Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Breda zoeken

De Bresser Verhuizingen logo

De Bresser Verhuizingen

Particulier
Zakelijk
Internationaal
Opslag
Inpakservice
Montageservice
Verhuiscontainers
Verhuislift

Breda

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijven in Breda

Breda, de bourgondische stad van Nederland. De stad staat niet alleen bekend om de inwoners die echte levensgenieters zijn, maar ook vanwege de prachtige historische bouwwerken. Ben jij iemand die binnenkort in Breda gaat verhuizen? Dan ben je vast en zeker op zoek naar professionele verhuizers in Breda zodat zij jouw kwetsbare spullen veilig kunnen verhuizen.

Een goed verhuisbedrijf in Breda

Een verhuisbedrijf in Breda zal ervoor zorgen dat jouw verhuizing goed verloopt. Door een goede voorbereiding en heldere communicatie zullen zij al jouw wensen met je bespreken. Tijdens je verhuizing is zo een bedrijf eigenlijk wel je ideale partner.

De juiste informatie opzoeken is al het halve werk

Je kunt natuurlijk op vertrouwen een verhuisbedrijf kiezen. Heb je hier geen goed gevoel bij en wil je als eerste stap toch nog even eerst wat informatie opzoeken over het bedrijf? Dan kan dit natuurlijk eenvoudig online door bijvoorbeeld te zoeken naar ‘verhuisbedrijf Breda’. Wel is het tegenwoordig zo dat er online zoveel informatie te vinden is waardoor jij misschien een beetje in de war kunt raken.

Een verhuizing in Breda – Moova

Maak gebruik van alle informatie op Moova. Op deze pagina kun je alle verhuisbedrijven en hun verhuisservice vinden. Deze hebben wij voor jou in een duidelijk overzicht samengevoegd. Hier kun je niet alleen extra informatie over de verhuisbedrijven vinden, maar kun je ook de reviews en scores lezen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via Moova

Bij Moova kun je een gratis offerte aanvragen bij het verhuisbedrijf dat jou het meeste aanspreekt. Zijn er meerdere bedrijven die je aanspreken? Dan is dit ook geen probleem.

Een vrijblijvende offerte bij meerdere verhuisbedrijven aanvragen

Als je de prijzen van verschillende verhuisbedrijven wilt vergelijken kun je bij Moova ook eenvoudig een aanvraag indienen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Dit is uiteraard ook helemaal gratis. Na je aanvraag zul je van deze bedrijven een passend voorstel opgestuurd krijgen waaruit jij op je gemak een keuze kunt maken.

Verhuiskosten verlagen

Als klant kun je enige invloed hebben op de uiteindelijk kosten van je verhuizing. Het enige wat je hoeft te doen is goed naar bepaalde zaken te kijken. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Afstand

Woon je in bijvoorbeeld in Brabant en omstreken? Kijk dan altijd naar verhuisbedrijven in Brabant. Woon je bijvoorbeeld in Noord-Brabant? Kijk dan bijvoorbeeld alleen naar verhuisbedrijven uit deze regio. Kom je dus uit Breda? Idem dito. Waarom wij dit als tip meegeven komt vanwege het feit dat veel verhuisbedrijven voorrijkosten berekenen. Dit betekent dat hoe verder jij van het verhuisbedrijf vandaan woont hoe hoger deze kosten zullen zijn en dit wil je natuurlijk niet.

  • Bekijk de reviews en scores

Kijk online goed naar reviews van oude klanten van het verhuisbedrijf. Hadden zij een goede ervaring? Zijn er nog overige diensten waar je misschien gebruik van kunt maken? Waren de mensen erg tevreden of waren zij niet zo blij? Door deze reviews kun jij voor jezelf een goed beeld vormen. Een slechte service kan er namelijk voor zorgen dat jouw verhuizing duurder uit kan vallen en dit wil je natuurlijk wel voorkomen.

Wel is het zo dat er tegenwoordig heel veel websites zijn met reviews. Wij begrijpen dat je natuurlijk geen tijd of energie hebt om al deze websites door te spitten. Daarom hebben wij deze bij Moova voor jou samengevoegd. In het overzicht met bedrijven vindt je ook de reviews en scores van deze bekende review websites.

  • Biedt het verhuisbedrijf extra diensten aan?

