Meubeltransport; verhuizers inhuren

Meubels vervoeren kan een lastige klus zijn. Maar wist je dat veel verhuisbedrijven vaak ook meubeltransport aanbieden? Zo kunnen zij niet alleen tijdens verhuizingen meubels verhuizen, maar bieden zij deze service ook aan. Voor goedkoop meubeltransport ben je bij Moova aan het goede adres.

Meubels vervoeren met een professionele verhuizer

Het verplaatsen van meubels is een vak apart. Het vraagt dan ook om de nodige expertise. Wat de opdracht voor het verhuisbedrijf ook is, of je nu wilt verhuizen of alleen meubels wilt laten bezorgen. Alles is mogelijk. De verhuisbedrijven zijn dus niet alleen gespecialiseerd in verhuizingen, maar ook in efficiënt meubeltransport. Deze service wordt aan zowel particulieren als bedrijven aangeboden. De ervaren chauffeurs van het verhuisbedrijf vervoeren je meubels veilig en binnen no time naar je (nieuwe)adres. Meubel transport met professionals betekent dat je spullen altijd in goede handen zijn.

Benodigde materialen voor transport

De vakmannen hebben altijd professionele verhuismaterialen mee op pad. Dit zijn bijvoorbeeld verhuisdekens, meubelrollers en natuurlijk spanbanden. Verder zijn goede gereedschappen ook nodig, omdat de verhuizers weleens moeten (de)monteren.

Tijdelijke opslag waar je meubels veilig staan

Misschien heb je al eerder over opslag gehoord. Opslag is niet alleen een verhuisservice voor bij een verhuizing, maar het is ook een goede service voor meubeltransport. Heb je bijvoorbeeld iets op Marktplaats gekocht, maar heb je er nog geen plek voor in je woning? Dan kan het verhuisbedrijf de meubels of de rest van je inboedel in hun opslag opslaan.

Wat zijn de kosten voor meubeltransport?

Voor het berekenen van de exacte prijs voor jouw meubeltransport is natuurlijk meer informatie nodig. Verschillende factoren hebben namelijk invloed op de prijs. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het vervoer, welke verhuiswagen er nodig is en of er een verhuislift nodig is.

Vraag een gratis offerte aan

Bij Moova kun je nu met één aanvraag 5 verschillende offertes aanvragen. Je zult de offertes van de 5 beste verhuisbedrijven uit jouw regio binnen 24 uur in je mailbox ontvangen.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer