Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Tilburg zoeken

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijven in Tilburg

Tilburg is een historische stad dat bekend staat om zijn rijke industrieverleden. Woon jij ook in gemeente Tilburg en ga jij binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie? Dan ben je vast op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf met een professionele verhuisservice. Gelukkig ben je hiervoor bij Moova aan het juiste adres.

Een snelle service in Tilburg

Verhuizen is stressvol. Dat weet iedereen. Je moet je inboedel verhuizen, je verhuizing doorgeven aan diverse instanties, je moet het oude huis bezemschoon opleveren én je moet het nieuwe huis inrichten. Het is een hectische periode dat vraagt om de nodige aandacht een energie. Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk.

Je kunt hierbij kiezen voor een professionele verhuizing. In dit geval kun je een verhuisbedrijf inschakelen dat alles voor je uit handen neemt. Bij Moova kun je alle verhuisbedrijven in Nederland vinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bedrijven in de steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar bijvoorbeeld ook Tilburg, Eindhoven en Leeuwarden. Kijk dus gerust even rond op onze website.

Een zorgeloze verhuizing in Tilburg

Je wilt verhuizen en bent hiervoor online op zoek naar een professionele verhuisservice. Misschien heb je zelfs al heel het internet afgezocht naar ‘verhuisbedrijf Tilburg’. Helaas staat er op het internet zoveel informatie dat men vaak niet meer weet waar te zoeken. Dit kan enorm verwarrend zijn. Op Moova hebben wij al deze informatie voor je in één handig overzicht gezet. Veel overzichtelijker toch?

Overzicht van verhuisbedrijven in Tilburg en omstreken

Zoals je eerder hebt kunnen lezen hebben wij op Moova alles zo overzichtelijk mogelijk voor je online gezet. Dit is erg handig wanneer je gaat verhuizen, want dan werk je eigenlijk zo efficiënt mogelijk. Je kunt op Moova niet alleen informatie over de verhuisbedrijven vinden, maar je kunt er ook hun reviews en scores vinden.

Een offerte aanvragen

Veel mensen die nooit eerder met een professioneel verhuisbedrijf verhuisd zijn weten vaak niet dat goedkoop verhuizen ook gewoon met een professioneel verhuisservice mogelijk is. Wil jij ook weten wat een verhuizing gaat kosten? Dan kun je bij Moova gemakkelijk en snel een gratis offerte aanvragen bij het verhuisbedrijf dat jou het meeste aanspreekt.

Meerdere offertes aanvragen

Wil jij verhuisbedrijven vergelijken en wil je daarom offertes aanvragen bij verschillende verhuisbedrijven? Dan is dit ook gewoon mogelijk. Bij Moova kun je eenvoudig bij 5 verhuisbedrijven tegelijk offertes aanvragen. Dit is ook geheel gratis én vrijblijvend. Na je aanvraag krijg je de offertes naar je toegestuurd en kun je hieruit rustig een keuze maken.

Voordelig verhuizen

Wat veel mensen niet weten is dat je zelf ook veel invloed kunt hebben op de totale kosten van een verhuizing. Door een goede voorbereiding kun jij gemakkelijk hiervoor zorgen. Een aantal kleine tips van ons:

  • Let op de afstand

Het klinkt misschien gek, maar de afstand tussen jou en het verhuisbedrijf heeft enorm veel invloed op de totale kosten van de verhuizing. Dit komt doordat de meeste verhuisbedrijven voorrijkosten berekenen. Controleer dit goed zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan, want als jij ver van een verhuisbedrijf vandaan woont zal dit bedrijf ook hogere voorrijkosten berekenen.

  • Reviews en scores van een bedrijf

Je kunt natuurlijk op goed vertrouwen een verhuisbedrijf uitkiezen, maar is het niet handiger om eerst de online reviews en scores op te zoeken? Zo kun je uit de ervaringen van mensen bijvoorbeeld lezen hoe hun verhuizing ging. Is het netjes en snel uitgevoerd? Want hoe langer een verhuizing duurt hoe meer het kost natuurlijk.

Op Moova hebben wij de reviews en scores van de grootste en bekendste review websites samengevoegd zodat jij hier een goed overzicht van hebt.

  • Let goed op de aangeboden verhuisdiensten

Wanneer je meerdere offertes toegestuurd krijgt heb je al snel de neiging om gelijk naar de totale kosten te kijken. Dan zie je natuurlijk al snel welk bedrijf goedkoper is en wel bedrijf duurder is. Echter is het hierbij ook belangrijk om naar de aangeboden verhuisdiensten te kijken. Het ene bedrijf is natuurlijk niet zomaar duurder, want misschien biedt het je wel allemaal extra services aan voor een kleine prijs. Misschien is de ander veel goedkoper, omdat zij niks extra’s voor je uitvoeren. Kijk daarom goed naar wat het beste bij jouw verhuizing past en vergelijk niet alleen de kosten, maar ook de verhuisdiensten met elkaar.

Ervaren verhuizers werken in je voordeel

Professionele verhuizers in Tilburg hebben jarenlange ervaring met verhuizingen in deze regio. Wanneer je in Tilburg wilt verhuizen kun je dan ook het beste kiezen voor verhuizers die vakkundig hun werk uitvoeren én de stad goed kennen. Voordat de verhuizers aan het werk gaan zullen zij al je wensen met je bespreken zodat alles naar jouw wens zal zijn. Met professionele materialen zoals bijvoorbeeld verhuisdekens zal je meubilair veilig vervoerd worden naar je nieuwe adres. Wij weten dan ook bijna zeker dat je met een professionele verhuisservice erg tevreden zult zijn.

Erkende Verhuizers

Is het je al opgevallen dat er nogal wat prijsverschillen tussen verhuisbedrijven zijn? Dit is natuurlijk niet zomaar. Dit komt vooral vanwege het feit dat sommige bedrijven bij Erkende Verhuizers aangesloten zijn en sommige weer niet. De bedrijven die bij deze brancheorganisatie horen zijn een stuk duurder, omdat zij je meer kunnen bieden. Ten eerste hebben al deze verhuisbedrijven dezelfde voorwaarden en kunnen je hierdoor een garantiecertificaat afgeven. Zo kun je er te allen tijde zeker van zijn dat jouw geplande verhuizing door zal gaan.

Je inboedel is hierbij ook erg goed verzekerd en bij eventuele schades aan je inboedel zul je dan ook niet te maken krijgen met een eigen risico.

Niet erkende verhuizers

Niet erkende verhuizers kunnen net zo goed of misschien zelfs beter zijn dan erkende verhuisbedrijven. Wel zijn er hierbij een aantal dingen waarbij het verstandig is om goed op te letten.

Waarom zijn niet erkende verhuizers een stuk goedkoper?

De budget verhuisbedrijven werken meestal op basis van een uurtarief in combinatie met een nacalculatie. Dit betekent dat het voor kan komen dat jij na een verhuizing soms moet bijbetalen, omdat er een verkeerde inschatting is gemaakt van je inboedel. Ook dien je de voorwaarden van deze verhuisbedrijven goed na te lezen, want zij hebben allemaal verschillende voorwaarden. Kijk hierbij ook goed naar de verzekeringen die zij aanbieden, want je wilt straks in geval van schade natuurlijk niet te maken krijgen met spullen die niet verzekerd zijn.

Soorten verhuizingen

Er is niet één soort verhuizing, maar er zijn verschillende soorten verhuizingen en deze leggen wij graag aan je uit.

Particulier

Bijna alle verhuisbedrijven kunnen particuliere verhuizingen uitvoeren. Hierbij moeten er spullen, verhuisdozen en meubels vanaf het oude adres naar de nieuwe woning verhuisd worden.

Zakelijk

Zakelijke verhuizingen zijn iets ingewikkelder en ook een stuk zwaarder. Verhuizers moeten in dit geval vaak grote en zware objecten verplaatsen. Soms kiezen zakelijke klanten er ook voor om hun spullen tijdelijk in een opslag op te slaan.

Internationaal

Een internationale verhuizing gaat niet alleen om het verhuizen van de spullen, maar ook om het aanvragen van de juiste vergunningen en het invullen van de nodige formulieren. Voor sommige landen zijn deze dingen vereist, omdat je soms niet zomaar met een verhuiswagen vol spullen het land in mag rijden. Het verhuisbedrijf zal duidelijke afspraken met je maken en alle vergunningen en papierwerk zullen dan ook netjes geregeld zijn.

Welke verhuisdiensten zijn er?

Wat voor verhuisdiensten heeft een verhuisbedrijf eigenlijk? Dit kunnen de volgende diensten zijn:

  • In- en uitpakken

Spullen inpakken en in de nieuwe woning weer uitpakken is een tijdrovende klus en veel mensen hebben hier gewoonweg de kracht niet voor. Hiervoor kun je een in- uitpakservice inhuren zodat de verhuizers dit voor je kunnen doen.

  • (De)monteren van je meubels

Sommige grote meubels moeten tijdens een verhuizing uit elkaar worden gehaald zodat beschadigingen kunnen worden voorkomen. In dit geval betekent het natuurlijk ook dat deze in de nieuwe woning weer in elkaar gezet moeten worden. Heb jij hier geen tijd voor? Dan kun je voor deze service kiezen.

  • Een verhuislift huren

Heb je een verhuislift nodig, omdat je op een hogere verdieping woont of heb je zware meubels die verplaatst moeten worden? Dan heb je natuurlijk een verhuislift nodig. Deze kun je bijna altijd bij een verhuisbedrijf huren.

  • Je woning ontruimen

Je oude woning moet na je verhuizing direct klaargemaakt worden voor verhuur of verkoop. Dit betekent dat het vaak bezemschoon opgeleverd moet worden. Dit is een ingewikkelde klus waardoor men er vaak voor kiest om dit door het verhuisbedrijf te laten doen. Veel verhuisbedrijven zijn namelijk ook gespecialiseerd in ontruimingen.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.