Wanneer je als klant de offertes ontvangt heb je natuurlijk al snel de neiging om naar de totale kosten te kijken. Vergeet alleen niet om ook naar de overige diensten van het bedrijf te kijken. Het ene bedrijf kan misschien iets duurder zijn, omdat het jou bijvoorbeeld een extra schoonmaakservice aanbiedt. Misschien is het andere bedrijf goedkoper, omdat het dit soort diensten juist niet aanbiedt. Als jij een makkelijke verhuizing wilt en dit tegen een kleine extra betaling kunt doen dan is dit toch mooi meegenomen?

Waarom zou je verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf?

Een professioneel verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring met verhuizingen. Hierdoor kunnen zij je verhuizing soepel laten verlopen. Door een goede communicatie met de klant kan de klus netjes af worden gemaakt. De jongens in dienst zijn vakkundig wat jou heel veel stress kan besparen.

Erkende Verhuizers

Wil je verhuizen en ben jij Erkende Verhuizers tegengekomen en is het je hierbij opgevallen dat deze een stuk duurder zijn? Dit begrijpen wij dat je hier natuurlijk graag wat meer informatie over wilt. Waarom deze bedrijven iets duurder zijn leggen wij dan ook graag aan je uit.

Voordelen van een Erkende Verhuizer

Een Erkende Verhuizer is vaak iets duurder, omdat zij je meer kunnen bieden. Al deze bedrijven hebben dezelfde voorwaarden en kunnen jou daarom een garantiecertificaat geven. Hierdoor kun jij er altijd zeker van zijn dat jouw verhuizing door zal gaan.

Waarom zou een verhuizing eigenlijk niet door kunnen gaan?

Het klinkt misschien heel uitzonderlijk, maar het komt helaas vaker voor dan je denkt. Een faillissement. Wanneer dit een niet erkende verhuizer overkomt zal jouw verhuizing niet meer uitgevoerd kunnen worden. Bij Erkende Verhuizers is dit niet het geval. Deze bedrijven hebben allemaal dezelfde voorwaarden waardoor zij elkaars klussen over kunnen overnemen. Dit zal dan voor de eerder afgesproken prijs zijn waardoor jij hier als klant niet eens wat van zal merken. Ook zijn deze bedrijven erg goed verzekerd in geval van schades aan bijvoorbeeld meubelstukken.

Niet erkende verhuizers

Zijn niet erkende verhuizers minder goed? Nee, zeker niet. Deze bedrijven bieden je ook gewoon een goede verhuisservice aan. Alleen hebben zij natuurlijk wel andere voorwaarden. Hierdoor zijn er een aantal zaken waar je als klant wel rekening mee moet houden.

Deze bedrijven willen jou een verhuisservice aanbieden tegen een betaalbaar tarief. Dit is natuurlijk fijn, maar let hier wel goed bij op. Er wordt in deze gevallen namelijk vaak gewerkt op basis van een uurtarief en op basis van nacalculatie. Dit kan zeker wel voordelig zijn, maar het kan helaas ook voorkomen dat de inventarisatie van de verhuizing achteraf toch niet goed uitgevoerd is. Dit betekent dat je dan als klant bij de nacalculatie extra moet bijbetalen waardoor je misschien toch minder goedkoop uit zult zijn dan je in de eerste instantie had gedacht.

Diverse soorten verhuizingen

Wanneer je niet veel ervaring hebt met verhuizingen denk je er eigenlijk verder ook niet bij na. Een verhuizing is toch gewoon een verhuizing? In de praktijk werkt dit dus niet zo. Elke verhuizing is anders en zo zijn er ook verschillende soorten verhuizingen die ook nog eens allemaal anders zijn en dus ook om een andere aanpak vragen. We hebben bijvoorbeeld de welbekende particuliere verhuizingen, maar ook bedrijfsverhuizingen. Verder zijn er ook weer internationale verhuizingen waarbij het wel echt verstandig is om een professioneel verhuisbedrijf in te huren.

De verschillen tussen deze verhuizingen leggen wij graag aan je uit:

Particuliere verhuizingen

Net zoals dat we allemaal de particuliere verhuizingen wel kennen is ook bijna ieder verhuisbedrijf wel gespecialiseerd in deze verhuizingen. Zo een particuliere verhuizing is zoals de naam al zegt een verhuizing van een particuliere klant. Tijdens zo een verhuizing moet er gezorgd worden dat bijvoorbeeld verhuisdozen en meubels naar het nieuwe huis verhuist worden. Dit kan een complete verhuizing zijn, maar soms kunnen particulieren er ook voor kiezen dat alleen de grote objecten verhuist worden door een verhuisbedrijf en dat zij dan zelf de rest van de verhuizing uitvoeren.

