Verhuisbedrijf Compact

Verhuisbedrijf Compact Reviews & Ervaringen

Beschikbare verhuisdiensten

Particulier

Zakelijk

opslag

Montageservice

Verhuislift

Bedrijfsgegevens

Turbineweg 14b, 2627 BP Delft

10 jaar of meer

Over Verhuisbedrijf Compact

Wij bieden u graag een service op maat wanneer het gaat om uw verhuizing. Dit betekent dat wij u geen standaard dienstverlening bieden, maar dat wij graag met u samenwerken om tot een passende dienstverlening te komen. Uiteraard hoort hier ook een vrijblijvende offerte bij.

Voor klein/groot transport kunt u natuurlijk altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, en passen onze dienstverlening hier zo goed mogelijk op aan. Uiteraard kunnen wij u vrijblijvend voorzien van de nodige informatie en deskundig advies.

U kunt de opslagplek voor de inboedel opslag van te voren inspecteren. Wat betreft ophalen of afleveren van de op te slagen spullen, zijn er allerlei opties. U kunt alles zelf brengen of wij halen een en ander bij u op. Als u ons laat weten wat uw wensen zijn, zorgen wij dat u de dienstverlening krijgt die bij u past!

Verhuisbedrijf Compact locatie & route

Vergelijkbare verhuisbedrijven in de buurt

joh-van-buren-en-zn-verhuizingen
Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen
Ben je eigenaar van dit bedrijf? Als je de informatie van dit bedrijfsprofiel op Moova wilt updaten of recensies van andere beoordelingsplatforms wilt tonen, neem dan contact met ons op.

Lagosweg 63, 2622 CZ Delft

economic-verhuizen
Economic Verhuizen
Ben je eigenaar van dit bedrijf? Als je de informatie van dit bedrijfsprofiel op Moova wilt updaten of recensies van andere beoordelingsplatforms wilt tonen, neem dan contact met ons op.

Gerardus de Haenstraat 31, 2612 JG Delft

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Verhuisbedrijf Compact

Gratis en vrijblijvend

Of neem contact op via:

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer