Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf in Venlo

Venlo is een van de oudste plaatsen van Nederland. Het is ooit door de Romeinen gesticht en hierdoor heeft het een historische centrum met prachtige gebouwen. Woon jij in of in de omgeving van Venlo en heb je een verhuizing op de planning staan? Dan ben je vast op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf. De verhuisbedrijven in Venlo voeren niet alleen interne verhuizingen uit, maar natuurlijk ook naar andere steden en regio’s in Nederland. Als jij binnenkort gaat verhuizen en een verhuisbedrijf zoekt dan willen wij bij Moova jou hier graag bij helpen. Bij ons kun je namelijk eenvoudig kiezen uit verschillende verhuisbedrijven uit Venlo.

Erkende verhuizers

In Nederland hebben we ondanks dat we een klein landje zijn enorm veel verhuisbedrijven. Ongeveer 400. Misschien heb jij het internet al afgezocht naar ‘verhuisbedrijf Venlo’ en is dit je eerder al opgevallen. Misschien is het je ook opgevallen dat er enorme prijsverschillen zijn tussen de verhuisbedrijven in Nederland. Dit heeft een reden en dit leggen wij graag aan je uit.

De meeste verhuisbedrijven die hoge prijzen hanteren zijn aangesloten bij de brancheorganisatie erkende verhuizers. Zij zijn duurder omdat zij je hierdoor bepaalde garanties en dus zekerheid kunnen bieden. Alle bedrijven binnen de organisatie hebben bijvoorbeeld dezelfde voorwaarden en kunnen je hierdoor bij boeking altijd een garantiecertificaat afgeven. Ook ben je bij deze bedrijven zeer goed verzekerd en krijg je in het geval van schade niet te maken met een eigen risico. Deze bedrijven kunnen je deze garanties bieden omdat zij natuurlijk zijn aangesloten bij een organisatie. Dit betekent echter ook dat zij kosten moeten afdragen en deze berekenen zij door aan de klant. Hierdoor ben je dan een stuk duurder uit.

Is een niet erkende verhuizer wel professioneel?

Het beste verhuisbedrijf hoeft niet per se een erkend verhuisbedrijf te zijn. Een niet erkend verhuisbedrijf kan net zo goed of zelfs beter zijn. Zij kunnen ook je kwetsbare spullen op een professionele wijze verhuizen. Het is alleen wel belangrijk dat je goed op bepaalde zaken let. De voorwaarden van deze bedrijven zijn allemaal verschillend, dus lees deze goed door. Kijk goed naar de verzekeringen en eigen risico. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Particuliere verhuizingen

Er is niet één soort verhuizing. Er zijn namelijk verschillende soorten verhuizingen en daarom vraagt elke verhuizing dan ook om een andere aanpak. Vooral particuliere verhuizingen. Dit komt vanwege het feit dat het vaak voorkomt dat particulieren vanwege minder leuke redenen moeten verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan een seniorenverhuizing. Je kunt je wel voorstellen wat een impact een verhuizing op een oudere heeft. Daarom is het bij zo een verhuizing niet alleen belangrijk om het goed te plannen, maar is het ook belangrijk dat de verhuizers voor de klant klaarstaan. Op deze manier kan de verhuizing toch nog iets makkelijker gemaakt worden voor de klant en kunnen de verhuizers de verhuizing soepel laten verlopen.

Zakelijke verhuizingen zijn weer anders. Bedrijven hebben vooraf vaak meer wensen kenbaar gemaakt en is er veel overbodige inboedel wat verwijderd moet worden. Het aantal verhuizers is ook meer, omdat het vaak om complete kantoorverhuizingen gaat.

Moova – Venlo

Je bent wellicht benieuwd waar je deze verhuisbedrijven kunt vinden en wat de prijzen zijn. Bij ons kun je de verhuisbedrijven in Venlo niet alleen eenvoudig vinden, maar kun je ook gratis offertes aanvragen. Dit doe je bij Moova door één druk op de knop.

Het is namelijk zo dat je bij Moova één aanvraag kunt indienen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Na je aanvraag zul je binnen 24 uur de offertes in je mailbox ontvangen. Zo kun jij op je gemak het juist verhuisbedrijf in Venlo vinden voor jouw verhuizing.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.