Verhuizer worden, voor- en nadelen

Verhuisbedrijven zijn heel jaar door op zoek naar verhuizers. Het is een ook populaire zoekopdracht op het internet. Omdat Moova verhuisbedrijven én klanten graag helpt hebben we besloten om deze vacature online te zetten.

Een afwisselende baan

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging en wil je een verhuisbedrijf helpen met verhuizingen? Werk je het liefst als verhuizer, chauffeur of toch liever op het hoofdkantoor? Alles is mogelijk. Een verhuizer zijn is spannend omdat geen enkele dag hetzelfde is.

Fysiek werk

Nederlanders willen graag goed én goedkoop verhuizen. Voor een verhuisbedrijf is het daarom belangrijk om een verhuizer in dienst te nemen die niet alleen verantwoordelijk is, maar die van werken houdt. Verhuizingen van bedrijven en particulieren kunnen fysiek nogal zwaar zijn, dus je moet het natuurlijk wel aankunnen!

Wat wordt er van je verwacht?

Verhuisbedrijven willen de klant de allerbeste verhuisservice geven en hierbij is het belangrijk dat je de klant zo goed mogelijk helpt met de verhuizing. Verder moet je goed in teamverband kunnen werken, want je hebt veel collega’s met wie je samen moet werken. Verder zijn er taken zoals:

  • In- en uitpakken
  • Inladen en lossen van verhuiswagens
  • Klussen

Verdere eisen

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pre.
  • Geen 8 tot 5 mentaliteit, want de werktijden zijn soms erg lastig. Je moet het dus wel aankunnen!

Ben jij een echte aanpakker en wil je als verhuizer aan de slag? Dan kun je met je e-mailadres en CV reageren via het online formulier. Je kunt voor zowel een parttime als fulltime solliciteren.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer