Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Groningen zoeken

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijven in Groningen

Groningen is een echte studentenstad met prachtige monumenten. Woon jij in regio Groningen en wil jij binnenkort verhuizen? Dan ben je vast op zoek naar een verhuisbedrijf in Groningen dat jou hierbij kan helpen. Dan hebben wij goed nieuws voor je, want bij Moova ben je hiervoor aan het goede adres.

Een verhuizing soepel laten verlopen

Een verhuizing geeft veel stress en hierbij kan vooral de verhuisdag nogal stressvol zijn. Je moet je inboedel naar je nieuwe adres verhuizen en dit vraagt natuurlijk wel om de nodige aandacht en energie.

Veel mensen kiezen voor een professionele verhuizer. Dit is een ervaren verhuisbedrijf dat jouw verhuizing voor jou uit handen kan nemen. Bij Moova kun je gemakkelijk alle verhuisbedrijven in Nederland in een simpel overzicht vinden.

Onafhankelijke reviews van verhuisbedrijven in Groningen en omstreken

Op het internet zoeken naar informatie over ‘verhuisbedrijf Groningen’ kan nogal verwarrend zijn door de vele websites, informatie en advertenties. Bij Moova hebben wij zoals je eerder hebt kunnen lezen niet alleen alle bedrijven overzichtelijk voor je samengebracht op één pagina, maar op Moova kun je ook alle onafhankelijke reviews van de verhuisbedrijven vinden. Wij hebben namelijk alle reviews en scores van de bekendste websites voor je samengevoegd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wanneer je gaat verhuizen wil je natuurlijk wel weten hoeveel zo een verhuizing je ongeveer gaat kosten. Wil jij weten wat de verhuiskosten van een specifiek bedrijf zijn? Dan kun je eenvoudig ons offerteformulier invullen zodat je een gratis offerte ontvangt.

Ontvang meerdere offertes

Wil jij verschillende bedrijven met elkaar vergelijken? Dan kun je ook eenvoudig een aanvraag indienen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Ook deze service is helemaal gratis. Zo kun jij na het ontvangen en vergelijken van de offertes een juist keuze voor jezelf maken.

Verhuistips voor een voordelige verhuizing

Als klant kun je invloed hebben op het totale kostenplaatje van een verhuisbedrijf. Goedkoop verhuizen doe je zo:

  • De afstand is belangrijk

Een verhuisbedrijf rekent niet alleen kosten als transport etc. mee, maar een verhuisbedrijf rekent vaak ook voorrijkosten. Dit betekent dat hoe verder weg jij woont, hoe hoger deze kosten zullen zijn. Daarom is het verstandig om altijd te kiezen voor een verhuisbedrijf uit je eigen regio.

  • Onafhankelijke reviews

Reviews zijn erg belangrijk om te lezen wanneer je aan het kijken bent naar verhuisbedrijven. Je wilt natuurlijk wel weten of een bedrijf doet wat het beloofd. Werken zij netjes? Werken zij snel? Wat is hun werkwijze precies? Dit is belangrijk om te weten, omdat je natuurlijk niet wilt dat je spullen schade oplopen of dat een verhuizing langer duurt dan gepland. Hoe langer een verhuizing duurt hoe duurder deze is.

Bij Moova kun je al deze reviews en scores overzichtelijk op één pagina vinden.

  • Biedt een verhuisbedrijf meerdere diensten aan?

Wanneer men een offerte toegestuurd krijgt heeft het vaak snel de neiging om naar de uiteindelijke kosten te kijken. Bij het vergelijken kijkt men dan even snel welk bedrijf goedkoper is. Wel is het hierbij belangrijk dat je ook verder kijkt naar de diensten dat het bedrijf jou aanbied. Misschien is het ene bedrijf iets duurder, omdat zij nog veel meer uit handen nemen en is het andere bedrijf erg goedkoop, omdat het niet meer doet dan alleen de verhuiswagen inladen. Kijk dus goed en beslis voor jezelf wat jij precies verwacht van een verhuisbedrijf.

Is een professioneel verhuisbedrijf echt goed?

Professionele verhuizers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring met verhuizingen in de regio Groningen. Deze mannen kennen de stad erg goed en weten precies waar zij met de verhuiswagens kunnen rijden en waar niet. Zij weten wat je wensen zijn en weten ook wat te verwachten. Met professionele verhuismaterialen zoals bijvoorbeeld verhuisdekens zorgen zij ervoor dat je meubels schadeloos verhuist worden. Zo verzorgen zij je hele verhuizing en hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Erkende Verhuisbedrijven

Bedrijven die bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers zijn aangesloten zijn duurder. Dit komt vanwege het feit dat het niet alleen ervaren verhuizers zijn, maar ook omdat zij je gewoonweg veel meer kunnen bieden. Zij hebben allemaal dezelfde voorwaarden en geven je daardoor ook een garantiecertificaat af. Ook zijn deze bedrijven goed verzekerd bij eventuele schades aan je inboedel.

Is een niet erkende verhuizer minder goed?

Een niet erkende verhuizer kan net zo goed zijn als een Erkende Verhuizer. Wel is het belangrijk om bij deze bedrijven goed naar een aantal dingen te kijken.

Waarom zijn budget verhuisbedrijven zo goedkoop?

Bij budget verhuisbedrijven moet je goed op de verborgen kosten letten. Deze bedrijven werken vaak met een verhuisservice op basis van een uurtarief in combinatie met en nacalculatie. De nacalculatie is nodig, omdat het voor kan komen dat een verhuizing toch groter is of langer duurt waardoor je na de verhuizing extra moet bijbetalen. Ook hebben deze bedrijven verschillende voorwaarden die je goed na moet lezen en controleer hierbij ook de verzekeringen van het bedrijf.

Verschillen tussen verhuizingen

Er zijn meerdere soorten verhuizingen en het verschil tussen deze verhuizingen leggen wij graag aan je uit.

Particulieren

Elk verhuisbedrijf kan wel particuliere verhuizingen uitvoeren. Deze verhuizingen zijn het simpelst, omdat er alleen spullen, dozen en meubels verhuisd moeten worden naar het nieuwe huis.

Bedrijfsverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen zijn een stuk zwaarder dan particuliere verhuizingen. Dit komt vanwege het feit dat verhuizers tijdens deze verhuizingen vaak te maken krijgen met grote spullen die ook nog eens erg zwaar kunnen zijn. Ook kiest een bedrijf er vaak voor om hun spullen in een tijdelijke opslag op te slaan. Veel verhuisbedrijven hebben een eigen inboedelopslag.

Internationaal verhuizen

Bij een internationale verhuizing zijn er niet alleen deskundige verhuizers nodig, maar moeten er ook vergunningen en formulieren correct ingevuld worden. In sommige landen mag je namelijk niet zomaar de grens oversteken met een verhuiswagen vol met spullen.

Soorten verhuisdiensten

De verhuisdiensten van een professioneel verhuisbedrijf zijn vaak:

  • Inpakservice

Hierbij worden je spullen ingepakt en hoef jij je geen zorgen te maken over het inpakken van bijvoorbeeld je breekbare spullen. Ook kun je er een uitpakservice bijhuren.

  • Montageservice

Sommige meubels moeten voor een verhuizing uit elkaar gehaald worden. Dit wordt gedaan om beschadigingen te voorkomen. Dit kun je door professionele verhuizers laten doen. Ook kunnen zij in je nieuwe woning alles weer netjes in elkaar zetten.

  • Verhuisliften

Soms heb je een verhuislift nodig omdat je bijvoorbeeld in een flat woont. Dan is het natuurlijk goed om te weten dat je een verhuislift vaak ook gewoon bij het verhuisbedrijf kunt huren.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.