Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Emmen

Emmen is een stad dat veel te bieden heeft. Zo kun je er een groot dierenpark, het veenpark én hunebedden vinden. Woon jij in deze interessante stad en ben je op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf? Dan kunnen wij bij Moova je hierbij helpen. Een verhuisbedrijf inschakelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij ons heb je namelijk een ruime keuze uit de beste verhuisbedrijven uit Emmen en omstreken.

Erkende verhuizers

Heb je heel het internet al afgezocht naar ‘verhuisbedrijf Emmen’ en is het bij je zoektocht opgevallen dat er enorm grote prijsverschillen zijn tussen verhuisbedrijven? Dan klopt dit zeker en wij leggen je graag uit waardoor dit komt.

De prijsverschillen hebben vooral te maken met de brancheorganisatie erkende verhuizers. Verhuizers inhuren van een erkend verhuisbedrijf is inderdaad duurder en dit komt vanwege het feit dat ze je een bepaalde zekerheid kunnen aanbieden. De verhuisbedrijven hebben namelijk allemaal wel dezelfde voorwaarden. Hierdoor kunnen ze je bij de boeking een garantiecertificaat afgeven. Ook is je inboedel goed verzekerd en krijg je bij deze bedrijven in geval van schade niet te maken met een eigen risico. De zekerheid die ze je kunnen bieden komt natuurlijk niet zonder prijskaartje en deze kosten worden uiteindelijk doorberekend aan de klant.

Zijn niet erkende verhuizers ook goed?

Vaak wordt er de vraag gesteld of niet erkende verhuizers minder goed zijn. Dit is zeker niet het geval. Deze bedrijven kunnen net zo goed of zelfs beter zijn. Een goed verhuisbedrijf weet van aanpakken en hierbij maakt het gewoonweg niet uit of deze erkend is of niet. Het enige is dat zij niet zijn aangesloten bij de organisatie en daarom niet dezelfde voorwaarden hebben. Voor jou als klant is het dan wel belangrijk om deze voorwaarden goed door te nemen. Hoe zijn hun verzekeringen geregeld en hebben zij een eigen risico in het geval van schade? Verder is een niet erkende verhuizer goedkoop, omdat zij geen kosten hoeven af te dragen en de kosten laag kunnen houden. Daarom zijn erkende én niet erkende verhuisbedrijven gewoon even goed in het bieden van een goede verhuisservice.

Particuliere verhuizing

Bij een particuliere verhuizing draait het niet alleen om het organiseren en plannen van de verhuizing, maar is het klantcontact ook erg belangrijk. Het kan namelijk soms voorkomen dat een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis is voor een klant. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een seniorenverhuizing. Het is dan belangrijk dat de verhuizers rekening houden, maar ook klaar staan voor de klant.

Je gaat verhuizen

Of het nu om particuliere verhuizingen of zakelijke verhuizingen gaat er moeten altijd spullen verhuisd worden. Misschien wil je een wasmachine verhuizen of een piano verhuizen en dit kan beide nogal lastig zijn. Wanneer je een verhuisbedrijf inschakelt hoef jij je nergens meer zorgen om te maken. De verhuizers pakken pakken alles voor je op. Van zware verhuisdozen tot aan andere kleine spullen.

Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing vraagt om een goede planning. Ook heeft een internationaal verhuisbedrijf internationale verhuizers in dienst die de nodige ervaring hebben met het verhuizen naar het buitenland. Op deze manier kan het verhuisbedrijf ervoor zorgen dat alles op de verhuisdag soepel zal verlopen.

Moova – Emmen

Een ervaren verhuisbedrijf vinden is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Moova hebben we namelijk alle verhuisbedrijven in Emmen in één overzicht. Ook de verhuisbedrijven in de rest van Nederland zijn makkelijk te vinden. Verder kun je er ook de scores en online reviews van de bedrijven lezen.

Wanneer je op zoek bent naar goede en goedkope verhuizers dan is het belangrijk dat je offertes gaat vergelijken. Bij Moova kun je met één druk op de knop een offerte aanvragen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Binnen 24 uur zul je een gratis offerte in je mailbox ontvangen waaruit jij je keuze kunt maken. En dit is allemaal geheel vrijblijvend!

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.