Bedankt!

Let goed op bij het vergelijken!

We willen benadrukken dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en niet automatisch worden doorgestuurd naar verhuisbedrijven. In tegenstelling tot andere verhuisplatforms, zal in eerste instantie alleen een medewerker van Moova (Onderdeel van Moving.nl) contact met je opnemen om jouw verhuiswensen persoonlijk te bespreken.

Pas op als je ook andere offertesites gebruikt. Vaak sturen ze jouw gegevens direct door, waardoor je binnen 1 minuut platgebeld wordt door verhuizers die met lage prijzen lokken. Helaas vallen de kosten achteraf dan vaak hoger uit.

Bij Moving.nl streven we naar transparantie en eerlijkheid. We werken samen met betrouwbare verhuisbedrijven die jou een realistisch en concurrerend aanbod doen, zonder verborgen kosten achteraf. Zo kun je met een gerust hart je verhuizing plannen, wetende dat je een eerlijke prijs betaalt voor hoogwaardige dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Moving.nl. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van een soepele verhuizing.

Wat gebeurt er nu?

  1. Jouw persoonlijke verhuisplanner neemt binnen 24 uur contact met je op
  2. Komt het nu niet uit? Plan dan een afspraak in via de link in je mail of sms
  3. Bespreek jouw wensen, ontvang de beste verhuisdeal en bespaar tot 40%

 

Wees dus extra goed bereikbaar de komende 24 uur. Geen reactie gehad? Neem dan even telefonisch contact met ons op 070 369 6827, wij helpen je graag verder.

Handige verhuistips

Bekijk onze website in de tussentijd en ontdek naast een handige verhuischecklist ook allerlei nuttige verhuistools om je verhuizing te versoepelen. Veel succes met je verhuizing!

Met vriendelijke groet,
Team Moova (Onderdeel van Moving.nl)

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer