Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Rotterdam zoeken

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijven in Rotterdam

Rotterdam is niet alleen dé havenstad van Nederland, maar het heeft ook nog eens de grootste haven van Europa! Het is dan ook niet toevallig dat deze stad ook een ruime keuze in verhuisbedrijven heeft. Voor een verhuizing in omgeving Rotterdam wil je natuurlijk wel goed opgeleide verhuizers voor een scherpe prijs en kan dit wel even zoeken zijn.

Waar vindt je een goedkope verhuisservice?

Bij Moova kun je alle verhuisbedrijven die gevestigd zijn in Rotterdam op je gemak vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo kun je niet alleen rustig zoeken naar een goedkoop verhuisbedrijf, maar kun je ook kiezen voor het bedrijf dat het beste bij jou past.

Een verhuisbedrijf in Rotterdam

Heb jij binnenkort een verhuizing in Rotterdam op de planning staan en ben jij op zoek naar een Rotterdams verhuisbedrijf dat houdt van een efficiënte aanpak? Dan begrijpen wij best dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Er is namelijk zoveel te vinden op het internet en met al die advertenties van bedrijven weet je ook echt niet meer waar je terecht kunt voor betrouwbare informatie. En dit is natuurlijk wel een belangrijke factor wanneer je gaat verhuizen.

Het maakt niet uit wat voor verhuizing je wilt plannen. Of het nu een full service verhuizing of bijvoorbeeld een internationale verhuizing is, informatie is gewoon erg belangrijk. Misschien wil je maar een paar grote objecten gaan verhuizen. Dan wil je toch ook gewoon dat zo een verhuisbedrijf zijn uiterste best doet?

Hoe werkt Moova- Rotterdam?

Op het internet kun je zoeken naar ‘verhuisbedrijf Rotterdam’ of ‘Rotterdam verhuizen’, maar zoals je eerder hebt kunnen lezen staan er teveel advertenties online om hier een goede keuze uit te kunnen maken. Het is toch veel makkelijker om een eerlijk en duidelijk overzicht van verhuisbedrijven in Rotterdam te hebben? Hiervoor ben je bij Moova gelukkig aan het goede adres.

Verhuizers Rotterdam – een overzicht

Op deze pagina kun je gemakkelijk een verhuisservice in Rotterdam vinden. Wij hebben namelijk geprobeerd om een duidelijk overzicht voor je samen te stellen met verhuisbedrijven in de gemeente Rotterdam. In dit overzicht vindt je tevens ook de reviews en scores van deze bedrijven. Deze informatie komt van verschillende bekende review websites.

Verhuisbedrijf Rotterdam inschakelen

Spreekt een van de verhuisbedrijven in regio Rotterdam jou aan? Dan is het goed om te weten dat ieder bedrijf een eigen pagina heeft op Moova. Wanneer je op het verhuisbedrijf klikt kom je daar terecht. Op hun pagina kun je dan niet alleen zoals je eerder hebt kunnen lezen de reviews en scores vinden, maar je kunt er ook meer informatie vinden over hun verhuizingen en diensten. Ook de contactgegevens van het bedrijf staan hier vermeld.

Ben je op zoek naar voordelige tarieven?

Veel mensen denken dat goedkope verhuizingen met verhuisbedrijven onmogelijk zijn. Wij kunnen je vertellen dat dit zeker niet waar is! Ga jij binnenkort verhuizen en wil jij weten wat een verhuizing kost? Dan kun je gemakkelijk zoeken naar het goedkoopste verhuisbedrijf in Rotterdam.

Vraag gratis offertes aan!

Bij Moova kun je gemakkelijk een scherpe offerte aanvragen. Dit kun je doen bij het bedrijf dat je op onze website hebt gevonden en jou en meeste aanspreekt. Ook kun je ervoor kiezen om een aanvraag in te dienen bij andere verhuisbedrijven. Wanneer je wilt verhuizen wil je natuurlijk wel een goede keuze kunnen maken tussen goede services en scherpe tarieven.

De aanvraag voor offertes bij meerdere verhuisbedrijven is ook gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer je de aanvraag ingediend hebt zul je 5 verschillende offertes binnen krijgen. Zo kun je dan op je gemak een keuze maken tussen deze bedrijven.

Kun jij invloed hebben op de kosten van je gehele verhuizing?

Om een beetje invloed te kunnen hebben op de prijzen van de verhuisbedrijven is het belangrijk om naar een aantal punten te kijken. Zo kan ‘verhuizen Rotterdam’ dan een stuk voordeliger uitvallen. Je kunt bijvoorbeeld letten op:

  • Afstand

Het klinkt misschien raar, maar de afstand tussen jouw woning en het verhuisbedrijf kan veel invloed hebben op de prijs. Dit heeft te maken met eventuele voorrijkosten die verhuisbedrijven berekenen. Dit betekent dat wanneer jij verder weg woont jij hier ook meer voor moet betalen.

  • Reviews

Reviews van bedrijven en diensten zijn tegenwoordig erg belangrijk. Iedereen die een positieve of negatieve ervaring heeft gehad met een verhuisbedrijf kan dit online zetten zodat iedereen dit kan lezen. Wij begrijpen dat het veel werk voor jou is om al deze bekende review websites langs te gaan en daarom hebben wij hier een oplossing voor bedacht.

Wij hebben de belangrijkste reviews websites toegevoegd op de pagina’s zodat jij deze gemakkelijk kun lezen. Zo kun jij niet alleen kijken of een professionele verhuizing goedkoop is, maar je kunt uit de ervaringen van mensen dan ook lezen of het een snelle verhuisservice betreft. Hoe langer een verhuizing namelijk duurt hoe duurder dit kan uitvallen.

  • Verhuisdiensten

Wanneer je bij Moova een gratis aanvraag indient voor offertes bij verschillende verhuisbedrijven dan is het niet alleen verstandig om naar de prijzen te kijken, maar is het hierbij ook slim om naar de verhuisdiensten te kijken die zij aanbieden. Een student verhuis service kan op het oog bijvoorbeeld een stuk goedkoper zijn, maar wanneer je kijkt naar de diensten die zij aanbieden dan kan dit minder zijn. Misschien is het ene verhuisbedrijf ietsjes duurder, omdat deze veel extra services aanbiedt waardoor je verhuizing uiteindelijk toch nog voordeliger uitvalt. Kijk hier dus goed naar.

Waarom heb een verhuisbedrijf in Rotterdam nodig?

Een professioneel verhuisbedrijf kan jouw verhuizing een stuk makkelijker maken waardoor jij geen omkijken meer naar je verhuizing zult hebben. Zo zal jouw verhuizing sneller verlopen en hoef jij waarschijnlijk niet meer te doen dan alleen je verhuizing doorgeven in je nieuwe gemeente. Dat is toch hartstikke fijn? En zoals je eerder hebt kunnen lezen kun je met deze bedrijven ook gemakkelijk goedkoop verhuizen.

Professioneel verhuizen in Rotterdam

Professionele verhuizers hebben altijd ervaren verhuizers in dienst die jou tijdens deze drukke periode, maar voor sommigen ook ingrijpende gebeurtenis kunnen helpen. Deze deskundige verhuizers verzorgen dagelijks verhuizingen in Rotterdam en doen dit dus in verschillende wijken. Zo weten zij precies hoe straatjes en wijken in Rotterdam zijn en dit is natuurlijk erg handig voor wanneer er een verhuiswagen nodig is. Door een goede voorbereiding en heldere communicatie zorgt het ervaren personeel ervoor dat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt.

De professionele verhuizers zorgen voor een goede voorbereiding en duidelijke communicatie. Deze aardige mannen werken hard en maken gebruik van professionele verhuismaterialen zodat jouw spullen en vooral de breekbare spullen veilig naar je nieuwe woning op de nieuwe locatie verhuisd kunnen worden. Deze verhuismaterialen kunnen verhuisdekens, verhuisliften of bijvoorbeeld verhuisdozen zijn.

Aangesloten bij een brancheorganisatie

Nederland is een klein landje, maar kent wel ongeveer 400 professionele verhuisbedrijven. Dit is natuurlijk niet niks. Een deel hiervan is dan ook in Rotterdam gevestigd. Bij je zoektocht naar een verhuisbedrijf is het je misschien ook wel opgevallen dat er enorme prijsverschillen zijn tussen deze verschillende verhuisbedrijven. Waarom is dit zo?

Brancheorganisatie – Erkende Verhuizers

Een deel van de verhuisbedrijven in Nederland zijn aangesloten bij een brancheorganisatie genaamd Erkende Verhuizers. Deze verhuisbedrijven zijn een stukje duurder, maar dit komt vanwege het feit dat zij je ook veel meer bieden. Deze bedrijven hebben namelijk dezelfde voorwaarden waardoor zij je altijd een garantiecertificaat geven. Zo kun jij er zeker van zijn dat jouw verhuizing zeker door zal gaan.

Het kan namelijk voorkomen dat een bedrijf bijvoorbeeld plotseling failliet gaat en hierdoor geen verhuizingen meer kan uitvoeren. Bij Erkende Verhuizers is het dan zo geregeld dat een ander verhuisbedrijf uit de organisatie de verhuizing overneemt voor de eerder afgesproken service en prijs. Bij deze bedrijven is je inboedel trouwens ook goed verzekerd (tot een bepaald bedrag) en wordt er bij eventuele schades ook geen eigen risico berekend.

Verhuisbedrijven die geen Erkende Verhuizer zijn

Verder zijn er natuurlijk ook de budget verhuisbedrijven. Zij voeren je verhuizing ook graag uit en doen dit vaak voor een betaalbaar tarief. Deze verhuizers werken ook met professioneel verhuismateriaal en zijn in veel gevallen net zo goed als Erkende Verhuizers. Wel zijn er een aantal kleine dingen waar je rekening mee moet houden bij deze bedrijven.

Deze verhuisbedrijven werken meestal op basis van een uurtarief én op basis van nacalculatie. Dit betekent dat het kan gebeuren dat zij de grootte van je inboedel verkeerd inschatten en jij bij de nacalculatie veel duurder uit zult komen. Het is ook belangrijk om goed naar de voorwaarden te kijken, omdat al deze bedrijven hun eigen voorwaarden hebben en dit dus erg verschillend kan zijn. Kijk hierbij ook naar eventuele aansprakelijkheidsverzekeringen zodat je goed beschermd bent wanneer je inboedel tijdens de verhuizing beschadiging oploopt.

Verschillende soorten verhuizingen

Professionele verhuisbedrijven zorgen er altijd voor dat jouw verhuizing een zorgeloze verhuizing zal zijn. Elke verhuizing is anders en hierbij is het belangrijk om te kijken naar wat voor soort verhuizing het betreft. Sommige verhuisbedrijven zijn gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen terwijl andere weer in bepaalde verhuizingen zijn gespecialiseerd.

Wat voor soort verhuizingen zijn er dan?

Nu wil je natuurlijk weten wat deze verschillende verhuizingen dan precies zijn. Dit kan een complete verhuizing of een kleine particuliere verhuizing zijn. Maar het kan bijvoorbeeld ook zakelijke of internationale verhuizing zijn.

Particuliere verhuizingen

Het grootste deel van de verhuisbedrijven is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Hierbij zijn het vooral meubels, verhuisdozen en andere kleine spullen die uit de oude woning verhuisd moeten worden en bij de nieuwe woning weer uitgeladen moeten worden.

Zakelijke verhuizingen

Bij een zakelijke verhuizing betreft het vaak een verhuizing van een kantoor- of winkelpand. Dit zijn vaak grotere en zwaardere verhuizingen, omdat verhuizers te maken krijgen met grote en zware meubels die verhuisd moeten worden.

Internationale verhuizingen

Bij internationale verhuizingen is het extra belangrijk om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Bij zo een verhuizing zijn er namelijk veel meer aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld internationale regels. Sommige landen zoals bijvoorbeeld Zwitserland hebben strenge regels met betrekking tot het invoeren van je inboedel. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk om te weten welke formulieren en vergunningen je nodig hebt om een land met je inboedel binnen te rijden.

Waarom een verhuisbedrijf in Rotterdam?

Wanneer je in Rotterdam woont ken je de stad natuurlijk heel goed. Dit is bij een verhuizing ook erg belangrijk. Wanneer je van of naar een stad als Rotterdam verhuist wil je natuurlijk wel dat een verhuisbedrijf weet hoe de straatjes en steegjes van de stad eruit zien. Dit is vooral handig wanneer er een verhuiswagen nodig is of wanneer je bijvoorbeeld een verhuislift huurt. Verhuisbedrijven in Rotterdam hebben jarenlange ervaring met verhuizingen in deze stad en weten precies hoe zij jouw verhuizing in deze stad goed kunnen uitvoeren.

Diensten van een verhuisbedrijf

De extra diensten die een verhuisbedrijf jou kan aanbieden kunnen je verhuizing een stuk makkelijker maken. Deze diensten vragen natuurlijk wel om een kleine vergoeding, maar je zult er geen spijt van krijgen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • In- uitpakservice

Je spullen worden in de oude woning ingepakt en in de nieuwe woning weer uitgepakt. Je hoeft zelf dus niks meer te doen. Makkelijk toch?

  • (De)montageservice

Bepaalde meubels moeten voor een verhuizing uit elkaar gehaald worden om beschadigingen tijdens de verhuizing te voorkomen. Na de verhuizing moeten deze meubels natuurlijk ook weer in elkaar gezet worden. Al deze dingen kan een verhuisbedrijf professioneel voor je uitvoeren.

  • Handyman

Wil je schilderijen van de muur verwijderen of wil je de tv ophangen? Een handyman kan al deze kleine klusjes van je overnemen zodat jij hier geen omkijken meer naar zult hebben.

  • Verhuislift

Woon jij op een hogere verdieping of heb je een kleine deurpost? Dan kan het zo zijn dat sommige meubels via het raam of balkon verhuisd moeten worden. Hierbij is er dan natuurlijk wel een verhuislift nodig. Een verhuislift wordt bemand gehuurd en het opzetten van de lift wordt ook door het verhuisbedrijf gedaan.

  • Woningontruiming

Veel mensen kiezen ervoor om de oude woning gelijk te laten ontruimen. Veel verhuisbedrijven zijn van alle markten thuis en kunnen dit ook gelijk voor je regelen. Je huis wordt dan na de verhuizing bezemschoon opgeleverd. Je verhuizing kan dan eigenlijk niet makkelijker gemaakt worden toch?

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.