Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Leiden

Leiden staat bekend om zijn universiteit, maar de stad heeft ook een prachtige binnenstad met mooie grachten en historische gebouwen. Wanneer je binnen leiden verhuist kan dit vanwege de historische binnenstad, smalle straatjes en grachten een lastige klus zijn, maar wanneer je het beste verhuisbedrijf in Leiden inhuurt hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Daarom is het belangrijk dat wanneer je gaat verhuizen nadenkt of het misschien niet handig is om je complete verhuizing uit handen te geven. Ga je binnenkort verhuizen? Dan heb je bij Moova een ruime keuze uit de beste verhuisbedrijven in Leiden.

Particuliere verhuizing

Bij een particuliere verhuizing is het niet alleen het organiseren van de verhuizing belangrijk, maar wat ook erg belangrijk is is het klantcontact. De vriendelijke verhuizers hebben niet alleen een efficiënte werkwijze, maar zullen er ook te allen tijde voor zorgen dat zij altijd paraat staan voor de klant. Dit is vooral belangrijk wanneer een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis is voor de klant. Denk bijvoorbeeld aan een seniorenverhuizing.

Verhuisbedrijf inschakelen

Vaak denken mensen dat een goedkope verhuizing met een verhuisbedrijf niet mogelijk is. Dit is niet waar, want een goedkope verhuizing met een professioneel verhuisbedrijf is gewoon mogelijk! De ervaren verhuizers zullen je verhuizing niet alleen snel en professioneel uitvoeren, maar doen dit graag tegen scherpe tarieven. Het aantal verhuizers kun je vaak zelf bepalen en deze verhuizers weten precies hoe zij je kwetsbare spullen in verhuisdozen veilig kunnen verhuizen.

Erkende verhuizers

Misschien heb je het internet al afgezocht naar ‘verhuisbedrijf Leiden’ en is het je opgevallen dat er enorme prijsverschillen zijn. Wij leggen je graag uit hoe dit komt.

De prijsverschillen hebben niet per se te maken met de verhuisservice die het verhuisbedrijf aanbiedt, maar heeft vooral te maken met het feit of het een erkend verhuisbedrijf is of niet. Een erkend verhuisbedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie erkende verhuizers. Een verhuizing kost bij deze bedrijven wat meer, omdat zij je een bepaalde zekerheid willen bieden. Ze hebben bijvoorbeeld allemaal dezelfde voorwaarden en geven je daarom altijd een garantiecertificaat af. Verder is je inboedel bij deze bedrijven niet alleen goed verzekerd, maar krijg je ook nooit te maken een eigen risico in het geval van schade. De bedrijven kunnen je dit allemaal bieden, omdat zij bij de brancheorganisatie zijn aangesloten, maar dit betekent natuurlijk ook dat zij kosten moeten afdragen aan de organisatie en deze kosten worden uiteindelijk aan de klant doorberekend waardoor zij iets duurder zijn.

Is een niet erkende verhuizer minder goed?

Nee, dit is zeker niet het geval. Bij een niet erkend verhuisbedrijf is je verhuizing ook gewoon in vertrouwde handen en kun je rekenen op een zorgeloze verhuizing. Het enige verschil is alleen dat niet erkende verhuisbedrijven niet zijn aangesloten bij de brancheorganisatie en daardoor niet allemaal dezelfde voorwaarden hebben. Ook moet je in de voorwaarden opletten met de verzekering van je inboedel en het eigen risico. Een niet erkende verhuizer heeft geen extra kosten en hoeft deze dus ook niet door te berekenen aan de klant en hierdoor kunnen zij hun prijzen laag houden.

Internationale verhuizing

Particuliere verhuizingen, maar ook zakelijke verhuizingen kunnen natuurlijk ook internationaal zijn. Bij een internationale verhuizing is het belangrijk dat je goed wordt begeleidt en dat de aardige verhuizers altijd klaar staan om je te kunnen helpen. Ben jij op zoek naar een internationale verhuisservice in Leiden en wil je hierbij ook nog eens goedkoop verhuizen? Dan helpen wij je graag bij deze zoektocht.

Moova – Leiden

Wanneer je wilt verhuizen en een ervaren verhuisbedrijf nodig hebt kun je bij Moova alle verhuisbedrijven in Leiden én in de rest van Nederland eenvoudig in een overzicht vinden. Op de pagina’s van de verhuisbedrijven kun je ook de scores en reviews van de bedrijven vinden.

Wanneer je breekbare spullen hebt wil je natuurlijk wel een professionele verhuizing met een goed bedrijf. Daarom kun je nadat je alles goed hebt uit kunnen zoeken op de pagina’s een gratis offerte aanvragen. Wil je de verhuisbedrijven eerst vergelijken omdat je specifieke wensen hebt of de kosten wilt vergelijken? Dan kun je het beste een gratis offerte aanvraag indienen bij 5 verschillende bedrijven. Dit doe je door eenvoudig op de knop te klikken! De offertes zul je binnen 24 uur binnenkrijgen waarna je deze op je gemak kunt vergelijken. Dit hoort immers ook bij een goede voorbereiding toch?

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.