Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Hoorn

Hoorn is een oude handelsstad dat in de 17e eeuw een van de belangrijkste centra was voor de VOC. Woon jij in deze prachtige stad met historische gebouwen en oude monumenten en ga je binnenkort verhuizen? Of heb je juist het geluk dat je naar Hoorn gaat verhuizen? Dan ben je nu waarschijnlijk wel op zoek naar een professionele, maar goedkope verhuizer die jou kan helpen de verhuizingen in goede banen te leiden. Bij Moova kunnen we je hier bij helpen en doen dit dan ook graag!

Waarom zijn er prijsverschillen?

Als je op het internet al gezocht hebt naar ‘verhuisbedrijf Hoorn’ dan is het je waarschijnlijk al opgevallen dat er nogal wat prijsverschillen zijn tussen verhuisbedrijven. Dit is natuurlijk niet zomaar.

Erkende verhuizers

Om de prijsverschillen te begrijpen is het belangrijk om te weten dat we in Nederland de brancheorganisatie van erkende verhuizers hebben. Als je hier als verhuisbedrijf bij bent aangesloten ben je een erkende verhuizer. Deze bedrijven kunnen hun klanten dan ook exclusieve garanties bieden, maar moeten in ruil hiervoor wel kosten afdragen aan de organisatie. Deze kosten worden uiteraard weer doorberekend aan de klant waardoor de tarieven een stuk hoger liggen.

Alle aangesloten bedrijven hebben bijvoorbeeld dezelfde voorwaarden en kunnen je hierdoor een garantiecertificaat meegeven. Met dit certificaat kun je er zeker van zijn dat je verhuizing door zal gaan. Ook is je inboedel enorm goed verzekerd en krijg je bij eventuele schade tijdens de verhuizing niet te maken met een eigen risico.

Niet erkende verhuisbedrijven zijn ook professionele verhuizers

Verhuisbedrijven die niet zijn aangesloten bij de brancheorganisatie hoeven geen kosten af te dragen en kunnen hierdoor hun tarieven laag houden. Ze hoeven immers niks aan de klant door te berekenen.

Een goedkoop verhuisbedrijf is ook gewoon een professioneel verhuisbedrijf alleen is het bij deze bedrijven wel belangrijk om de voorwaarden goed door te nemen. Deze zijn namelijk allemaal verschillend. Ook is het verstandig om altijd van tevoren naar de verzekeringen en eigen risico te vragen zodat je later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Particuliere verhuizing

Wanneer je in de regio Hoorn gaat wonen en je jouw inboedel door een verhuisbedrijf in Hoorn wilt laten verhuizen is het wel belangrijk dat je het verhuisbedrijf laat weten om wat voor soort verhuizing het gaat. Iedere verhuizing is namelijk anders.

Bij particuliere verhuizingen draait het bijvoorbeeld niet alleen om grote meubels en zware meubels verhuizen, maar is het ook belangrijk om de klant goede begeleiding te bieden. Bij zo een verhuizing worden vooral verhuizers ingezet met jarenlange ervaring, omdat zij precies weten hoe zij hiermee om moeten gaan. Verschillende verhuizingen vragen dan ook om verschillende diensten.

Verhuisservice Hoorn – Moova

Bij Moova kunnen we je helpen met het soepel laten verlopen van je verhuizing. Hierbij is niet alleen de verhuisservice belangrijk, maar natuurlijk ook de verhuiskosten. Daarom hebben we het je makkelijk gemaakt om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Als goedkope oplossing hebben we ervoor gezorgd dat je nu met één aanvraagformulier gratis offertes kunt aanvragen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Nadat je jouw aanvraag hebt verstuurd zul je binnen 24 uur de gratis offertes in je mailbox ontvangen. Op deze manier kun je niet alleen kiezen voor het verhuisbedrijf dat bij jouw wensen past, maar kun je ook kijken naar je budget.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.