Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Leeuwarden

Leeuwarden heeft een groot historisch stadscentrum met meer dan 600 bezienswaardigheden! Je kunt het dus eigenlijk wel een culturele hotspot van Nederland noemen. Woon jij in de regio Leeuwarden en wil jij professionele verhuizers inschakelen voor een verhuizing die je binnenkort hebt gepland? Dan ben je bij Moova aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het zoeken naar een verhuisbedrijf in Leeuwarden.

Erkende verhuizer

Ben jij op het internet al hard op zoek naar verhuisbedrijven en is het je hierbij opgevallen dat er nogal wat prijsverschillen zijn? Dan heb je dit goed gezien. Wij leggen je graag uit hoe dit komt.

Er zijn nogal wat erkende verhuisbedrijven op de markt. Dit zijn verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie erkende verhuizers. De reden dat zij duurder zijn is vanwege het feit dat zij kosten moeten afdragen aan de organisatie en deze kosten berekenen zij natuurlijk door aan de klant. Een bedrijf wil zich niet natuurlijk niet zomaar ergens aansluiten en dit doen zij meestal omdat ze op deze manier de beste garanties aan hun klanten kunnen bieden. Dé erkende verhuizer heeft bijvoorbeeld altijd een goede verzekering voor je inboedel en bij hen krijg je ook niet te maken met een eigen risico. Er kan natuurlijk schade ontstaan aan je spullen tijdens transport. Ook hebben al deze bedrijven dezelfde voorwaarden en kunnen ze de klanten altijd een garantiecertificaat meegeven.

Zijn niet erkende verhuizers ook professioneel?

Voor een zorgeloze verhuizing kun je ook prima terecht bij een niet erkende verhuizer. Zij zijn net zo goed als dan niet beter dan de bedrijven die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie Het verschil zit hem alleen in het feit dat zij niet zijn aangesloten bij erkende verhuizers en je dus niet de garanties kunnen bieden die de aangesloten verhuisbedrijven wel kunnen bieden. Deze bedrijven hebben allemaal hun eigen voorwaarden en verzekeringen. Daarom is het voor een klant extra belangrijk om de voorwaarden goed door te lezen. Kijk bijvoorbeeld altijd goed na of er sprake is van een eigen risico en kijk ook goed naar hoe hoog deze is. Zo komt niemand na de verhuizing voor ongewenste verrassingen te staan.

De reden dat deze bedrijven de kosten zo laag kan houden is natuurlijk vanwege het feit dat er geen kosten afgedragen hoeven te worden en er dus ook niks doorberekend hoeft te worden aan de klant. Dit is dan ook vaak de grootste reden van verhuisbedrijven om zich niet aan te sluiten bij de brancheorganisatie.

Wie gaat verhuizen?

Voor een professioneel verhuisbedrijf is het belangrijk om te weten wie er gaat verhuizen. Gaat het om een particuliere verhuizing? Zakelijke verhuizing? Of misschien een internationale verhuizing? Iedere verhuizing vraagt namelijk om een andere aanpak en zo kan een professioneel verhuisbedrijf je helpen met een zorgeloze verhuisdag.

Particuliere verhuizing

Zoals je eerder hebt kunnen lezen is elke verhuizing anders. Een ervaren verhuisbedrijf weet bijvoorbeeld heel goed dat particuliere verhuizingen soms om een speciale aanpak vragen. Neem bijvoorbeeld een seniorenverhuizing. Een verhuizing voor een oudere is erg moeilijk. Zowel lichamelijk als mentaal. Verhuizers verhuizen niet alleen dozen en spullen, maar ze verhuizen mensen. Tijdens zo particuliere verhuizingen is het bijvoorbeeld erg belangrijk om de klant goed te begeleiden zodat de verhuizing voor iedereen makkelijker kan worden gemaakt. Dit kan je als klant een hoop stress schelen.

Moova – Leeuwarden

Heb jij je al gek gezocht naar ‘professionele verhuisservice Leeuwarden’ en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hoef jij je geen zorgen meer te maken. Bij Moova is een goedkoop verhuisbedrijf zo gevonden en hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met je verhuizing doorgeven bij de gemeente.

Waar kun je goedkoop verhuizen in Leeuwarden en waar zijn je kwetsbare spullen het veiligst? Voor een complete verhuisservice kun je het beste offertes aanvragen om onnodige kosten te voorkomen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Moova heeft niet alleen verhuisbedrijven uit Nederland op een rijtje gezet, maar je kunt nu ook gratis offertes aanvragen. Dit doe je met één klink op de knop. De aanvraag wordt direct naar 5 verschillende verhuisbedrijven gestuurd en jij zult vervolgens binnen 24 uur de gratis offertes in je mailbox ontvangen. Zo kun jij thuis op je gemakt kijken naar de aangeboden services en kosten en kun je op basis van je eigen wensen de juiste keuze maken. Bij Moova maken we het je allemaal graag gemakkelijk.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.