Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Helmond

Helmond is altijd het centrum van de textiele nijverheid in Nederland geweest. De meeste toeristen die Helmond bezoeken doen het voor de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Woon jij in de gemeente Helmond of omstreken en ga je binnenkort verhuizen? Dan ben je hiervoor misschien op zoek naar professionele verhuizers. Hierbij is het natuurlijk ook belangrijk dat het wel een goedkoop verhuisbedrijf is. Wanneer je gaat verhuizen kan Moova je helpen om uit de beste verhuisbedrijven het juiste bedrijf voor jou te vinden.

Erkende verhuizers

Heb je online al naar verhuisbedrijven gekeken en is het je opgevallen dat er nogal wat prijsverschillen zijn? Dan heb je dit goed gezien. De meeste verhuisbedrijven die wat duurder zijn, zijn namelijk aangesloten bij de brancheorganisatie van erkende verhuizers. Wij leggen je hier graag wat meer over uit.

Waarom is een erkende verhuizer duurder?

Erkende verhuisbedrijven zijn wat duurder omdat deze kosten moet afdragen aan de organisatie. Dit is natuurlijk ook niet zonder reden, want hierdoor kunnen ze je als klant wel bepaalde garanties geven. Helaas worden deze kosten dan wel doorberekend aan de klant waardoor je dus wel wat meer dient te betalen.

Alle aangesloten bedrijven hebben dezelfde voorwaarden en kunnen jou hierdoor een garantiecertificaat geven. Zo kun jij er te allen tijde zeker van zijn dat jouw verhuizing door zal gaan. Verder zijn deze bedrijven ook erg goed verzekerd en zal jij als klant in het geval van schade aan je inboedel niet met een eigen risico te maken krijgen. Je kunt er dus altijd zeker van zijn dat je inboedel verzekerd is.

Zijn niet erkende verhuizers ook professionele verhuizers?

Dit is een vraag dat ons vaak gesteld word. Dit is natuurlijk logisch. Echter hoef jij je nergens zorgen over te maken, want een niet erkend verhuisbedrijf is net zo goed als een bedrijf dat wel aangesloten is bij de organisatie. Vaak kiezen bedrijven ervoor om zich niet aan te sluiten bij de organisatie zodat ze ook geen kosten hoeven af te dragen. Dit is dan ook de reden dan zij hun kosten laag kunnen houden, want zij hoeven jou als klant dan ook geen extra kosten door te berekenen. Wanneer je jouw verhuizing bij een van deze bedrijven boekt is het wel belangrijk dat je de voorwaarden goed doorneemt, want deze bedrijven hebben namelijk niet dezelfde voorwaarden. Ook is het erg belangrijk om de verzekeringen en eigen risico op te zoeken zodat je later niet voor onnodige verrassingen komt te staan.

Een particuliere verhuizing

Er zijn verschillende soorten verhuizingen. Hierbij kun je denken aan een zakelijke verhuizing, internationale verhuizing of bijvoorbeeld een particuliere verhuizing. Bij particuliere verhuizingen draait het vaak om veel meer dan alleen kwetsbare spullen verhuizen. Sommige mensen verhuizen namelijk om minder leuke redenen en dan is het als ervaren verhuizer om de klant tijdens dit proces goed te begeleiden. Zo kan de verhuizing voor iedereen makkelijker worden gemaakt.

Een internationaal verhuisbedrijf

Internationale verhuisbedrijven hebben vaak internationale verhuizers in dienst die precies weten wat er tijdens zo een verhuizing moet gebeuren. Zo kunnen zij er te allen tijde voor zorgen dat het een vlotte verhuizing zal zijn en kun je er zeker van zijn dat al je kostbare spullen veilig aankomen.

Moova – Helmond

Bij Moova kun je nu eenvoudig goedkope verhuizers vinden. Je kunt namelijk bij elk verhuisbedrijf een gratis offerte aanvragen. Omdat wij begrijpen dat je elk verhuisbedrijf in Helmond niet kunt vergelijken, maar je waarschijnlijk wel een vergelijking tussen meerder verhuisbedrijven wilt hebben wij geprobeerd om dit makkelijker voor je te maken.

Je kunt nu eenvoudig gratis prijsopgaven aanvragen bij 5 verhuisbedrijven. Hierbij hoef je alleen één aanvraagformulier in te vullen en krijg jij na je aanvraag offertes van 5 verschillende verhuisbedrijven in je mailbox. Vervolgens kun je dan op je gemak je keuze maken en kiezen voor het bedrijf dat het beste bij jou past. Zo kun jij je later tijdens de verhuizing focussen op zaken zoals je verhuizing doorgeven bij de gemeente.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.