Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Haarlem zoeken

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijven in Haarlem

Haarlem heeft een prachtige historische stadscentrum en is tevens ook de hoofdstad van provincie Noord-Holland. Het heeft vele mooie grachten en singels, maar deze zijn natuurlijk niet erg handig tijdens een verhuizing. Woon jij in regio Haarlem en wil je een professioneel verhuisbedrijf inschakelen voor je verhuizing? Dan kun je bij Moova het juiste verhuisbedrijf in Haarlem vinden voor een zorgeloze verhuizing.

Een full service verhuizing

Een verhuizing is natuurlijk niet alleen een verhuizing doorgeven, maar heel veel meer. Heb je veel kostbare spullen of breekbare spullen die je wilt verhuizen? Dan is het wel zo verstandig om voor professionele verhuizers te kiezen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles zelf in te pakken en een verhuiswagen in te huren, maar dan moet je wel opletten dat je alles op de juiste manier inpakt zodat er geen schade ontstaat aan je inboedel. De vriendelijke jongens van een verhuisservice weten door hun jarenlange ervaring precies hoe zij dit moeten doen. Ook kunnen zij goed overweg met een verhuiswagen. Of het nu gaat om grote of kleine verhuizinge deze vriendelijke verhuizers zullen je altijd goed van dienst zijn.

Bij Moova kun je niet alleen alle verhuisbedrijven in Haarlem vinden, maar ook andere verhuisbedrijven uit heel Nederland. Kijk op je gemak rond op de website en kies het verhuisbedrijf dat het beste bij jou past.

Verhuisservice Haarlem

Zoals je eerder hebt kunnen lezen is het verstandig om een professioneel verhuisbedrijf in te huren zodat al jouw kwetsbare spullen veilig naar je nieuwe woning verhuist kunnen worden. Misschien heb jij heel het internet al afgezocht naar ‘verhuisbedrijf Haarlem’ en ben je door alle informatie die je online kunt vinden juist helemaal in de war. Teveel informatie kan natuurlijk ook verwarrend werken en dan kun jij door de bomen het bos niet meer zien. Ook weet je tegenwoordig bijna niet meer welke websites betrouwbaar zijn en welke dit niet zijn. Zijn er bedrijven die voor de advertenties of informatie betaald hebben? Klopt alles wel? Voor het plannen van je verhuizing wil je natuurlijk wel alle juiste informatie kunnen inzien.

Bij Moova vinden wij informatie ook erg belangrijk. Vooral wanneer het een verhuizing betreft, want je wilt natuurlijk wel dat alles op de juiste manier zal verlopen. Je wilt bijvoorbeeld niet alleen aardige verhuizers, maar ook ervaren verhuizers. Harde werkers die jouw inboedel verhuizen waarna jij met volle tevredenheid terug kunt kijken naar je verhuizing. Deze vriendelijke mannen zullen jouw verhuizing dan ook altijd in goede banen leiden.

Een verhuizing in Haarlem – Moova

Zoals je eerder hebt kunnen lezen kun je wanneer je in de gemeente Haarlem gaat verhuizen op het internet zoeken naar beschikbare verhuisbedrijven. Ook alle informatie omtrent deze bedrijven kun je online vinden, maar dit opzoeken vergt wel veel tijd en energie. Bij Moova vinden wij dat als iets makkelijker kan dit ook op de makkelijke manier uitgevoerd moet worden.

Daarom kun je bij Moova alle verhuisbedrijven in Nederland op een pagina vinden, dus ook de verhuisbedrijven in Haarlem. Dit hebben wij in één duidelijk overzicht voor jou op onze website gezet. Dit is toch veel makkelijker en duidelijker? Zo zie jij precies welke verhuisbedrijven er zijn en je kunt er ook nog eens alle informatie vinden!

Een overzicht van verschillende bedrijven in Haarlem

Verhuizen in Haarlem betekent natuurlijk dat je een verhuisbedrijf uit Haarlem nodig hebt. Op onze verhuispagina kun je deze gemakkelijk vinden. Alle verhuisbedrijven in Haarlem staan in één overzicht. Je kunt hier niet alleen hun contactgegevens vinden, maar ook verdere informatie over hun verhuisdiensten. Ook hebben wij alle online reviews en scores van de grootste en bekendste review websites op deze pagina samengevoegd. Zo kun je de reviews en scores op je gemak bekijken zonder dat je hiervoor verschillende websites hoeft te raadplegen.

Bij Moova wordt je altijd uitstekend geholpen

Heb je op Moova tussen de beste verhuizers het verhuisbedrijf gevonden dat bij jouw verhuizing past? Dan is het contact tussen jou en het verhuisbedrijf snel geregeld. Alle verhuisbedrijven hebben op Moova namelijk hun eigen persoonlijke pagina. Deze pagina kun je eenvoudig vinden met één klik op de naam van het verhuisbedrijf.

Op de persoonlijke pagina van de verhuisbedrijven is enorm veel informatie te vinden. Je kunt er niet alleen hun online reviews en scores vinden, maar je kunt er bijvoorbeeld ook hun contactgegevens vinden. Verder staat er ook heel veel informatie over hoe zij je kunnen helpen met je verhuizing en wat voor verhuisdiensten zij jou hierbij kunnen leveren. Je wilt natuurlijk ook wel weten hoe zij je kunnen helpen met je te verhuizen inboedel.

Kun je zorgen voor lage kosten?

Vaak denken mensen dat goedkoop verhuizen met professionele verhuizers niet mogelijk is. Dit is vaak de gedacht wanneer het bijvoorbeeld aankomt op kleine verhuizingen. Dan denkt men dat het voordeliger is om een kleine verhuizing zelf uit te voeren door bijvoorbeeld alleen een verhuiswagen in te huren. Echter zijn verhuiswagens ook niet altijd goedkoop en wij kunnen je vertellen dat het niet uitmaakt wat voor soort verhuizing het betreft of waar je naartoe verhuist: een verhuizing met professionele verhuizers namelijk kan ook gewoon voordelig zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Moova

Heb je na het zoeken op onze website een verhuisbedrijf gevonden dat jou aanspreekt? Dan begrijpen wij helemaal dat je graag de kosten van een verhuizing met dit bedrijf wilt weten. Daarom kun je via Moova een vrijblijvende offerte aanvragen bij dit verhuisbedrijf. Hierbij dien je een aantal van je gegevens in te vullen en natuurlijk je verhuisdatum waarna je een vrijblijvende offerte toegestuurd zult krijgen.

Vraag gratis offertes aan bij verschillende verhuisbedrijven

Het aantal verhuizers in het overzicht van Moova is groot en wij begrijpen ook volkomen dat je deze met elkaar wilt vergelijken. Daarom hebben wij een simpele optie toegevoegd voor klanten die dit graag willen doen. Het scheelt je enorm veel tijd, omdat je met één eenvoudige aanvraag een aanvraag indient voor gratis offertes bij vijf verschillende verhuisbedrijven. Na je aanvraag krijg jij een vrijblijvende offerte toegestuurd van elk van deze 5 bedrijven waarna je op je gemak alle diensten en prijzen van deze verschillende bedrijven kunt vergelijken. Dit scheelt je toch enorm veel werk?

Tips om te besparen op een professionele verhuisservice

Misschien dat je er nog niet eerder aan hebt gehad of misschien weet je het helemaal niet, maar je kunt dus flink besparen op de totale kosten van een verhuizing met een professionele verhuizer. Dit is niet erg ingewikkeld en hierbij is het eigenlijk alleen belangrijk om naar een aantal kleine punten te kijken. Wil jij ook weten hoe je voordeliger kunt verhuizen? Lees dan gauw verder.

  • Hoe dichtbij het verhuisbedrijf woon je eigenlijk?

Je zult er in de eerste instantie misschien helemaal niet aan denken, maar wist je dat de afstand tussen jouw woning en het verhuisbedrijf van groot belang is? Dit komt vanwege het feit dat de meeste verhuisbedrijven voorrijkosten berekenen. Voorrijkosten zijn eigenlijk gewoon reiskosten voor het verhuisbedrijf. De verhuizers moeten de verhuiswagens natuurlijk wel naar jouw woning rijden en hiervoor berekenen zij een bedrag. Wanneer je kiest voor een verhuisbedrijf dat niet uit jouw regio komt betekent dit dat de reiskosten een stuk hoger zijn dan wanneer jij een verhuisbedrijf inhuurt uit de regio Haarlem. Hoe verder je van het verhuisbedrijf woont, hoe hoger de reiskosten natuurlijk. Let hier goed op zodat je voordeliger naar je nieuwe locatie kunt verhuizen.

  • Verdiep je in de online reviews en scores van het verhuisbedrijf

Tegenwoordig kun je online allemaal informatie vinden over bedrijven, restaurants en services, maar wist je ook dat je de reviews van eerdere klanten van verhuisbedrijven online kunt vinden? Vast wel, want tegenwoordig doet eigenlijk bijna niemand meer iets zonder de eerdere ervaringen van klanten goed onder de loep te nemen. De ervaringen van klanten die jou voor zijn geweest kunnen cruciaal zijn voor jouw verhuizing, want zo kun je er vaak op een eenvoudige manier achterkomen of het bedrijf wel voldoet aan jouw wensen. Natuurlijk zitten er altijd wel goede én slechte reviews bij, maar door hun scores goed te bekijken en naar het gemiddelde te kijken kun je er wel een stuk wijzer van worden. Wanneer een verhuisbedrijf zijn taken niet goed uitvoert en de verhuizing bijvoorbeeld langer duurt dan gepland dan kan dit voor extra kosten zorgen. Zijn de ervaringen met de verhuizers niet goed en lees je dat er vaak inboedel beschadigt is? Dan zal dit je soms ook extra geld kosten, omdat je met betrekking tot bepaalde verzekeringen met een eigen risico te maken krijgt.

Bij Moova begrijpen wij dat jij natuurlijk niet de tijd hebt om alle grote en bekende review websites van het internet te onderzoeken om de reviews en scores van het verhuisbedrijf te kunnen lezen. Dit kan niet alleen erg vervelend zijn, maar dit zal je ook enorm veel energie en tijd kosten. Daarom hebben wij bij dit Moova ook een stuk makkelijker voor je gemaakt. Je kunt de reviews en scores van de grootste en bekendste websites namelijk op de persoonlijke pagina van het verhuisbedrijf vinden. Ook dit heb je dan dus in één overzicht. Handig toch?

  • Welke verhuisdiensten kan het bedrijf je aanbieden?

Heb je een aanvraag ingediend om meerdere vrijblijvende offertes toegestuurd te krijgen? Dan heb je vaak al snel de neiging om meteen naar de eindberekening op de offertes te kijken. Natuurlijk is dit voor een gehele verhuizing erg belangrijk, maar kijk ook verder. Het is erg belangrijk dat je de offertes goed doorspits en kijkt naar wat de verhuizers je qua verhuisservice aan kunnen bieden. Misschien is het ene verhuisbedrijf een budget verhuisbedrijf en zijn zij erg goedkoop, maar doen zij niet veel meer dan alleen stevige verhuisdozen in de verhuiswagen laden. Misschien is het andere bedrijf iets duurder, omdat het je veel meer diensten aanbiedt. Misschien zullen de verhuizers je helpen met de zware meubels tillen of is er een handyman die deze meubels kan (de)monteren. Wanneer de kosten voor zulke diensten laag zijn, maar de totale kosten iets duurder uitvallen is het natuurlijk belangrijk om voor jezelf te kijken of deze kosten het waard zijn. Dit kan je verhuizing namelijk wel een stuk makkelijker maken en wanneer dit voor een kleine prijs kan dan wil je toch geen dief van je eigen portemonnee zijn!? Kijk dus goed naar je eigen wensen en doe wat het beste bij jou en je verhuizing past.

Verhuizen: waarom zou je kiezen voor het verhuizen met een verhuisbedrijf?

Verhuisbedrijven kunnen door hun jarenlange ervaring met verhuizingen en de professionele verhuizers die zij in dienst hebben ervoor zorgen dat jouw verhuizing probleemloos zal verlopen. Zij weten namelijk precies hoe verhuizingen werken en wat ervoor nodig is om deze succesvol te laten verlopen. Deze deskundige verhuizers weten ook hoe zij met jou inboedel om moeten gaan en hoe zij deze op een veilige manier kunnen vervoeren. Op deze manier hoef jij je geen zorgen meer te maken over je verhuizing naar de nieuwe woning, omdat zij je gerust zullen stellen door te zorgen voor een duidelijke communicatie tijdens de verhuizing.

Verhuisbedrijven in Haarlem

Een verhuisbedrijf uit Haarlem kent de stad natuurlijk als geen ander. De verhuizers in dienst kennen elke singel of gracht wel uit hun hoofd en dit is natuurlijk erg handig wanneer er verhuisliften of verhuiswagens nodig zijn voor de verhuizing. Deze kennis in combinatie met een goede voorbereiding is het recept voor een succesvolle verhuizing.

De professionele verhuizers werken hierbij ook nog eens erg hard en beschikken ook over de juiste kennis en materialen. Met juiste verhuismaterialen zoals bijvoorbeeld verhuisdekens kunnen zij ervoor zorgen dat jouw spullen tijdens het transport niet beschadigen. Op deze manier kun je er dan ook zeker van zijn dat jouw inboedel netjes in je nieuwe huis afgeleverd zal worden en hoef jij je nergens zorgen om te maken.

Prijsverschillen

Nederland is misschien een klein land, maar toch heeft het wel rond de 400 professionele verhuisbedrijven. Een deel van deze verhuisbedrijven kun je dus in het mooie Haarlem vinden. Heb jij al een beetje rondgekeken en is het je hierbij opgevallen dat er nogal wat prijsverschillen zijn tussen deze verhuisbedrijven? Dan leggen wij graag aan je uit hoe dit komt, want dit is natuurlijk niet zomaar.

Een erkend verhuisbedrijf

Om je de prijsverschillen uit te kunnen leggen moeten we je eerst kunnen uitleggen wat een erkend verhuisbedrijf is. Erkende verhuisbedrijven zijn aangesloten bij de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers. Misschien ben je hun logo al tegengekomen op onze website. De bedrijven die bij deze organisatie aangesloten zijn, zijn vaak ook een stuk duurder. Dit komt vanwege het feit dat deze verhuisbedrijven je veel meer kunnen bieden en je hierdoor ook wat meer zekerheid hebt. Zij hebben bijvoorbeeld allemaal dezelfde voorwaarden en kunnen je hierdoor bij boeking een garantiecertificaat afgeven. Zo kan elke klant er zeker van zijn dat de geplande verhuizing door zal gaan.

Het kan namelijk soms voorkomen dat een bedrijf bijvoorbeeld failliet gaat. In het geval van Erkende Verhuizers zal een ander verhuisbedrijf uit de organisatie de verhuizing voor de eerder afgesproken prijs overnemen en deze met dezelfde uitstekende service uitvoeren. Ook is je inboedel bij deze verhuisbedrijven zeer goed verzekerd.

Een niet erkende verhuizer

Tegenwoordig zijn er ook heel veel budget verhuisbedrijven te vinden die verhuizingen tegen een zo betaalbaar mogelijk tarief uitvoeren. Deze bedrijven zijn niet aangesloten bij de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers. Budget verhuisbedrijven zijn niet per se minder goed, want ze kunnen natuurlijk gewoon net zo goed zijn of zelfs beter, maar toch zijn er wel een aantal punten waar je misschien wel even goed op moet letten.

Budget verhuisbedrijven werken bijna altijd op basis van een uurtarief én op basis van nacalculatie. Dit betekent dat het verhuisbedrijf je verhuizing van te voren zal inschatten. Zij zullen hierbij naar de grote van je inboedel kijken en inschatten hoeveel werk er voor de verhuizing nodig is. Het komt echter weleens voor dat er na de verhuizing blijkt dat er een verkeerde inschatting is gemaakt waardoor jij als klant bij de nacalculatie moet bijbetalen. Ook hebben al deze verhuisbedrijven altijd hun eigen voorwaarden waarbij het belangrijk is om deze goed na te lezen. Kijk hierbij ook goed naar de verzekeringen van het bedrijf.

Verschillende verhuizingen

Verhuisbedrijven zijn natuurlijk experts in verhuizingen. Hierbij maakt het dan ook niet uit wat voor soort verhuizing het betreft. Is het een complete verhuizing? Ga je binnen de gemeente verhuizen? Ga je naar een nieuwe gemeente? Betreft het een particuliere verhuizing? Elk verhuisbedrijf weet door hun ervaring hoe zij elke verhuizing snel en goed kunnen uitvoeren. Wij geven je graag een korte uitleg over de meest voorkomende verhuizingen.

Een particuliere verhuizing

Een particuliere verhuizing is zoals de naam al zegt een verhuizing van een particulier. De meeste verhuisbedrijven zijn hierin gespecialiseerd, omdat het de makkelijkste verhuizingen zijn. Heb jij bijvoorbeeld afgelopen vrijdag pas besloten om te verhuizen naar bijvoorbeeld een andere gemeente? Dan kun jij door het grote aanbod gemakkelijk een verhuisbedrijf vinden die jouw spullen en meubels naar je nieuwe woning kan verhuizen. Vaak dus ook gewoon last minute!

Een zakelijke verhuizing

Zakelijke verhuizingen worden ook wel bedrijfsverhuizingen genoemd. Zo een bedrijfsverhuizing is wel een beetje anders dan een particuliere verhuizing. Het betreft de verhuizing van een kantoor- of winkelpand en hierdoor zijn er ook vaak allemaal grote en zware meubels die verhuist moeten worden. Dit is extra zwaar voor de verhuizers.

Een internationale verhuizing

Een internationale verhuizing draait om meer dan alleen de inboedel van een klant verhuizen. Er moet namelijk ook gekeken worden naar vergunningen of speciale formulieren, want je kunt sommige landen niet zomaar met een verhuiswagen vol inboedel inrijden. Verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in internationale verhuizingen weten precies wat er voor elk land nodig is waardoor jij hier niet meer over na hoeft te denken.

Wat zijn verhuisdiensten?

Zoals je eerder hebt kunnen lezen kunnen verhuisdiensten je verhuizing makkelijker, maar ook duurder maken. Soms kan het afwijzen van verhuisdiensten je verhuizing goedkoper, maar misschien wel een tikkeltje moeilijker maken. Maar wat voor verhuisdiensten zijn dit dan precies? Dit leggen wij graag aan je uit.

  • Het in- en uitpakken van je inboedel

Het grootste deel van de mensen heeft niet zoveel ervaring met verhuizingen. Dit betekent dat wanneer jij ervoor kiest om je inboedel zelf in te pakken het misschien niet altijd goed zal gaan. Het is namelijk erg belangrijk om spullen op de juiste manier in te pakken zodat alles schadevrij naar je nieuwe woning verhuist kan worden. Veel mensen willen zich hier geen zorgen over maken en kiezen ervoor om dit uit handen te geven aan een verhuisbedrijf.

  • Het (de)monteren van grote meubels

Het komt vaak voor dat grotere en zwaardere meubels tijdens een verhuizing uit elkaar gehaald moet worden. Dit wordt gedaan om schades aan de meubels en woning te voorkomen. Heb jij ook grotere meubels in huis? Dan kun je ervoor kiezen om deze te laten (de)monteren door de verhuizers.

  • Heb je een handyman nodig?

Heb jij tv’s of schilderijen aan de muur hangen? Dan kan een handyman deze voor je verwijderen en indien nodig in het nieuwe huis ook weer bevestigen.

  • Heb je een verhuislift nodig?

Verhuisliften zijn vaak nodig wanneer je op een hogere verdieping woont. Denk hierbij aan een flat of appartement. Dan moeten de meubels via het raam of balkon verhuist worden en hierbij is er dan een verhuislift nodig. Deze kun je altijd bemand bij het het verhuisbedrijf huren.

  • Een woningontruiming

De oude woning moet vaak ook bezemschoon opgeleverd worden. Heb jij veel oude spullen die je niet mee verhuist? Dan kun je er ook voor kiezen om je woning door het verhuisbedrijf te laten ontruimen. De meeste verhuisbedrijven bieden deze service namelijk ook aan. Zij zullen je spullen verhuizen, je woning ontruimen en deze daarna ook netjes bezemschoon opleveren.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.