Verhuishulp inschakelen? Altijd handig!

Heb je een verhuizing op de planning staan en brengt dit enorm veel stress met zich mee? Dan ben je niet de enige die hier last van heeft. Er is namelijk zoveel wat je moet regelen. Een verhuizing in goede banen leiden is dan ook niet niks en vraagt meestal ook wel om de nodige ervaring. Wij kunnen je van harte aanbevelen om professioneel verhuishulp in te huren. Denk je dat je geen verhuishulp nodig hebt? Dan is het toch wel verstandig om hier nog een keer goed over na te denken.

Verhuishulp inhuren

Wanneer je ervoor kiest om een deel van de verhuizing zelf uit te voeren dan hoef je natuurlijk geen complete verhuisservice in te huren bij een verhuisbedrijf. Maar weet je dat het ook mogelijk is om verhuishulp in te huren? Dit zijn losse verhuisdiensten zoals het inhuren van een klein aantal verhuizers, een verhuislift of bijvoorbeeld het het bijboeken van meubeltransport.

Meubeltransport is handiger dan je denkt

Kun je de verhuizing zelf uitvoeren, maar heb je een klein aantal zware spullen zoals grote meubels die je zelf niet kunt vervoeren? Dan kun je ook alleen een meubeltransport boeken. Zo kun je goedkoop verhuizen, maar krijg je toch nog wel een beetje hulp.

Een verhuiswagen huren

Om je spullen te verhuizen heb je een verhuiswagen nodig. Om het jezelf makkelijker te maken kun je bij veel verhuisbedrijven een verhuiswagen met chauffeur huren. Een verhuiswagen huren met chauffeur is een goede service om verhuizingen makkelijker te maken, want veel mensen vinden het toch eng om zelf in zo een grote wagen te moeten rijden.

Een verhuislift huren

Woon je op de begane grond en heb je veel zware meubels die je moet verhuizen? Of woon je in een flat en past niet alles in het trappenhuis? Dan is het misschien een slimme optie om een verhuislift te huren. Bij de meeste verhuisbedrijven is dit inclusief bemanning, omdat het natuurlijk wel de nodige kennis en ervaring vereist om de lift te besturen. Zo kunnen niet alleen je spullen veilig verhuist worden, maar is het allemaal natuurlijk ook een stuk veiliger voor jou en eventuele andere verhuizers.

Een aantal ervaren verhuizers

Misschien krijg je al hulp van vrienden of familie, maar je kunt ook extra handen inhuren. Dit zijn ervaren verhuizers die je kunnen helpen met veilig vervoer van je inboedel. Zij zullen helpen met de verhuiswagen in- én uitladen waardoor de verhuisdag een stuk soepeler zal verlopen.

Verhuishulp is ook professioneel verhuismateriaal

Wanneer je verhuishulp inhuurt brengt het ook andere voordelen met zich mee. De professionele verhuizers hebben bijvoorbeeld altijd professionele verhuismaterialen waar zij mee werken. Hierbij kun je denken aan wikkelfolie, verhuisdekens, maar bijvoorbeeld ook aan steekwagens. Zo zal jouw verhuizing sneller achter de rug zijn.

Een prijsindicatie

Wil je weten wat je ongeveer kwijt zult zijn voor jouw verhuizing naar je nieuwe woning? Wil je goedkoop verhuizen, maar wil je ook gebruik maken van een extra verhuishulp? Zoals je eerder al hebt kunnen lezen kun je de verhuisservice van een verhuisbedrijf zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. De meeste verhuisbedrijven werken met verhuizers op basis van uurtarief. Verder moet een verhuisbedrijf bij het berekenen van de verhuiskosten ook naar jouw wensen als klant kijken. Zomaar een prijs berekenen is dus gewoonweg onmogelijk.

Ga je binnenkort verhuizen? Vraag een gratis offerte aan bij Moova

Bij Moova hebben we het allemaal een stuk makkelijker gemaakt voor onze klanten. Je kunt nu namelijk eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Je aanvraag zal naar 5 verschillende verhuisbedrijven gestuurd worden. Vervolgens zul je binnen 24 uur de gratis offertes in je mailbox ontvangen en kun jij hieruit de juiste keuze maken en kiezen voor het verhuisbedrijf dat het beste bij jouw wensen en budget past.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer