Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Middelburg

Middelburg is een monumentale stad met veel historische gebouwen. Woon jij in deze stad en ga je binnenkort verhuizen of heb je juist het geluk naar deze mooie stad te mogen verhuizen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar professionele verhuizers om je complete verhuizing voor je te verzorgen. Bij Moova is het vinden van een ervaren verhuisbedrijf eenvoudig. Wij hebben namelijk alle verhuisbedrijven in Nederland in ons database en de verhuisbedrijven in Middelburg zijn ook gemakkelijk in één overzicht te vinden.

Prijsverschillen

Is het je tijdens je zoektocht online opgevallen dat er nogal wat prijsverschillen zijn tussen verhuisbedrijven? Dit is namelijk inderdaad zo. Het ene verhuisbedrijf kan een stuk duurder zijn dan het andere verhuisbedrijf en wij willen je graag uitleggen hoe dit komt.

Erkende verhuizers

In Nederland hebben we de brancheorganisatie van erkende verhuizers. Wanneer je als verhuisbedrijf bij deze organisatie bent aangesloten kun je jouw klanten exclusieve garanties bieden. De verhuiskosten bij erkende verhuisbedrijven liggen wat hoger, omdat de erkende verhuizers kosten moeten afdragen aan de organisatie. Deze kosten worden aan de klant doorberekend waardoor je dus te maken krijgt met hogere tarieven.

Erkende verhuizers hebben allemaal dezelfde voorwaarden en kunnen je daarom bij je boeking een garantiecertificaat meegeven. Ook zijn deze bedrijven zeer goed verzekerd en krijg jij bij schades niet te maken met een eigen risico.

Is een niet erkende verhuizer ook goed?

Goedkoop verhuizen kun je vaker met een niet erkende verhuizer. Vaak denkt men dat zo een verhuisbedrijf misschien minder goed of professioneel is, maar niks is minder waar. De reden dat een verhuisbedrijf geen erkend verhuisbedrijf wil worden is vaak vanwege de extra kosten die aan de brancheorganisatie afgedragen moeten worden. Omdat zij geen erkende verhuizer zijn hoeven zij dit niet te doen en kunnen zij hun tarieven ook laag houden omdat ze de klanten niks hoeven door te berekenen.

Het is wel zo dat niet erkende verhuizers allemaal verschillende voorwaarden hebben en het belangrijk is om deze goed door te lezen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk zeggen ze toch? Ook is het verstandig om goed naar de verzekeringen en een eventuele eigen risico te vragen. Zo kom je later niet voor verrassingen te staan. Verder zijn alle bedrijven goed en professioneel. Hierbij maakt het niet uit of een verhuisbedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie.

Particuliere verhuizing

Iedere verhuizing is anders en voor een verhuisbedrijf is het belangrijk om te weten om wat voor soort verhuizing het gaat zodat de verhuizers de verhuizing soepel kunnen laten verlopen. Een internationale verhuizing is bijvoorbeeld heel anders dan een zakelijke verhuizing.

Bij particuliere verhuizingen draait het bijvoorbeeld niet alleen om kwetsbare spullen verhuizen, maar is het ook belangrijk om de klant goed te begeleiden. Dit is een extra verhuisservice en zo kan de al stressvolle verhuizing makkelijker worden gemaakt voor de klant.

Je gaat verhuizen en nu?

Heb je een professioneel verhuisbedrijf in Middelburg nodig? Dan ben je bij Moova aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen van én naar Middelburg en kunnen je daarom goed helpen.

Bij Moova hebben we geprobeerd om het je allemaal wat makkelijker te maken. Je kunt nu eenvoudig gratis offertes aanvragen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Dit doe je eenvoudig met één aanvraag. Nadat jij je aanvraag hebt ingediend zul je binnen 24 uur de gratis offertes in je mailbox ontvangen. Zo kun jij op je gemak naar de aangeboden diensten en verhuisservice kijken en de kosten vergelijken.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.