Verhuizen kantoor: een verhuizing met een plan

Wanneer je vanuit het ene kantoor naar het andere kantoor gaat verhuizen wil je natuurlijk wel aan succesvolle kantoorverhuizing. In dit geval is niet alleen een goede voorbereiding erg belangrijk, maar ook het uit handen geven van je verhuizing. Een professioneel verhuisbedrijf kan je gehele verhuizing naar een nieuwe werkplek namelijk zonder enige problemen voor je uit handen nemen.

Een zakelijke verhuizing uitbesteden

Kantoorverhuizingen soepel laten verlopen vraagt niet alleen om de nodige mankracht, maar ook om persoonlijk contact en extra aandacht. Je wilt de verhuizing als klant natuurlijk wel naar alle tevredenheid afsluiten en met de werkwijze van professionele vakmannen die je tot na de verhuizing kunnen blijven helpen is dit vaak wel een gegeven.

Een realistische planning

Zoals je eerder hebt kunnen lezen is een goede planning tijdens bedrijfsverhuizingen erg belangrijk. Heb jij dus binnenkort de verhuizing van je kantoor naar een nieuwe locatie op de planning staan? Dan kun je voor een goede planning dit het beste uitbesteden aan een professioneel verhuisbedrijf.

Jouw persoonlijke accountmanager

Bijna alle professionele verhuisbedrijven in Nederland hebben een accountmanager in dienst die hun klanten tijdens de gehele verhuizing bijstaat. Tijdens de verhuizing van je onderneming naar het nieuwe pand wil je natuurlijk wel dat alles in goede banen geleidt zal worden. Dit wil het verhuisbedrijf uiteraard ook en daarom is er een persoonlijke accountmanager.

Er moet heel veel gebeuren

Vanaf het moment dat je besluit dat je gaat pakken om vanaf je oude locatie naar je nieuwe locatie te verhuizen begint de stress eigenlijk al. Er is namelijk zoveel wat je moet regelen naast het inpakken en verhuizen van alle spullen. Denk hierbij aan alle administratieve zaken en om het personeel van het bedrijf niet te vergeten!

Het werk gaat door

Vaak moeten deze tijdens verhuizingen gewoon door kunnen werken wat voor jou als baas nogal lastig kan zijn. Je wilt uiteraard niet dat de kantoorverhuizing invloed heeft op hun prestaties.

Geen stress en ook geen zorgen

Gelukkig hoef jij je tijdens de kantoorverhuizing geen zorgen om alle spullen en het personeel met hun werkplekken te maken. Mits je uiteraard alles uit handen geeft aan een professioneel verhuisbedrijf. Zij kunnen je namelijk zonder enige problemen naar de andere locatie verhuizen zonder dat jij of je personeel hier ook maakt iets van zullen merken. Met de ruime ervaring van de professionele heren is iedere afdeling binnen no time verhuisd.

Verder is het misschien ook goed om te weten dat de vakmannen volledig afhankelijk van de werknemers werken waardoor zij ook niet hoeven mee te helpen.

Een zakelijke verhuizing

Zoals je eerder hebt kunnen lezen is het verhuisproces van een zakelijke verhuizing van groot belang. Dit komt vanwege het feit dat een bedrijfsverhuizing gewoonweg een stuk ingewikkelder is dan een particuliere verhuizing.

Zware spullen

Tijdens kantoorverhuizingen krijgen verhuizers trouwens vaak ook te maken met grote en zware objecten die verhuist moeten worden. Dit maakt een kantoorverhuizing ook nog eens extra zwaar.

Een checklist

Een bedrijfsverhuizing is dus gecompliceerder dan een particuliere verhuizing. Bij een particuliere verhuizing heb je vaak al veel hulp aan een handige checklist, maar bij een zakelijke verhuizing werkt dit helaas niet zo en zul je toch echt hulp moeten vragen aan een professioneel verhuisbedrijf.

Zakelijke verhuizingen zijn gecompliceerd

Zakelijke verhuizingen zijn wat moeilijker en daarom is het juist verstandig om deze uit handen te geven aan een professioneel verhuisbedrijf. Op deze manier kan je onderneming door blijven draaien en hoef jij zelf ook niks uit te voeren. Ook zal het verhuisbedrijf ervoor zorgen dat er genoeg professionele verhuismaterialen en verhuisdozen aanwezig zullen zijn.

Verhuiskosten

Verhuizen kost natuurlijk wat, maar helaas kun je over de gemiddelde kosten van een kantoorverhuizing weinig vinden. Dit komt vanwege het feit dat iedere kantoorverhuizing natuurlijk anders is.

Het is altijd anders

De ene kantoorverhuizing is wat lastiger dan de ander, de ene kantoorverhuizing is wat groter dan de ander en het ene kantoor kan om meer klussen vragen dan de ander. Zoals je kunt zien verschillen verhuizingen gewoonweg teveel van elkaar om zomaar een schatting van de kosten te kunnen maken. Oh, en wat voor verhuiswagen heb je bijvoorbeeld nodig?

Vraag een offerte aan

Voor de juiste prijsindicatie voor jouw bedrijfsverhuizing kun je het beste een offerte aanvragen bij het verhuisbedrijf dat jou het meeste aanspreekt. Met wat informatie kunnen zij een exacte berekening voor je maken zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Vraag meerdere offertes aan

Het is echter wel verstandig om verhuisoffertes bij meerdere verhuisbedrijven aan te vragen zodat je een vergelijken van de verhuisdiensten en prijzen kunt maken. Al deze informatie kun je dan uiteraard op de toegestuurde offertes terugvinden.

Gratis én tegelijk meerdere offertes aanvragen bij Moova

Het is natuurlijk heel makkelijk praten om te zeggen dat het verstandig is om bij meerdere bedrijven een offerte aan te vragen want dit kan uiteraard enorm tijdrovend zijn. Stel je voor.. dat je ieder verhuisbedrijf uit jouw regio moet bellen of mailen voor een offerte. Daar heeft toch eigenlijk niemand tijd voor?

Hoe werkt het?

Bij Moova begrijpen wij dit als geen ander en daarom hebben wij hier een oplossing voor bedacht. Je kunt nu dan ook eenvoudig én gratis offertes aanvragen door middel van het invullen van één aanvraagformulier. Deze zullen wij direct naar de 6 beste verhuisbedrijven uit jouw regio sturen zodat zij binnen 24 uur contact met je op kunnen nemen.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer