Kast verhuizen kan effectief

Heb jij een (grote)kast die je wilt verhuizen? Dan is dit vaak een lastige opgave. Vooral een antieke kast bijvoorbeeld. Deze zijn vaak groot en zwaar en is het dus eigenlijk helemaal geen goed idee om deze zomaar te verhuizen. Hierbij is het belangrijk om je hier goed op voor te bereiden. Gelukkig hebben veel verhuisbedrijven in Nederland een flexibele bezorgservice en kunnen ze je vaak door ‘bezorgservice combi ritten’ helpen. Dit wil zeggen dat als zij een verhuizing in jouw regio hebben dan ook jouw kast mee kunnen verhuizen. Dit is niet alleen erg milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor lagere tarieven! Er hoeft namelijk geen andere transportrit ingepland te worden. Ervaren verhuizers kunnen in dit geval je kast vervoeren en deze ook weer netjes op je nieuwe adres afleveren.

Bij Moova heb je een goedkoop verhuisbedrijf makkelijk gevonden. Goedkoop verhuizen moet natuurlijk voor iedereen mogelijk zijn.

Professionele verhuizers en je (antieke)kast

Bij verhuizingen pakken verhuizers al het werk graag uit handen. Wanneer je kast erg groot is, bijvoorbeeld je kledingkast, dan kan het nodig zijn om deze voor vervoer te demonteren. Zo kan de kast namelijk veilig in de verhuiswagen geladen worden. Zo kunnen zij eigenlijk al je meubels netjes vervoeren.

Professionele verhuismaterialen

Verhuisbedrijven werken altijd met professionele materialen. Dit zijn bijvoorbeeld verhuisdekens, noppenfolie en hondjes. Verder kun je in de verhuiswagens altijd spanbanden vinden, want de meubels moeten natuurlijk wel veilig vervoeren worden. Zelfs met een buffetkast werken is op deze manier geen probleem. Deze verhuismaterialen zijn meestal bij de verhuisservice inbegrepen en daarom krijg je dan ook niet te maken met bijkomende kosten.

Het inpakken van de kast en de kast vervoeren

Goede communicatie is altijd belangrijk. De verhuizers zullen op afgesproken tijd aanwezig zijn en zullen vervolgens iedere stap met je bespreken. Wanneer zij beginnen met inpakken kun je er zeker van zijn dat zij je kast goed te beschermen. Dit doen zij door de kast goed in te pakken. Vooral de hoekjes, want deze mogen natuurlijk niet beschadigen.

Urgente leveringen met een flexibele bezorgservice

Veel verhuisbedrijven werken ook met spoedboekingen. Heb je dus last minute besloten om je kast te laten verhuizen door verhuizers? Blijkt op het laatste moment dat je bijvoorbeeld een verhuislift nodig hebt? Dan hoeft dit met het juiste verhuisbedrijf geen enkel probleem te zijn.

Verhuisoffertes vergelijken bij Moova

Verhuizingen kunnen duur zijn. De verhuisdozen, het transport of bijvoorbeeld het interieur van je nieuwe huis. Wij begrijpen het daarom als geen anders dat je natuurlijk op zoveel mogelijk kosten wilt besparen en uiteindelijk wilt kiezen voor het verhuisbedrijf met de beste service én laagste prijs.

Daarom kun je bij Moova nu met één aanvraag verschillende verhuisoffertes aanvragen. Dit is helemaal gratis en zo kun jij op deze manier op je gemak offertes vergelijken. Je zult binnen 24 uur 5 vrijblijvende offertes in je mailbox ontvangen. Het verhuisbedrijf zal in de offerte aangeven wat voor services ze je kunnen bieden en tegen welke prijs dit kan. Bij Moova helpen we je graag!

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer