Studentenverhuizing, niet professioneel?

Wanneer je een verhuizing op de planning hebt staan kan dit enorm veel stress met zich meebrengen. Vooral de kosten kunnen je veel hoofdpijn geven. Daarom begrijpen wij het als geen ander als je wilt besparen. Dit kan op de verhuizing zelf zijn, maar natuurlijk ook op andere zaken. Gelukkig hoeft een professionele verhuizing tegenwoordig niet erg duur te zijn. Of het nu grote of kleine verhuizingen zijn er zijn genoeg verhuisbedrijven in Nederland die jou tegen scherpe prijzen naar je nieuwe huis zullen verhuizen.

Je gaat verhuizen met studenten

Wanneer je wilt besparen op de kosten is het misschien toch verstandig om naar een studentenverhuizing te kijken. Nee, dit is geen verhuizing naar een nieuwe studentenkamer en nee, hierbij gaat het ook niet om kinderen die het ouderlijk huis verlaten. Het gaat hierbij om student verhuizers die je tegen scherpe tarieven naar je nieuwe bestemming kunnen verhuizen. Informeer hier goed naar, want als je gaat switchen op het laatste moment kan het minder voordelig uitpakken.

Waarom zou je voor gediplomeerde verhuizers kiezen?

Een student dat in dienst is bij een professioneel verhuisbedrijf is niet alleen erg flexibel en goedkoop, maar is natuurlijk ook goed opgeleid. De studenten kunnen je verhuizing soepel laten verlopen zonder enige problemen. Zij zijn opgeleid om je verhuizing in goede banen te leiden. Ook kunnen sommige zelfs een verhuislift besturen en kan dit je ook nog eens een hoop gedoe besparen. Verder is het goed om te weten dat de studenten niet alleen in de grote steden van Nederland actief zijn, maar dat je ze ook buiten de randstad kunt inhuren. Iedereen kan natuurlijk wel hulp gebruiken.

Studenten verhuizingen, nu ook internationaal

Studenten verhuizen niet alleen particulieren binnen Nederland, maar veel verhuisbedrijven hebben er de laatste jaren ook voor gekozen om de studenten voor internationale verhuizingen in te zetten. Dit komt vanwege het feit dat de studenten niet alleen goed opgeleid zijn, maar ook ervaren verhuizers zijn.

Vraag een gratis offerte aan bij Moova

Wil je weten wat het kost om je spullen door studenten te laten verhuizen? Dan kun je bij Moova gratis offertes aanvragen. Je zult binnen 24 uur de gratis offertes in je mailbox ontvangen.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer