Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Enschede zoeken

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijven in Enschede

Enschede is een mooie stad in de regio Twente. Wanneer je in de regio Enschede wilt verhuizen wil je natuurlijk wel een goed verhuisbedrijf inschakelen. Gelukkig kun je deze op Moova vinden en kun je gemakkelijk professionele verhuizers inhuren. De vriendelijke verhuizers pakken je verhuizing op zodat jij je hier verder geen zorgen meer om hoeft te maken.

Goedkope verhuizers: Enschede

Vaak denkt men bij voorbaat al dat een professionele verhuizer prijzig zal zijn. Dit is natuurlijk heel goed mogelijk, maar een goedkoop verhuisbedrijf bestaat natuurlijk ook gewoon.

Kijk op Moova

Zo een goedkope verhuizer kun je ook op Moova vinden. Kijk dus vooral rustig rond op de website en vergelijk verhuisbedrijven met elkaar.

Vindt een geschikt verhuisbedrijf

Ga jij ook verhuizen en ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Enschede? Dan ben je jezelf vast en zeker al aan het inlezen op het internet over de beste verhuisbedrijven uit deze regio. Welke van de zoveel verhuisbedrijven in Enschede zijn ook daadwerkelijk wat jij zoekt? Is het een ervaren verhuisbedrijf? Hebben zij vakkundig personeel in dienst? Kunnen zij wel overweg met jouw kostbare spullen?

Online reviews

Tegenwoordig is er op het internet zoveel informatie over deze verhuisbedrijven te vinden waardoor jij eenvoudig aan alle informatie kunt komen die jij nodig hebt. Wel is het zo dat er op het internet tegenwoordig zoveel te vinden is dat jij als consument vaak niet meer weet waar je moet zoeken.

Alles in één overzicht

Bij Moova vinden wij informatie erg belangrijk en daarom hebben wij geprobeerd om dit zo toegankelijk mogelijk voor je te maken. Wij hebben al deze informatie namelijk voor je samengevoegd op één pagina!

Een verhuizing in Enschede – Moova

Zoals we je eerder verteld hebben kun je bij Moova alle informatie overzichtelijk op één pagina vinden. Zo kun jij zonder zorgen een goed verhuisbedrijf uit Enschede inschakelen.

Wat kun je zoal in dit overzicht vinden?

Bij Moova kun je eenvoudig op zoek naar het verhuisbedrijf dat het beste bij jouw verhuizing past. Wij hebben namelijk alle verhuisbedrijven in Nederland op onze website staan. Zo heeft elke stad ook zijn eigen pagina. In dit overzicht kun je dan niet alleen alle informatie over het verhuisbedrijf vinden, maar je vindt er ook de online reviews en scores. Deze komen van alle bekende review websites. Zo hoef jij het internet niet meer af te zoeken en zal dit je enorm veel tijd besparen.

Wat een verhuizing gaat kosten

Wil jij weten wat een verhuizing bij een verhuisbedrijf kost? Dan kun je bij Moova eenvoudig een ‘verhuisbedrijf offerte’ aanvragen. Zo kun jij bij het bedrijf dat jou aanspreekt een gratis offerte aanvragen.

Gratis prijsopgaven bij meerdere verhuizers

Zijn er meerdere verhuisbedrijven die je aanspreken? Of wil je een aantal verhuisbedrijven vergelijken en kiezen voor het goedkoopste verhuisbedrijf? Dan kun je ook een offerte aanvraag indienen voor 5 verschillende verhuisbedrijven. Dit betekent dus dat jij offertes zal ontvangen van 5 verschillende verhuisbedrijven waarna je op je gemak een keuze kunt maken.

Handige verhuistips: voordelig verhuizen

Misschien weet jij dit al en misschien ook niet, maar als klant kun je enorm veel invloed hebben op de uiteindelijke kosten van een verhuizing.

  • Let op de afstand

Er wordt altijd gezegd: een goede voorbereiding is het halve werk. Dit is zeker waar en vooral met betrekking tot een verhuizing. Het is bijvoorbeeld bij voorbaat al belangrijk om alleen te kijken naar verhuisbedrijven uit jouw eigen regio. Dit is belangrijk omdat de meeste verhuisbedrijven voorrijkosten berekenen. Voorrijkosten is eigenlijk gewoon een andere benaming voor reiskosten. Dit betekent dus dat als jij een verhuisbedrijf inhuurt dat uit een andere regio komt de kosten hiervoor oplopen, omdat hoe verder je woont, hoe hoger de reiskosten voor het verhuisbedrijf zullen zijn.

  • Bekijk de reviews goed

Tegenwoordig kun je online reviews vinden over alle winkels, bedrijven, restaurants of services. Dus zo ook voor verhuisbedrijven. Kijk daarom altijd goed naar de reviews en scores van het bedrijf. Zo kun jij lezen wat de ervaringen van klanten zijn geweest die jou voor zijn gegaan. Is de verhuisdag soepel verlopen? Was de inboedel verzekerd? Heeft het verhuisbedrijf een kleinere verhuiswagen of kun je het alleen doen met een grote verhuiswagen? Heeft een bedrijf slechte reviews of lees je dingen zoals dat ze bijvoorbeeld bepaalde diensten niet hebben? Dan is het beter om verder te kijken naar andere verhuisbedrijven, want jij wilt natuurlijk wel een andere aanpak wanneer het op je eigen verhuisdag aankomt. De dag moet probleemloos verlopen, want hoe meer problemen of hoe langer een verhuizing duurt, hoe duurder je verhuizing zal zijn.

  • Welke verhuisdiensten worden je aangeboden?

Goedkoop verhuizen gaat eigenlijk om meer dan alleen naar de prijs kijken. Het is natuurlijk volkomen normaal dat je direct naar de totale kosten kijkt op een offerte en deze met andere offertes vergelijkt. Echter is het hierbij ook erg belangrijk om te kijken naar de verhuisdiensten die je worden aangeboden. Student verhuizers kunnen bijvoorbeeld veel goedkoper zijn, maar bieden zij je ook extra diensten aan? Komt er één verhuizer helpen of zijn het er meerdere? Wordt er in- en uitgepakt? Laden zij de zware verhuisdozen ook in de verhuiswagens of moet je dit zelf doen? Wanneer een verhuisbedrijf een kleine vergoeding vraagt voor extra diensten die jouw verhuizing makkelijker kunnen maken dan is toch mooi meegenomen?

Waarom zou je gebruik maken van een verhuisservice?

Wanneer je gaat verhuizen wil je natuurlijk wel dat alles goed gaat. Dat er bijvoorbeeld goed wordt omgegaan met je inboedel zodat eventuele schades worden voorkomen. Het maakt hierbij niet uit of het om een kleine verhuizing gaat of een gehele verhuizing. Je wilt natuurlijk gewoon dat alles netjes uitgevoerd wordt en dat je kwetsbare spullen veilig verhuist worden. Wanneer je gebruik maakt van een verhuisservice hoef jij je hier geen zorgen om te maken. Een verhuisbedrijf beschikt altijd over vakkundig personeel die door hun ervaring ervoor zorgen dat jouw verhuizing vlekkeloos zal verlopen.

Verhuizen in Enschede

Een verhuisbedrijf in Enschede kan jouw verhuizing zo goed mogelijk laten verlopen. Deze ervaren verhuizers kennen de stad door hun jarenlange ervaring erg goed en weten daarom precies waar je met een verhuiswagen of verhuislift kunt rijden of parkeren. Hierbij zorgen zij ook altijd voor een goede voorbereiding zodat er niks mis kan gaan. Ook werken deze professionele verhuizers altijd met professionele verhuismaterialen om eventuele schades te voorkomen.

Prijsverschillen tussen verhuisbedrijven

Nederland heeft ongeveer 400 professionele verhuisbedrijven. Een groot deel van deze bedrijven kun je in de regio Twente vinden. Heb jij op het internet gezocht naar ‘verhuisbedrijf Enschede’ en is het je hierbij ook opgevallen dat er nogal wat prijsverschillen zijn? Wij leggen je graag uit hoe dit komt.

Erkende verhuizers

Een belangrijke reden dat er prijsverschillen zijn komt door de brancheorganisatie ‘Erkende Verhuizers’. De duurdere verhuisbedrijven zijn hier vaak bij aangesloten. Deze zijn dan duurder, omdat zij je veel meer kunnen bieden. Zij hebben bijvoorbeeld allemaal dezelfde voorwaarden en kunnen je hierdoor een garantiecertificaat geven. Op deze manier kun jij er als klant 100% zeker van zijn dat jouw verhuizing door zal gaan.

Het kan namelijk voorkomen dat een verhuisbedrijf zoals ieder ander bedrijf failliet kan gaan. In dit geval zal een andere erkende verhuizer de verhuizing voor de eerder afgesproken prijs overnemen en zul jij hier verder niks van merken. Ook is je inboedel bij deze bedrijven erg goed verzekerd.

Budget verhuisbedrijven

Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende verhuisbedrijven die alles voor je willen regelen en dit ook graag tegen een zo betaalbaar mogelijk tarief willen doen. Vaak zijn deze bedrijven geen erkende verhuizers, maar dit betekent niet per se dat zo een bedrijf minder goed is. Integendeel zelfs. Wel zijn er een aantal punten waar je op kunt letten.