Zakelijke verhuizingen

Zakelijke klanten zijn bijvoorbeeld bedrijven. Wanneer deze een verhuizing inplannen van bijvoorbeeld hun kantoor- of bedrijfspand wordt dit een bedrijfsverhuizing genoemd. Als je al eerder met een bedrijf bent verhuisd weet je wel hoe zwaar dit kan zijn. Deze klussen zijn vaak extra zwaar voor de verhuizers, omdat in deze panden veel zware en grote objecten staan die zij moeten verplaatsen. Soms kiezen bedrijven er ook voor om hun inboedel tijdelijk in containers of in een magazijn op te slaan. Dit kun je van tevoren plannen met het verhuisbedrijf en de vriendelijke heren zullen je verhuizing dan netjes verzorgen en ervoor zorgen dat alles op het goede adres aankomt.

Internationale verhuizingen

Bij een internationale verhuizing gaat het natuurlijk ook om het verhuizen van de inboedel, maar daarbuiten zijn er nog andere zaken waar er rekening mee moet worden gehouden. Een internationale verhuizing betekent natuurlijk ook dat je grenzen moet oversteken. Het is dan goed om te weten dat je bepaalde landen niet zomaar met een verhuiswagen mag in rijden. Hierbij is het belangrijk om van tevoren goed te kijken naar welke vergunningen en formulieren er nodig zijn. Professionele verhuizers hebben hier vaak al jarenlange ervaring mee en kunnen dit gemakkelijk voor je regelen. Als je vragen hebt over bepaalde vergunningen of formulieren neem gerust contact op met het verhuisbedrijf dat je in wilt huren. Zij kunnen al je vragen beantwoorden.

Welke verhuisdiensten zijn er?

Verhuisdiensten van een bedrijf zijn belangrijk, omdat deze je verhuizing makkelijker kunnen maken. Hierbij is het vooral belangrijk om te kijken naar wat jij wilt, want de een voert tijdens een verhuizing liever zelf nog wat taken uit terwijl de ander het toch liever allemaal uit handen geeft. Enkele voorbeelden van verhuisdiensten zijn:

  • Een in- en uitpakservice

Heb jij geen idee waar je moet beginnen met het inpakken van je spullen? Dan kun je hier een inpakservice voor inhuren. Wil je ook hulp bij het uitpakken? Dan kun je hier ook hulp voor regelen. Tijdens zo een verhuizing kan eigenlijk bijna alles wel! De vakkundige verhuizers zullen dan alles voor je in- en uitpakken zodat jij hier geen omkijken meer naar zult hebben. Dat is toch makkelijk verhuizen?

  • (De)montage

Sommige grote meubels dienen bij een verhuizing uit elkaar gehaald te worden. Dit is nodig voor een veilige transport en zo kan er voorkomen worden dat de spullen beschadigen. Heb jij hier geen ervaring mee en heb jij geen idee hoe je meubels uit elkaar haalt of in elkaar zet? Dan kan het verhuisbedrijf deze zorg uit handen nemen. Zij kunnen de meubels uit elkaar halen en kunnen deze in de nieuwe woning ook weer netjes monteren.

  • Handyman

Heb jij schilderijen of een tv aan de muur die in de oude woning verwijderd moet worden en in de nieuwe woning misschien weer opgehangen moeten worden? Dan kan een handyman dit voor jou doen.

  • Verhuisliften

Woon jij op een hogere verdiepingen en heb jij grote spullen zoals bijvoorbeeld een wasmachine? Dan kan het handig zijn om er een verhuislift bij te huren. Dit kan het verhuizen een stuk makkelijker maken.

  • Je woning ontruimen

Moet jij de oude woning snel weer bezemschoon opleveren? Moeten er hiervoor nog klussen afgemaakt worden zoals bijvoorbeeld schilderwerk? Dan is het goed om te weten dat een verhuisbedrijf je woning vaak ook kan ontruimen en bezemschoon voor je kan opleveren.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.