Budget Movers

Budget Movers Reviews & Ervaringen

Beschikbare verhuisdiensten

Particulier

Zakelijk

Internationaal

opslag

Inpakservice

Montageservice

Verhuislift

Bedrijfsgegevens

Posthoornstraat 17, 3011 WN Rotterdam

10 jaar of meer

Over Budget Movers

Budget Movers is een goedkoop verhuisbedrijf dat bekend staat om een uitstekende en goedkope verhuisservice door heel Nederland.
Goedkoop verhuizen doen wij al zo lang als dat de verhuisbus is uitgevonden, en met onze jaren ervaring en zeer specialistische verhuizers bent u bij ons gegarandeerd op een goedkope verhuizing. Als u dus een betrouwbaar budget verhuisbedrijf nodig heeft dat door heel Nederland zijn diensten levert, dan bent u bij ons op de goede plek. Lees op deze pagina alles wat er maar te weten valt over Budget Movers, wat voor budget verhuisdiensten wij aanbieden, en hoe wij de prijzen van onze goedkope verhuizingen zo laag mogelijk krijgen zonder in te leveren op de kwaliteit van onze verhuisdienst.

Budget Movers locatie & route

Vergelijkbare verhuisbedrijven in de buurt

fallback
Super Verhuizer

Cort van der Lindenstraat 4A, 2288 EV Rijswijk

verhuisbedrijf-direct
Verhuisbedrijf Direct
Verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf zorgt ervoor dat uw verhuizing een stuk comfortabeler verloopt. Wij nemen een hoop zorgen uit uw handen. Hierdoor kunt u zich weer focussen op andere zaken omtrent uw verhuizing. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag, maar onze verhuisbussen en verhuiskrachten zijn verspreid over heel het land. Dit zorgt ervoor...

Bordewijkstraat 27, 2288 EB Rijswijk

direct-moving
Direct Moving
Ben je eigenaar van dit bedrijf? Als je de informatie van dit bedrijfsprofiel op Moova wilt updaten of recensies van andere beoordelingsplatforms wilt tonen, neem dan contact met ons op.

Steenvoordelaan 259, 2284 CL Rijswijk

verhuisbedrijf-mimo
Verhuisbedrijf MiMo
Ben je eigenaar van dit bedrijf? Als je de informatie van dit bedrijfsprofiel op Moova wilt updaten of recensies van andere beoordelingsplatforms wilt tonen, neem dan contact met ons op.

Verrijn Stuartlaan 24, 2288 EL Rijswijk

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer