Oranje Movers

Oranje Movers Reviews & Ervaringen

4.8
65 reviews

Beschikbare verhuisdiensten

Particulier

Zakelijk

opslag

Inpakservice

Montageservice

Verhuislift

Bedrijfsgegevens

Oosteinde 137, 2271 EE Voorburg

1 jaar

Over Oranje Movers

Bent u opzoek naar een zorgeloze, soepel verlopende verhuizing? Dan bent u bij Oranje Movers aan het juiste adres.

Verhuizen naar een andere omgeving, een nieuwe woning, hoe dichter de verhuisdatum nadert, hoe meer de druk en stress toenemen. Het is een spannende periode waarbij u graag wilt kunnen vertrouwen op een betrokken verhuizer. Iemand die u adviseert wanneer u het zelf niet meer overziet, iemand die correcte prijzen hanteert en die netjes met uw persoonlijke spullen omgaat, die tevens zijn verzekerd.

Oranje Movers verzorgt uw verhuizing tot in de puntjes. Daarnaast biedt Oranje Movers vele extra’s, zoals een in- en uitpakservice, een schoonmaakservice, de handymanservice etc. Onze verhuisservice is modulair, dat wil zeggen dat u bepaald wat wij voor u doen. U kunt ons inzetten voor een volledig verzorgde verhuizing of voor specifieke klussen.

Oranje Movers locatie & route

Vergelijkbare verhuisbedrijven in de buurt

verhuisbedrijf-zaat-logo
Verhuisbedrijf Zaat
Ben je eigenaar van dit bedrijf? Als je de informatie van dit bedrijfsprofiel op Moova wilt updaten of recensies van andere beoordelingsplatforms wilt tonen, neem dan contact met ons op.

Populierendreef 982, 2272 HX Voorburg

Naamloos-1
StudentVerhuizers
Ben je eigenaar van dit bedrijf? Als je de informatie van dit bedrijfsprofiel op Moova wilt updaten of recensies van andere beoordelingsplatforms wilt tonen, neem dan contact met ons op.

Appelgaarde 2, 2272 TK Voorburg

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer