Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Assen

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe en wordt ook wel TT Assen genoemd vanwege de beroemde motorraces. Regio Assen is vrij populair onder Nederlandse toeristen. Heb jij het geluk in deze waanzinnige stad te mogen wonen of ga je er juist naartoe verhuizen? Dan wil je natuurlijk wel dat je kostbare spullen en kwetsbare spullen door een ervaren, maar goedkoop verhuisbedrijf verhuist worden. Goedkoop verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf begint bij Moova.

Erkende verhuizers/erkend verhuisbedrijf

In Nederland is er de brancheorganisatie van erkende verhuizers. Erkende verhuisbedrijven kunnen door hun lidmaatschap exclusieve garanties aan klanten bieden. Wel moeten zij hiervoor bepaalde kosten afdragen aan de organisatie en deze kosten worden dan natuurlijk wel weer aan de klant doorberekend. Hierdoor zijn deze verhuisbedrijven een stuk duurder.

Aangesloten bedrijven hebben allemaal dezelfde voorwaarden en kunnen je daarom een garantiecertificaat geven. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat jouw verhuizing door kan gaan. Verder is je inboedel verzekerd en is er in het geval van schade geen sprake van een eigen risico.

Is een niet erkende verhuizer ook een professioneel verhuisbedrijf?

Een niet erkend verhuisbedrijf heeft er voor gekozen om zich niet bij de organisatie aan te sluiten en doet dit meestal vanwege de kosten. Doordat een niet aangesloten bedrijf geen kosten hoeft af te dragen hoeft er ook niks doorberekent te worden aan de klant. Op deze manier kunnen de kosten voor een verhuizing dus altijd laag worden gehouden.

Een niet erkend verhuisbedrijf is ook een professioneel verhuisbedrijf met ervaren verhuizers in dienst. Alle verhuisbedrijven in Nederland kunnen jouw verhuizing dan ook professioneel uitvoeren en hierbij maakt het niet uit of het is aangesloten bij de brancheorganisatie.

Je gaat verhuizen: wat kun je het beste doen?

Iedere verhuizing is anders. Zo is er een particuliere verhuizing, internationale verhuizing, maar bijvoorbeeld ook en zakelijke verhuizing. Wanneer je op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Assen is het belangrijk dat je het juiste verhuisbedrijf vindt met jarenlange ervaring zodat je er zeker van kunt zijn dat je de juiste verhuisservice zult krijgen. Verder is het belangrijk om ook de verschillende factoren te vergelijken. Een belangrijke factor zijn bijvoorbeeld de verhuiskosten.

Gratis offertes bij Moova

Bij Moova willen we dat je zorgeloos naar je nieuwe woonplaats kunt verhuizen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het aanvragen van offertes voor verhuizend Nederland.

Met één aanvraag kun jij bij Moova gratis offertes aanvragen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Je zult binnen 24 uur de gratis offertes in je mailbox ontvangen. Op deze manier kun jij goed naar de aangeboden diensten en kosten van ieder verhuisbedrijf kijken en kiezen voor het bedrijf dat het beste bij jouw persoonlijke wensen past.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.