Complete woningontruiming; snel leeghalen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je de laatste jaren enorm veel oude spullen opgespaard hebt en het de spuigaten uitloopt. Misschien dat je in dit geval dan liever voor een woningontruiming kiest dan dat je zelf alles op moet ruimen. Wat vaker voorkomt is dat een woningontruiming vanwege minder leuke zaken moet gebeuren. Hierbij kun je denken an een overlijden of uitzetting. In dit geval moet een complete woning ontruimt worden.

Een complete ontruiming na overlijden

Na een overlijden moet de woning altijd ontruimt worden. Voor de nabestaanden is dit niet alleen fysiek erg moeilijk, maar ook emotioneel. Het is dan ook daarom dat men er in dit geval toch liever voor kiest om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. De vakmannen hebben geen emotionele betrokkenheid, maar weten wel wat er precies moet gebeuren.

Bedrijven ontruimen of bedrijfspand laten ontruimen

Een professioneel ontruimingsbedrijf kan een huis leeghalen, maar wat veel mensen niet wete is dat zij ook bedrijfspanden kunnen ontruimen. Voor deze klus is echte vakmanschap verreist en wordt er altijd een ervaren team ingezet die rekening zal houden met de wensen van de klant.

Een woning ontruimen én bezemschoon opleveren

Tijdens een ontruiming moet niet alleen de gehele inboedel verwijderd worden, maar moeten er ook herstel- en schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd worden zodat de woning in originele staat opgeleverd kan worden aan verhuurder of makelaar. Een woning bezemschoon opleveren vraagt dan ook om de nodige vakmanschap.

Wat zijn herstelwerkzaamheden?

Zoals je eerder hebt kunnen lezen is een woningontruiming niet alleen meubels verwijderen, maar moeten er ook herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden. Hierbij kun je denken aan het vullen van gaten in de muren, vloeren, maar ook lampen die verwijderd moeten worden. Als al deze werkzaamheden uitgevoerd zijn zal een professioneel verhuisbedrijf met zijn uitstekende service er ook voor zorgen dat er schoongemaakt zal worden, want alleen na een grote schoonmaak kan de woning netjes bezemschoon opgeleverd worden.

Maak je geen zorgen om kostbare spullen

Veel mensen willen geen professioneel ontruimingsbedrijf inhuren omdat zij toch liever zelf het overzicht willen houden over de kostbare spullen in de woning. Echter kun je dit ook gewoon aan professionele mannen overlaten. Zij gaan discreet te werk en zullen altijd alles van tevoren met je bespreken. Wanneer zij tijdens de ontruiming andere waardevolle spullen of documenten vinden zal er direct contact met je opgenomen worden.

Wat gebeurt er met de andere spullen?

Alle meubilair en objecten die je niet meer wilt hebben zullen netjes afgevoerd worden. Ook het afval zal meegenomen worden. Heb je nog bruikbare spullen? Dan kun je er ook voor kiezen om je bruikbare inboedel aan goede doelen of de lokale kringloopwinkel te schenken.

Ontruimingen met spoed

Een ontruiming kan niet altijd ver van tevoren ingepland worden. Denk hierbij aan een overlijden bijvoorbeeld. Ontruimingsbedrijven voeren graag spoedontruimingen uit. Hierbij zullen zij ervoor zorgen dat de woning snel ontruimd wordt en eventueel bezemschoon opgeleverd wordt. Zo kan de nieuwe huurder snel zijn of haar intrek nemen.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer