Goedkoop verhuizen in een paar simpele stappen

Ben je op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf voor een goedkope verhuizing van kwaliteit? Dan ben je bij Moova aan het juiste adres. Bij Moova begrijpen we dat iemand die gaat verhuizen en gebruik wilt maken van de verhuisservice van een professioneel verhuisbedrijf dit ook graag tegen een goede prijs wilt doen. Wij hebben alle professionele verhuizers in Nederland in ons database en deze kunnen je helpen om je volledige inboedel tegen een lage prijs te verhuizen. Of het nu particuliere verhuizingen of zakelijke verhuizingen zijn. De ervaren verhuizers kunnen je goedkoop verhuizen én helpen om je verhuizing soepel te laten verlopen. Wie wil dit nu niet?

Erkende verhuizers of een goedkoop verhuisbedrijf?

Goedkoop verhuizen betekent dat je soms moeilijke keuzes moet maken. In Nederland hebben we de brancheorganisatie van erkende verhuizers. Een verhuisbedrijf kan zich hierbij aansluiten en kan jou hierdoor de nodige garanties bieden. Echter moet een erkende verhuizer wel kosten afdragen aan de organisatie en hebben zij door de hoge eisen van organisatie ook hogere kosten zoals bijvoorbeeld personeelskosten. Wel is aan de andere kant je inboedel erg goed verzekerd en krijg je in het geval van schade aan bijvoorbeeld je breekbare spullen niet te maken met een eigen risico. Wanneer je een groot budget hebt kun je uiteindelijk overal goedkoop verhuizen.

Op zoek naar een goedkope verhuizing?

Een goedkoop verhuisbedrijf kiest er meestal voor om zich niet aan te sluiten bij de brancheorganisatie en kan door zijn onafhankelijkheid de tarieven laag houden. Hierdoor zijn deze bedrijven vaak ook erg flexibel en hoeven zij geen onnodige kosten aan hun klanten door te berekenen. Echter hebben deze verhuisbedrijven wel allemaal andere voorwaarden is het belangrijk om je hier van tevoren goed over in te lichten. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Zo kom je achteraf ook niet voor verrassingen te staan.

Goedkoop verhuizen met student verhuizers

Een goedkope verhuizer werkt soms ook samen met studenten. Studenten werken namelijk vaak tegen lage tarieven en kunnen tegen een scherpe prijs je verhuizing snel uitvoeren.

Moderne verhuiswagens

Heb je grote meubels of speciale objecten die verhuist moeten worden? Dan is het goed om te weten dat verhuisbedrijven altijd de beste verhuiswagens hebben. Zij hebben de grootste verhuiswagens, maar daarnaast bieden ze je vaak ook kleinere wagens aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kleine verhuisbus. Of het nu een grote of kleine verhuizing is, met de juiste verhuiswagen is een snelle verhuizing zo geregeld. Ook kun je vaak goedkoop een verhuislift huren om jezelf een hoop stress te besparen.

Gebruik onze calculators

Om de kubieke meters van je gehele inboedel uit te rekenen kun je nu gebruik maken van onze gratis m3 calculator.

Wil je weten hoeveel verhuisdozen je nodig hebt? Je wilt natuurlijk niet teveel dozen kopen, want gratis verhuisdozen zijn nogal moeilijk te krijgen en de kosten hiervoor kunnen nogal oplopen. Ook hiervoor hebben we bij Moova een gratis calculator online gezet. Op deze manier krijg je een goede inschatting van de hoeveelheid dozen die je nodig hebt.

De verhuiskosten

Wanneer je naar je nieuwe huis gaat verhuizen wil je van tevoren natuurlijk wel weten wat dit je ongeveer zal gaan kosten. De aardige mannen in de backoffice van een verhuisbedrijf kunnen je geen prijsindicatie geven zonder enige achtergrondinformatie. Iedere verhuizing is anders en zo zijn ook jouw wensen anders. Kortom, verhuiskosten variëren door het type verhuizing en je verhuiswensen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Moova

Bij Moova kun je gratis de prijs berekenen voor een verhuizing. Dit hoef je uiteraard niet zelf te doen, maar hiervoor hoef je alleen een offerteaanvraag in te dienen. Met één aanvraag wordt je informatie naar 5 verschillende verhuisbedrijven gestuurd en zul jij binnen 24 uur de gratis offertes van deze bedrijven in je mailbox ontvangen. Met deze dienstverlening wilt Moova je de mogelijkheid bieden om de offertes op je gemak te vergelijken zodat je kunt kiezen voor het goedkoopste verhuisbedrijf, maar ook voor het verhuisbedrijf dat het beste bij jou past.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer