Bedrijfsontruiming mét plan van aanpak

Ontruimingen worden niet alleen bij particulieren uitgevoerd, maar ook bij bedrijven. Dit wordt dan geen woningontruiming, maar bedrijfsontruiming genoemd. Een bedrijfspand ontruimen is een lastige klus waarbij het belangrijk is dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Wat is een bedrijfsontruiming eigenlijk?

Een ontruiming van een bedrijfspand gebeurd natuurlijk ook niet zomaar. Een reden voor het ontruimen van een bedrijfspand of kantoor is vaak een faillissement. Ook kan het zo zijn dat een bedrijf gaat verhuizen of bij verbouwingen. Dan zijn er soms ingrijpende werkzaamheden nodig aan het gehele pand.

Een bedrijf ontruimen: de werkzaamheden in het huidige pand

Zoals je eerder hebt kunnen lezen is een bedrijfsontruiming een stuk lastiger dan een woningontruiming. Er moeten meubels en materialen uit het pand verwijderd worden. Hierbij komen veel klus- en (de)montage werkzaamheden kijken waar natuurlijk de nodige expertise vereist is.

Het bedrijfspand bezemschoon opleveren

Een bedrijfspand moet vaak net zoals een woning bezemschoon opgeleverd worden. Bij een bedrijfsontruiming zullen de ontruimers dan ook schoonmaakwerkzaamheden én herstelwerkzaamheden uitvoeren, want alleen op deze manier kan het oude pand conform de voorwaarden van de verhuurder opgeleverd worden. Zorgen dat het pand aan de eisen voldoet maakt de oplevering natuurlijk ook een stuk makkelijker voor de klant.

Wat zijn de herstelwerkzaamheden?

Een pand bezemschoon opleveren betekent dat het in originele staat opgeleverd moet worden. De ontruimers hebben in dit geval diverse werkzaamheden die correct en vakkundig uitgevoerd moeten worden. Hierbij kun je denken aan vloerbedekking of vloeren verwijderen. Ook moeten plafonds en de muren vaak gewit worden.

Wat zijn de schoonmaakwerkzaamheden?

Na de klus- en herstelwerkzaamheden moeten de ontruimers ook het een en ander schoonmaken. Wanneer het pand leeg is en alle klussen klaar zijn zullen zij bijvoorbeeld de keukens en wc’s grondig reinigen.

Een bedrijfsontruiming via Moova

Wil je vrijblijvend bedrijfsontruiming informatie? Dan ben je bij Moova aan het goede adres. Bij Moova begrijpen wij namelijk dat je graag wat meer informatie nodig hebt over bedrijfspanden of kantoren ontruimen, omdat het vaak om meerdere panden gaat en het een moeilijke klus kan zijn Bij een woningontruiming is dit meestal niet zo.

Bij Moova kun je de bete ontruimingsbedrijven in Nederland vinden. Deze hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar ook de juiste materialen om zo een klus op de juiste manier uit te voeren. Een geruststelling is dat deze bedrijven tijdens de ontruiming een vast aanspreekpunt hebben en je tijdens het gehele traject goed begeleidt wordt. Vanaf het eerste moment bij de eerste inventarisatie tot aan het eind.

Moet het pand bezemschoon opgeleverd worden, maar moet er ook verhuist worden?

Moet er naast een bedrijfsontruiming ook een verhuizing uitgevoerd worden? Dan kun je bij Moova ook het juiste verhuisbedrijf in Nederland vinden. Een leuk weetje: de meeste verhuisbedrijven in ons database voeren ook ontruimingen uit! Zo kunnen zij helpen met het ontruimen van het oude pand, maar kan er ook gemakkelijk verhuist worden naar een nieuw pand.

Heb je inboedelopslag nodig?

Een verhuis- of ontruimingsbedrijf heeft vaak een opslagruimte beschikbaar. Hierdoor kan een bedrijf eenvoudig tussentijds spullen opslaan. Denk hierbij aan archiefkasten en meubels.

Opkopen inboedel is vaak mogelijk!

Wist je dat de meeste ontruimingsbedrijven bruikbare goederen opkopen? De prijs die er dan voor de spullen betaald wordt dan meestal in mindering gebracht op je offerte.

Wat kost een bedrijfsontruiming?

Iedere bedrijfsontruiming is anders en vraagt om een andere aanpak. Soms zijn er extra diensten en services nodig, maar soms ook niet. Daarom is het belangrijk voor de exacte kosten voor een ontruiming altijd een schriftelijke offerte of offerte via de mail aan te vragen. Op deze manier krijg je namelijk de juiste prijsindicatie voor jouw bedrijfsontruiming.

Gratis offertes bij Moova

Als bedrijf wil je natuurlijk nooit met verrassingen achteraf te maken krijgen. Daarom heeft Moova een speciale offerteservice opgesteld. Zo kan een bedrijf eenvoudig vrijblijvende offertes aanvragen.

Je hoeft alleen het onderstaande formulier in te vullen en dan wordt je aanvraag naar 5 verschillende verhuisbedrijven gestuurd. Binnen 24 uur zul je de gratis offertes in je mailbox ontvangen en kun je als bedrijf er rustig voor gaan zitten. Op deze manier kan er een juiste keuze worden gemaakt. Voor vragen kan er natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact worden opgenomen met Moova.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer