Meteen naar de inhoud

Schrijf je in voor gratis verhuisadvies

Als je gaat verhuizen moet je veel zaken regelen. Dit kunnen bijvoorbeeld verzekeringen, hypotheek, internet tv bellen, gas en licht of verhuisdozen zijn. Hoe regel je alles en wanneer is het beste moment om het te regelen? Met al deze vragen kan onze verhuisadviseur je geheel gratis verder helpen.

Begeleiding bij emigratie

Ga je emigreren om persoonlijke of (bedrijfs)economische redenen? Om fiscale redenen wellicht? Hoe dan ook, dan zijn er belangrijke zaken die je met de binnen- en buitenlandse overheid moet regelen. Om alles op de juiste en meest gunstige wijze af te handelen, begeleiden wij je intensief bij een emigratietraject.

De ultieme routekaart tegen verhuisstress

Onze verhuisadviseurs leiden je stap voor stap door een ultieme verhuisplanning-routekaart met als doel: een soepele verhuizing. Zowel in het binnenland als het buitenland. De verhuisadviseur stemt alles af op jouw verhuisplanning en verhuisdatum: of je nou binnen een week, maand of jaar gaat verhuizen, de verhuisadviseurs van Moova staan voor je klaar!

Aanmelden gratis verhuisadviseur

Verhuis je naar een koophuis of huurhuis?
Nog geen verhuisdatum? Selecteer dan een datum in de periode dat je wil verhuizen.
Waar wil je advies over ontvangen?

Vragen of hulp nodig?

Heb je andere vragen en wil je liever een verhuisadviseur aan de lijn krijgen? Bel dan naar 070 783 00 87 en bespreek al je verhuisvragen met één van onze verhuisadviseurs.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

nv-author-image

Alex Vermeer

Ga je verhuizen, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Vraag dan gratis verhuisadvies aan en ik help je graag verder met het regelen van je verhuizing.