Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Hengelo

Hengelo is een industriestad met een rijke verleden. Veel Nederlanders zijn er in het verleden naartoe getrokken voor de werkgelegenheid. Ben jij ook een van de gelukkige mensen die in de regio Hengelo woont en ben jij op zoek naar een zorgeloze verhuizing met een professionele Twentse verhuizer? Dan ben je bij Moova aan het goede adres. Bij ons kun je namelijk eenvoudig een verhuisbedrijf in Hengelo vinden doordat wij alle verhuisbedrijven voor jou in één handig overzicht hebben staan. Vergelijk verhuisbedrijven daarom nu op je gemak!

Erkende verhuizers

Is het je bij je zoektocht naar een ervaren verhuisbedrijf opgevallen dat het ene verhuisbedrijf een stuk duurder kan zijn dan het andere? Dan heb jij dit goed gezien. Er zijn nogal wat prijsverschillen en dit is niet zonder reden. Wij leggen het graag aan je uit.

Wanneer je gaat verhuizen kun je een erkend verhuisbedrijf inhuren. Erkende verhuizers zijn verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie erkende verhuizers. Al deze verhuisbedrijven hebben dezelfde voorwaarden en geven je bij boeking daarom ook een garantiecertificaat af. Verder is je inboedel verzekerd en krijg je bij schade niet te maken met een eigen risico. Deze garanties kunnen de verhuisbedrijven je natuurlijk niet zomaar bieden en komt dit zoals je eerder hebt gelezen doordat zij een erkend zijn. Zij moeten hiervoor kosten afdragen aan de organisatie en deze kosten berekenen zij natuurlijkerwijs door aan de klant.

Zijn niet erkende verhuisbedrijven ook goed?

Veel verhuisbedrijven kiezen er tegenwoordig voor om zich niet aan te sluiten bij de brancheorganisatie. Doordat zij nergens aangesloten zijn en dus ook geen kosten hoeven af te dragen kunnen zij de prijzen laag houden. Zo kun je goedkoop verhuizen, want er hoeft niks aan jou doorberekend te worden. Wel is het belangrijk om alles goed na te kijken. Deze verhuisbedrijven hebben allemaal hun eigen voorwaarden en is het dus belangrijk om dit goed door te lezen. Kijk hierbij ook goed naar de verzekeringen en eventuele eigen risico. Je wilt natuurlijk wel dat je inboedel bij eventuele schade goed verzekerd is.

Kostbare spullen en een (niet) erkende verhuizer

Je kwetsbare spullen zijn bij ervaren verhuizers altijd veilig en zij zullen te allen tijde ervoor zorgen dat je een onbezorgde verhuizing zult hebben. Hierbij maakt het niet uit of het verhuisbedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie of dat ervoor gekozen is om dit niet te doen. Alle verhuisbedrijven in Nederland hebben de juiste papieren en professionele verhuizers in dienst die jou op de juiste manier kunnen helpen verhuizen.

Moova – Hengelo

Of je nu een particuliere, internationale of zakelijke verhuizing voor de boeg hebt, Moova helpt je graag bij het zoeken naar een professioneel verhuisbedrijf met jarenlange ervaring met verhuizingen in Hengelo.

Ten eerste kun je op de website van Moova alle verhuisbedrijven in Nederland, dus ook Hengelo in één overzicht vinden. Ten tweede kun je bij Moova gratis offertes aanvragen en ten derde kun je meerdere gratis offertes tegelijkertijd aanvragen! Op deze manier kun je eenvoudig verschillende offertes vergelijken en kiezen voor het juiste verhuisbedrijf dat bij jou en jouw wensen past. Je hoeft alleen het eenvoudige aanvraagformulier in te vullen zodat je aanvraag naar 5 verschillende verhuisbedrijven in Hengelo gestuurd kan worden. Vervolgens zul je binnen 24 uur je vrijblijvende verhuisofferte van elk bedrijf apart toegestuurd krijgen.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.