BT Verhuisservice

BT Verhuisservice Reviews & Ervaringen

Beschikbare verhuisdiensten

Particulier

Zakelijk

Bedrijfsgegevens

Middenbaan 35, 2991 CS Barendrecht

1 jaar

Over BT Verhuisservice

BT verhuisservice is dé expert op het gebied van verhuizingen en transport. Onze scherpe prijzen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve verhuisservice, maar wel binnen budget wilt blijven. Met onze ervaring op het gebied van verhuizen, zorgen wij ervoor dat uw spullen veilig en snel op de plaats van bestemming komen.

Naast onze hoge kwaliteit bieden wij ook een hoge betrouwbaarheid. Van het inpakken van uw spullen tot het monteren van meubels op de nieuwe locatie, u kunt op ons rekenen. Daarbij zijn wij zeer flexibel en passen wij onze diensten aan uw wensen aan.

Bent u op zoek naar een verhuisservice die de nodige expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid biedt? Dan bent u bij BT verhuisservice aan het juiste adres. Wij zorgen voor een zorgeloze en soepele verhuizing, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

BT Verhuisservice locatie & route

Vergelijkbare verhuisbedrijven in de buurt

stl-logistics
STL Logistics
Ben je eigenaar van dit bedrijf? Als je de informatie van dit bedrijfsprofiel op Moova wilt updaten of recensies van andere beoordelingsplatforms wilt tonen, neem dan contact met ons op.

Escudostraat 6C, 2991 XV Barendrecht

den-otter-verhuizingen
Den Otter Verhuizingen
Ben je eigenaar van dit bedrijf? Als je de informatie van dit bedrijfsprofiel op Moova wilt updaten of recensies van andere beoordelingsplatforms wilt tonen, neem dan contact met ons op.

Fennaweg 26, 2991 ZA Barendrecht

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer