Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van Flevoland waar je ook nog eens het bekende Batavialand kunt vinden. Ga jij naar deze mooie stad verhuizen of ga je deze stad juist verlaten? Dan wil je waarschijnlijk een verhuisbedrijf inschakelen. Bij Moova kun je nu eenvoudig een goedkoop verhuisbedrijf vinden met professionele verhuizers.

Erkende verhuizers

Heb je op het internet al gezocht naar ‘verhuisservice Lelystad’ en is het je opgevallen dat je niet bij elk verhuisbedrijf goedkoop kunt verhuizen? Dan kan dit kloppen, want in de verhuisbranche zijn er nogal wat prijsverschillen tussen verhuisbedrijven. Dit heeft natuurlijk wel een reden en hierover vertellen we je graag wat meer.

In Nederland is er de brancheorganisatie van erkende verhuizers. De verhuisbedrijven die hierbij aangesloten zijn kunnen hun klanten bepaalde garanties en zekerheden bieden. Hiervoor moeten zij natuurlijk wel kosten aan de organisatie afdragen en deze kosten worden natuurlijkerwijs aan de klant doorberekend. Aangesloten verhuisbedrijven hebben bijvoorbeeld allemaal dezelfde voorwaarden en kunnen je hierdoor bij boeking altijd een garantiecertificaat meegeven. Ook is je inboedel verzekerd en krijg je bij eventuele schades niet te maken met een eigen risico.

Als je gaat verhuizen met een niet erkende verhuizer..

Je gehele verhuizing laten uitvoeren door niet erkende verhuizers is ook heel goed mogelijk. Veel mensen vragen zich dan wel af hoe het is mogelijk is dat goedkoop verhuizen met deze bedrijven wel kan. Dit komt vooral vanwege het feit dat deze bedrijven geen extra kosten hebben doordat ze bijvoorbeeld geld moeten afdragen aan de organisatie. Hierdoor hoeven ze de klanten niks door te berekenen en kunnen zij hun prijzen laag houden. Zo kun jij goedkoop je wasmachine verhuizen of zelfs piano verhuizen.

Deze verhuisbedrijven hebben allemaal andere voorwaarden en is het al klant dus wel belangrijk om deze goed door te nemen. Kijk goed naar hun voorwaarden en vraag naar hun verzekeringen. Kijk ook of er sprake is van een eigen risico. Is er een eigen risico? Kijk dan goed naar de hoogte hiervan. Als je zulke zaken van tevoren goed uitstippelt dan zul je later niet voor verrassingen komen te staan.

Particuliere verhuizing

Er zijn verschillende soorten verhuizingen en voor een verhuisbedrijf in Lelystad is het belangrijk om te weten wat voor soort verhuizing jij op de planning hebt staan. Bij particuliere verhuizingen gaat het bijvoorbeeld niet alleen om het verhuizen van kwetsbare spullen, maar ook om de klanten. Een professionele verhuizer zal een klant tijdens de verhuizing bijstaan en de juiste begeleiding bieden. Bij een zakelijke verhuizing is dit bijvoorbeeld minder belangrijk.

Een internationaal verhuisbedrijf

Een internationale verhuizing draait ook om meer dan zware verhuisdozen verhuizen. De beste verhuisbedrijven hebben ervaren verhuizers en meestal ook internationale verhuizers in dienst die je met allerlei zaken kunnen helpen. Zo kun jij er zeker van zijn dat jouw kostbare spullen veilig in je nieuwe woning in het buitenland aan zullen komen. Ook kun je vaak gebruik maken van hun tijdelijke opslag voor de spullen die je niet mee wilt of kunt verhuizen.

Moova – Lelystad

Een goede én goedkope verhuizer is bij Moova zo gevonden. Wij hebben alle verhuisbedrijven in Lelystad samengevoegd in één overzicht. Zo heb jij de beste verhuizers in Lelystad in een mum van tijd gevonden.

Om het je nog makkelijk te maken kun je bij Moova nu gratis prijsopgaven aanvragen. Dit doe je door één aanvraag in te dienen die vervolgens naar 5 verschillende verhuisbedrijven zal worden gestuurd. Je zult binnen 24 uur de gratis offertes in je mailbox ontvangen. Zo kun jij kiezen voor het bedrijf dat bij jouw specifieke wensen en budget past. Zo wordt jouw complete verhuizing een vlotte verhuizing.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.