Tijdelijke opslag tijdens je verhuizing

Opslagruimte huren is nu eenvoudiger dan ooit. Ben je aan het verbouwen en heb je een tijdelijke opslag nodig? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je sommige spullen opslaan omdat je deze niet mee kunt verhuizen? Dan kun je bij veel verhuisbedrijven een (tijdelijke)opslagruimte huren.

Self storage of (tijdelijke)opslag bij een professioneel verhuisbedrijf?

Misschien heb je al eerder van ‘self storage’ gehoord, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog nooit van dit fenomeen gehoord hebt. In een ‘self storage’ kun je opslagruimtes vinden waar je dus ruimte kunt huren voor het opslaan van je spullen. Echter is het wel zo dat je bij zulk soort opslag je jouw spullen zelf naar de ruimte moet rijden en zit gratis transport hier niet bij inbegrepen. Dit betekent dat je dan ook extra kosten kwijt zult zijn aan bijvoorbeeld een verhuisbus.

Heb je tijdelijke opslagruimte nodig?

Ben je op zoek naar (tijdelijke) opslag voor je spullen? Dan kun je er ook voor kiezen om je spullen (tijdelijk) op te slaan in opslagruimtes van een professioneel verhuisbedrijf. Hierbij weet je niet alleen zeker dat je spullen veilig staan, maar een verhuisbedrijf helpt je bij meer dan alleen spullen opslaan. Zij kunnen namelijk ook je spullen ophalen en weer terugbrengen wanneer jij ze terug wilt. Zo hoef jij je verder nergens meer zorgen om te maken.

De (tijdelijke)opslag is 7 dagen per week beveiligd

Je wilt natuurlijk wel dat je inboedel veilig opgeslagen staat. Gelukkig zijn de opslagruimtes van een professioneel verhuisbedrijf altijd goed beveiligd. Zo worden de ruimtes vaak 7 dagen per week beveiligd en is er vaak ook 24/7 videobewaking aanwezig. Een verhuisbedrijf helpt je graag met meer dan alleen je verhuizing.

Verder heb je meestal ook dagelijks toegang tot de opslag. Dit is natuurlijk handig wanneer je tussentijds nog andere spullen wilt opslaan. Vraag bij het verhuisbedrijf altijd naar informatie over in welke vestiging je spullen worden opgeslagen. Zo kun je kiezen voor de dichtstbijzijnde opslagboxen.

Vraag nu een gratis offerte aan bij Moova

Wil je weten bij welke verhuisbedrijven jij voordelig gebruikt kunt maken van een opslagunit? Dan kun je bij Moova nu met één klik een aanvraag indienen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Je zult binnen 24 uur een gratis offerte van ieder bedrijf in je mailbox ontvangen. Vervolgens kun jij de vrijblijvende offertes vergelijken en kiezen voor het bedrijf dat het beste bij jou past.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer