Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Haarlemmermeer

Haarlemmermeer is een stad met heel veel geschiedenis, maar desondanks is het ook een moderne stad met tal van bekende plekken. Woon jij in de regio Haarlemmermeer en heb jij binnenkort een verhuizing op de planning staan? Dan ben je natuurlijk op zoek naar professionele verhuizers die jouw kostbare spullen naar je nieuwe woning zullen vervoeren. Bij Moova hebben wij een scala aan verhuisbedrijven met harde werkers die jou een full service verhuizing kunnen aanbieden.

De eerste stap om je verhuizing te realiseren

Je wilt verhuizen en wilt je gehele verhuizing uitbesteden aan een verhuisbedrijf. Dit is volkomen te begrijpen aangezien een verhuizing erg stressvol kan zijn. Wie wil er geen verhuizer die je komt helpen om de grote verhuizing in goede banen te leiden? Met de verhuisbedrijven op Moova kun je er zeker van zijn dat al je zware meubels, grote spullen én kleine spullen op de juiste manier naar de nieuwe locatie verhuist worden. Wij hebben een netwerk van betrouwbare verhuisbedrijven die jarenlange ervaring hebben met verhuizingen. Zij staan dan ook klaar om je direct te helpen.

Verhuisservice van Moova

Bij Moova willen wij je helpen om je verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij dan ook zoals je eerder kunt lezen een scala aan verhuisbedrijven op onze website zijn. Dit zijn alle verhuisbedrijven in Nederland. Ben je dus op zoek naar een verhuisbedrijf in regio Haarlem? Dan kun je dat bij ons vinden. Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Eindhoven? Idem dito! Al deze vriendelijke verhuizers staan klaar om jouw inboedel netjes te verhuizen.

Erkende verhuizers

Misschien is het bij je zoektocht naar verhuisbedrijven al opgevallen dat er nogal wat verschillen zijn. Zo is het grootste verschil dat er erkende en niet erkende verhuizers zijn. Erkende verhuizers zijn aangesloten bij de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers en zijn hierdoor ook iets duurder. Dit komt vanwege het feit dat zij jou hierdoor meer services kunnen aanbieden. Een goed voorbeeld is dat alle erkende verhuizers dezelfde voorwaarden hebben en je daarom altijd een garantiecertificaat kunnen afgeven bij je boeking. Met dit certificaat kun je er te allen tijde zeker van zijn dat jouw geplande verhuizing door zal gaan.

Ook is je inboedel bij een erkende verhuizer erg goed verzekerd en krijg je bij eventuele schades niet te maken met bijvoorbeeld een eigen risico.

Niet erkende verhuizers

Wij krijgen vaak de vraag of niet erkende verhuizers minder goed zijn, omdat zij niet aangesloten zijn bij de brancheorganisatie. Dit is zeker niet waar, want deze bedrijven kunnen net zo goed of misschien zelfs beter zijn. Bij deze verhuisbedrijven is het gewoonweg belangrijk om goed naar de voorwaarden en verzekeringen te kijken, omdat deze allemaal verschillend zijn.

Waarom zijn sommige bedrijven een stuk goedkoper?

Haarlemmermeer heeft net als in de rest van Nederland erkende en niet erkende verhuisbedrijven. De wat goedkopere verhuisbedrijven zijn vaak een stuk goedkoper, omdat zij werken op basis van een uurtarief en nacalculatie. Op alle mogelijke manieren proberen zij je verhuizing tegen een betaalbaar tarief uit te voeren. Echter, kan het door een uurtarief of nacalculatie voorkomen dat een klant soms na een verhuizing moet bijbetalen. Dit komt vanwege het feit dat het weleens voorkomt dat er verkeerde inschattingen van inboedel of verhuizingen wordt gedaan en klanten hierdoor extra geld kwijt zijn. Dit gebeurt natuurlijk niet altijd, maar het kan zeker weleens voorkomen.

Wij kunnen je met alle soorten verhuizingen helpen

Een verhuizing gaat natuurlijk niet altijd alleen om een particulier die een nieuwe woning hebben gevonden en willen verhuizen. Soms gaat het ook om internationale of bedrijfsverhuizingen. Deze zakelijke verhuizingen zijn bijvoorbeeld een stuk zwaarder dan verhuizingen van particulieren. Bij een bedrijfsverhuizing is het zo dat een bedrijfspand of kantoor leeggehaald moet worden en de verhuizers te maken krijgen met grote en zware meubels. Je kunt je dus wel voorstellen dat het wat meer energie kost voor de verhuizers om dit soort verhuizingen te verzorgen. Wel kun je er zeker van zijn dat alle verhuizers goed opgeleid zijn. Of je nu zoekt naar een ‘verhuisbedrijf Haarlem’ of ‘verhuisbedrijf Haarlemmermeer’.

Verhuisdiensten

Zoals je eerder hebt kunnen lezen bieden verhuisbedrijven verschillende verhuisdiensten aan. Wanneer je niet veel ervaring hebt met verhuizingen is het heel goed mogelijk dat je geen idee hebt wat deze diensten zoal kunnen zijn en wat voor voordelen eraan kleven. Deze diensten kunnen de verhuizing voor jou makkelijker maken en daarom leggen wij een aantal van de veelgevraagde diensten aan je uit.

Een in- en uitpakservice

Wanneer je al je spullen naar jouw nieuwe adres wilt verhuizen betekent het natuurlijk ook dat alles in- en uitgepakt moet worden. Hierbij moet je er ook voor zorgen dat dit op de juiste manier gebeurd zodat je inboedel geen schade oploopt. Veel mensen hebben geen tijd om hun spullen in te pakken of weten gewoonweg niet wat de juiste manier van inpakken is. Verhuis daarom zorgeloos en laat dit door ervaren verhuizers doen.

(De)montage van meubels

Het kan weleens voorkomen dat grotere en/of zwaardere meubels uit elkaar gehaald moeten worden voor transport. Dit wordt vaak gedaan omdat anders niet alleen de meubels tijdens het verplaatsen kunnen beschadigen, maar bijvoorbeeld ook de muren van de woning. Vooral wanneer de objecten een aantal verdiepingen naar beneden getild moeten worden. Wees hierop voorbereid en huur een handige klusjesman in. Deze kan alles voor je demonteren en in de nieuwe woning weer monteren. Handig toch?

Heb je een verhuislift nodig?

Wanneer je een kleine deurpost hebt of op een hogere verdieping woont betekent dit dat je een verhuislift nodig hebt om je inboedel veilig te kunnen verhuizen. Ga je liever zelf verhuizen? Dan kun je bij verhuisbedrijven bemande verhuisliften huren. Huur je een verhuisbedrijf in? Dan kunnen zij dit ook voor je verzorgen. Zo kunnen al je spullen veilig naar je nieuwe huis vervoerd worden.

Moova: duidelijke en goede communicatie

Bij Moova zijn wij trots op onze manier van communicatie. Wij houden van duidelijkheid en transparante informatie. Wij hebben natuurlijk een eigen verhuisteam, maar je kunt bij ons eenvoudig online alle informatie met betrekking tot de verhuisbedrijven in ons systeem lezen. Heb je misschien nog specifieke vragen en kun je de antwoorden hierop niet bij ‘veelgestelde vragen’ vinden? Dan kun je ook altijd contact op nemen met het hoofdkantoor. Wij hebben vriendelijk personeel in dienst die je graag verder willen helpen.

Verhuiskosten

Verhuizen brengt altijd kosten met zich mee. Hierbij maakt het niet uit of je zelf gaat verhuizen of een verhuisbedrijf in huurt. Dit heeft natuurlijk te maken met de nodige zaken die erbij moet huren. Misschien heb je verhuisliften, verhuiswagens of extra verhuisdozen nodig op de verhuisdag zelf. Bij een verhuisbedrijf zul je moeten betalen voor de service, het aantal verhuizers die jou helpen met verhuizen of bijvoorbeeld voor hun opslag. Veel bedrijven hebben namelijk hun eigen opslagruimte en soms kiezen mensen ervoor om hun spullen daar tijdelijk op te slaan. Echter, gaan de extra kosten bij het inhuren van een verhuisbedrijf natuurlijk ook om andere diensten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Moova kun je niet alleen alle verhuisbedrijven in Nederland vinden, maar je kunt via de website ook eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Dit kun je doen door het formulier in te vullen. In dit formulier zul je een aantal gegevens over je verhuizing moeten invoeren. Denk hierbij aan je inventaris en bijvoorbeeld je verhuisdatum. Hierna zul je zo snel mogelijk je gratis aangevraagde offerte ontvangen.

Je kunt ook meerdere offertes aanvragen

Als je voordelig wilt verhuizen is het natuurlijk verstandig om de prijzen van verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Dit is via Moova ook makkelijk aan te vragen. Je kunt via onze speciale formulier snel en eenvoudig een offerte aanvragen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Het werkgebied van deze bedrijven is dan natuurlijk ook Haarlemmermeer. JE krijgt meestal binnen 24 uur de offertes van de bedrijven binnen waaruit jij op je gemak een keuze kunt maken. Zorgeloos verhuizen is met Moova gewoon mogelijk.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.