Internationaal verhuizen; hoe werkt het?

Verhuisbedrijven in Nederland voeren natuurlijk niet alleen verhuizingen binnen Nederland uit. Er zijn ook verhuisbedrijven die graag een internationale verhuizing uitvoeren. Internationaal verhuizen vraagt om de nodige kennis en expertise omdat het nogal een ingewikkelde klus kan zijn. Wij vertellen je hier graag meer over.

Een internationale verhuizing

Wil je verhuizen naar het buitenland? Dan wil je dus internationale verhuizen. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg internationale verhuisbedrijven die je hierbij goed van dienst kunnen zijn. Wanneer je gaat verhuizen is het wel belangrijk dat het verhuisbedrijf weet om wat voor soort internationale verhuizing het gaat. Ben je bijvoorbeeld een student die gaat emigreren of ben je een expat? Wil je huisdieren verhuizen? Een verhuizing is voor iedereen een stressvolle gebeurtenis maar een professioneel verhuisbedrijf weet door zijn jarenlange ervaring precies hoe verhuizingen naar het buitenland uitgevoerd moeten worden. Door een goede voorbereiding kunnen die je de beste dienstverlening bieden. Zo is internationaal verhuizen geen probleem meer.

(Tijdelijke) opslag voor internationale verhuizingen

Internationaal verhuizen gaat niet altijd over rozen. Vaak heeft men teveel spullen en kan niet alles meeverhuist worden naar de nieuwe bestemming. In deze situatie kan er gebruikt gemaakt worden van opslagplaatsen. Veel verhuisbedrijven hebben hun eigen opslagplaats. Je inboedel veilig achterlaten is wel zo belangrijk.

Kies een goed internationaal verhuisbedrijf

Misschien is het je al opgevallen dat er (niet)erkende verhuizers zijn. Een erkende verhuizer hoef niet per se beter te zijn in internationale verhuizingen. Internationale bedrijven zijn namelijk niet allemaal een erkend verhuisbedrijf. Zij hebben ook professionele internationale verhuizers in dienst. Ook andere internationale verhuisbedrijven kunnen je dus goed van dienst zijn.

Internationale verhuisbedrijven en de kosten

Wanneer je binnen Nederland verhuist zullen de kosten natuurlijk aanzienlijk lager zijn dan wanneer je naar het buitenland verhuist. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan kun je daarom het beste altijd eerst offertes vergelijken. Zo weet je precies wat jouw verhuizing gaat kosten.

Gratis offertes bij Moova

Welk verhuisbedrijf is het beste voor jouw verhuizing. Past het bedrijf dan ook in het plaatje van jouw wensen qua kosten? Je kunt nu makkelijk gratis offertes aanvragen via Moova. Dit doe je door een aanvraagformulier in te vullen. Vervolgens zul je binnen 24 uur 5 gratis offertes in je mailbox ontvangen en kun je hieruit een keuze maken.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer