Spoedontruiming; regel het snel

Bij ontruimingsbedrijven kan ver van tevoren een ontruiming ingepland worden, maar is een spoedontruiming ook vaak gewoon mogelijk. Er kunnen namelijk situaties voorkomen waardoor het ontruimen van een woning plotseling moet gebeuren. Dit zijn vaak minder leuke situaties zoals bijvoorbeeld een overlijdensgeval in een zorginstelling. Er zijn nog tal van andere zaken waarbij er haast geboden is bij een woningontruiming. De bedrijven met flexibiliteit staan garant voor een woningontruiming en leveren bezemschoon de woning op.

Een tijdige ontruiming na overlijden

Na het overlijden van een dierbare kan een woningontruiming erg zwaar zijn. Zowel fysiek als mentaal. Er zijn zoveel losse zaken waar de nabestaanden verantwoordelijk voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan de uitvaart of administratieve taken. Je kunt je vast wel voorstellen dat nabestaanden de kracht er voor niet hebben om een woning te ontruimen. Het is nogal een stressvolle aangelegenheid. Na een overlijdensgeval moet de woning meestal ook weer zo snel mogelijk klaargemaakt worden voor de volgende bewoner. Vaak moet de woning binnen een paar dagen of maximaal zeven dagen leeg en bezemschoon zijn. Het is dan ook daarom dan nabestaanden deze taak vaak liever uit handen geven en ontruimingsbedrijven willen het ook graag uit handen nemen.

Over persoonlijke spullen en kostbaar inboedel hoef jij je ook geen zorgen te maken. Je kunt zelf precies aangeven wat er uit de woning verwijderd moet worden. Als je het prettier vindt om bij de ontruiming aanwezig te zijn dan is dit vaak ook gewoon mogelijk. De ontruimers staan je graag bij en zorgen te allen tijde voor een bezemschone oplevering.

Spoedontruiming voor bedrijven

Wat ook vaak voortkomt is dat een bedrijfsruimte ontruimd moet worden. Hierbij gaat het dan om een verhuizing of verbouwing. Voor bedrijven is een duurzame afvoer vaak erg belangrijk. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten waar alle inboedel naartoe gaat. De ontruimers zullen het pand niet alleen leeghalen, maar zullen ook de ruimtes schoongeveegd achterlaten. Er is bijna geen enkele situatie waarbij een ontruimingsbedrijf je niet kan helpen.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een spoedontruiming?

De gemiddelde kosten voor een spoedontruiming variëren enorm. Dit heeft natuurlijk vooral te maken met het feit dat iedere (spoed)ontruiming anders is. De situatie is anders, de hoeveelheid inboedel is anders, maar ook het soort woning is iedere keer weer anders. Dit moet allemaal goed bekeken worden voordat er een prijscalculatie gemaakt kan worden. Verder is het ook vaak zo dat bedrijven een toeslag berekenen voor ontruimingen die met spoed uitgevoerd moeten worden.

Vraag een vrijblijvende offerte

Moet jij een woning zo snel mogelijk ontruimen én misschien ook bezemschoon opleveren? Dan wil je natuurlijk wel weten wat dit jou ongeveer gaat kosten. Via Moova kun je rechtstreeks contact opnemen met ontruimingsbedrijven.

Echter weten wij natuurlijk dat je geen tijd hebt om ieder bedrijf op te bellen voor een prijsvergelijking, dus hebben wij het je allemaal een stuk makkelijker gemaakt. Via Moova kun je nu namelijk een transparante offerte aanvragen. Met één aanvraag zullen je gegevens naar 5 verschillende bedrijven gestuurd worden die jou allemaal binnen 24 uur een gratis offerte zullen mailen. Zo kun jij op je gemak thuis een vergelijking maken en kiezen voor het ontruimingsbedrijf dat het beste bij jou past!

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer