Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Roermond

Roermond is dé winkelstad van Nederland met het bekende ‘Designer Outlet Roermond’. Heb jij het geluk in de buurt van deze mooie winkels te mogen wonen of ga je er juist naartoe verhuizen? Dan wil je jouw verhuizing vast door professionele verhuizers laten uitvoeren. Zij zullen je niet alleen helpen met het verhuizen van zware dozen en grote meubels, maar zullen je ook helpen met andere praktische zaken. Een verhuisbedrijf in Roermond is bij Moova zo gevonden.

Erkende verhuizers

In Nederland is er de brancheorganisatie van erkende verhuizers. Verhuisbedrijven die zich bij deze organisatie hebben aangesloten zijn erkende verhuizers en kunnen je hierdoor bepaalde garanties bieden. Al deze verhuisbedrijven hebben bijvoorbeeld dezelfde voorwaarden en kunnen je hierdoor bij je boeking een garantiecertificaat geven. Hiermee kun je er zeker van zijn dat jouw verhuizing door kan gaan. Ook is je inboedel verzekerd en krijg je bij eventuele schade tijdens de verhuizing niet te maken met een eigen risico. Dit soort voordelen kan een erkende verhuizer je natuurlijk bieden doordat zij erkend zijn. Wel moeten deze bedrijven hiervoor de nodige kosten aan de brancheorganisatie afstaan en deze kosten worden wel altijd aan de klant doorberekend waardoor de tarieven wat hoger zijn.

Is een niet erkende verhuizer ook goed?

Niet erkende verhuizers kiezen er meestal voor om zich niet aan te sluiten bij de brancheorganisatie, omdat zij liever afhankelijk zijn en daarom ook geen kosten hoeven af te dragen. Hierdoor hoeven zij de klanten ook niks door te berekenen en kunnen zij hun kosten altijd laag houden. Zo kun je bij deze bedrijven altijd goedkoop verhuizen. Het is echter wel erg belangrijk om de voorwaarden goed door te lezen, want deze van ieder niet erkend verhuisbedrijf anders. Vraag ook altijd duidelijk naar verzekeringen en een eventuele eigen risico. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent.

De meeste verhuisbedrijven in Nederland zijn professionele verhuisbedrijven die je kunnen helpen met je verhuizing. Hierbij maakt het dan ook niet uit of zij zijn aangesloten bij een organisatie of niet. Een ervaren verhuizer kan jou altijd op de juiste en beste manier helpen.

Particuliere verhuizing

Wanneer je een verhuizing voor de boeg hebt is het voor een verhuisbedrijf belangrijk om te weten om wat voor soort verhuizing het gaat. Is het een zakelijke verhuizing of heb je een internationaal verhuisbedrijf nodig? Deze hebben namelijk internationale verhuizers in dienst die jou kunnen helpen met het verhuizen van je kostbare spullen naar het buitenland. Een internationale verhuizing is dan ook heel anders en ook het aantal verhuizers dat er nodig zijn is ander.

Bij particulieren draait een verhuizing bijvoorbeeld om meer dan alleen kwetsbare spullen verhuizen. De beste verhuisbedrijven zullen er bij deze verhuizingen altijd voor zorgen dat de klant op de juiste wijze begeleidt wordt.

Je gaat verhuizen en nu?

Bij Moova is een goedkoop verhuisbedrijf met goedkope verhuizers eenvoudig gevonden. Het is wel belangrijk dat je goed naar de verhuisservice kijkt en ook goe kijkt of zij scherpe prijzen hebben.

Bij Moova kun je nu gemakkelijk met één aanvraag bij 5 verschillende verhuisbedrijven gratis prijsopgaven aanvragen. Zo hoef je niet ieder verhuisbedrijf te contacten. Je zult binnen 24 uur na je aanvraag de gratis offertes in je mailbox ontvangen. Kijk goed naar de verschillende verhuisdiensten zoals tijdelijke opslag, een verhuislift huren en de verhuiswagen. Vergelijk gratis offertes bij Moova en kies voor het beste verhuisbedrijf. Verhuizen in Roermond is nog nooit zo makkelijk geweest.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.