Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Ede

Ede is een prachtige stad die in de buurt van de Veluwe ligt. Lekker dichtbij de natuur. Wanneer je in deze mooie stad woont en gaat verhuizen wil je natuurlijk wel professionele verhuizers in huren. Hierbij is het echter wel belangrijk om goed onderzoek te doen zodat je niet met verrassingen achteraf te maken zult krijgen. Bij Moova kun je alle verhuisbedrijven in Ede vinden die je kunnen helpen met een professionele verhuizing.

Erkende verhuizers

Misschien heb je het internet al afgezocht naar ‘verhuisbedrijf Ede’ en is het je opgevallen dat er nogal wat prijsverschillen zijn. Dit is niet zonder reden en dit leggen we graag aan je uit.

Een erkende verhuizer is een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij de brancheorganisatie erkende verhuizers. Een verhuizing met een van deze verhuisbedrijven is duurder omdat ze je een bepaalde zekerheid kunnen bieden door de organisatie. Ten eerste hebben zij allemaal dezelfde voorwaarden waardoor zij je bij de boeking een garantiecertificaat geven. Ook hebben al deze bedrijven dezelfde voorwaarden en is je inboedel met kostbare spullen goed verzekerd. Verder krijg je in het geval van schade ook niet te maken met een eigen risico. Deze verhuisbedrijven kunnen je deze garanties bieden, maar hiervoor moeten zij de brancheorganisatie natuurlijk ook betalen en deze kosten worden dus weer doorberekend aan de klant waardoor je met een verhuizing bij een erkende verhuizer duurder uit zult zijn.

Is een niet erkende verhuizer minder goed?

Een niet erkend verhuisbedrijf is zeker niet slechter dan een erkend verhuisbedrijf. Elk verhuisbedrijf kan je verhuizing soepel laten verlopen en het verhuizen een makkie laten lijken. Niet erkende verhuisbedrijven zijn niet aangesloten bij de brancheorganisatie en hierdoor hebben zij niet dezelfde voorwaarden. Dit betekent dat je als klant goed naar de voorwaarden moet kijken voordat je met een verhuisbedrijf in zee gaat. Deze bedrijven hebben ook jarenlange ervaring en zullen iedere verhuizing ook goed uitvoeren, maar je moet wel kijken of de voorwaarden bij jouw wensen passen. Hoe is de verzekering van je spullen geregeld of is er een eigen risico? Verder kunnen deze bedrijven hun prijzen laag houden doordat zij geen kosten hoeven af te dragen aan de brancheorganisatie. Zo hoeft er ook niks aan de klant doorberekend te worden. Zo kun jij goedkoop met de beste verhuisservice verhuizen.

Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing vraagt om een goede aanpak omdat een klant niet alleen een goede verhuisservice nodig heeft, maar ook de juiste begeleiding nodig heeft. Naar het buitenland verhuizen is niet niks en de grote spullen moeten natuurlijk ook gewoon veilig in de nieuwe woning aankomen.

Moova – Ede

Woon je in de regio Ede en ga je verhuizen? Dan helpen wij je graag. Verhuizingen moeten namelijk altijd goed uitgevoerd worden en door wie kan dit beter gedaan worden dan door een verhuisbedrijf in Ede? Wij hebben alle verhuisbedrijven in Ede in één handig overzicht. Hier kun je ook de scores en reviews van de bedrijven vinden.

Om het je allemaal makkelijk te maken hoef je nu niet meer (telefonisch) contact op te nemen met elk verhuisbedrijf om te vertellen dat je gaat verhuizen en je een offerte wilt. Wij nemen het vrijblijvend ‘contact’ opnemen van je over. Bij ons kun je namelijk eenvoudig met één klik op de knop een aanvraag indienen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Na je aanvraag zul je binnen 24 een vrijblijvende prijsopgave van elk bedrijf in je mailbox ontvangen. Zo kun jij elk vrijblijvende offerte bekijken zodat je op je gemak de juiste keuze kunt maken.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.