Een budget verhuisbedrijf werkt vaak op basis van een uurtarief in combinatie met een nacalculatie. Dit betekent dat het dan helaas ook kan voorkomen dat zij een verkeerde inschatting maken van de inboedel en de verhuizing waardoor jij na de verhuizing moet bijbetalen. Ook hebben deze verhuisbedrijven allemaal hun eigen voorwaarden en daarom is het extra belangrijk om deze voorwaarden goed door te lezen. Vergeet hierbij ook niet meteen naar de verzekeringen van het verhuisbedrijf te kijken, want je wilt natuurlijk wel dat jouw inboedel goed verzekerd is tijdens de verhuizing. Soms kan het namelijk voorkomen dat jouw inboedel schade oploopt en in dit geval wil je natuurlijk niet opeens te maken krijgen met bijvoorbeeld een eigen risico.

Soorten verhuizingen

Veel mensen weten niet dat er verschillende soorten verhuizingen zijn en elke verhuizing vraagt natuurlijk om een andere aanpak. Soms is het bijvoorbeeld zo dat je kleiner gaat wonen en het dus een kleine verhuizing betreft. Gelukkig kunnen de meeste verhuisbedrijven deze kleine verhuizingen gemakkelijk uitvoeren. Soms gaat het om grote verhuizingen, maar bijvoorbeeld ook om zakelijke- of internationale verhuizingen.

Een particuliere verhuizing

Het gros van verhuisbedrijven heeft ervaring met particuliere verhuizingen. Een particuliere verhuizing betreft vaak een complete verhuizing waarbij de inboedel, dus ook verhuisdozen verhuist moeten worden. Ook moeten deze bedrijven dan bijvoorbeeld een wasmachine verhuizen.

Een zakelijke verhuizing

Zakelijke verhuizingen hebben vaak betrekking tot een kantoor- of winkelpand. Wel zijn deze verhuizingen extra zwaar, omdat er gewerkt moet worden met grote en zware meubels. Ook komt het vaak voor dat bedrijven ervoor kiezen om alles op te laten slaan in een opslagplaats. Zo wordt alles netjes en droog opgeslagen totdat het bedrijf deze spullen weer opvraagt.

Een internationaal verhuisbedrijf

Bij internationale verhuizingen is ervaring erg belangrijk. Internationale verhuizers krijgen namelijk niet alleen te maken met inboedel dat verhuist moet worden, maar hierbij moet er ook gekeken worden naar vergunningen of de juiste formulieren. Wat veel mensen namelijk niet weten is dat je sommige landen niet zomaar met een verhuiswagen vol met inboedel in mag rijden. Hierbij zijn er vaak vergunningen of bepaalde formulieren nodig. Zo een internationale verhuizing vraagt dan om de juiste kennis en dat hebben internationale verhuizers natuurlijk. In dit geval hoef jij dan ook niet meer na te denken over ingewikkeld papierwerk en wordt dit voor jou gedaan.

Welke verhuisdiensten bestaan er allemaal?

Zoals je eerder hebt kunnen lezen bieden verhuisbedrijven verschillende verhuisdiensten aan. Deze verhuisdiensten kunnen jouw verhuizing makkelijker, maar ook duurder maken. Natuurlijk kan het ook goedkoper, maar dan zal het jou als klant waarschijnlijk ook meer werk kosten. Hieronder geven wij je graag een uitleg van verhuisdiensten die jouw verhuizing makkelijker kunnen maken:

  • In- en uitpakken

Een verhuizing is natuurlijk niet alleen je adres wijzigen, maar er moet ook nog eens van alles gebeuren. Je moet bijvoorbeeld je spullen inpakken. Veel mensen hebben geen idee waar zij moeten beginnen of hebben hier eigenlijk helemaal geen zin in. Wanneer jij dit ook liever uit handen geeft kun je bij een verhuisbedrijf kiezen voor een in- en/of uitpakservice. Dan wordt alles voor je ingepakt en als je wilt ook uitgepakt. Heerlijk toch?

  • Het (de)monteren van objecten

Sommige grote meubels moeten tijdens een verhuizing gedemonteerd worden zodat deze veilig en schadeloos vervoerd kunnen worden. Natuurlijk moeten deze meubels in de nieuwe woning ook weer netjes gemonteerd worden. Uiteraard kun je dit allemaal zelf doen, maar als je toch liever hebt dat dit door iemand anders gedaan wordt dan kun je bij een verhuisbedrijf altijd kiezen voor een (de)montageservice.

  • Heb je al nagedacht over een handyman?

Heb jij schilderijen of een tv aan de muur die verwijderd moeten worden? Wil je deze ook weer in je nieuwe huis ophangen? Dan kan een handyman dit voor jou doen.

  • Heb je een verhuislift nodig?

Woon jij op een hogere verdieping of wil je bijvoorbeeld een piano verhuizen? Dan kun je jouw verhuizing het beste uitvoeren met een verhuislift. Bij een verhuisbedrijf kun je altijd een bemande lift huren.

  • Wil je jouw woning ontruimen?

Een woning moet na een verhuizing vaak bezemschoon opgeleverd worden en daarom kiezen mensen er vaak voor om de woning te laten ontruimen door het verhuisbedrijf. Het verhuisbedrijf zal na de verhuizing en ontruiming de woning bezemschoon voor je opleveren.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.