Zakelijk verhuizen met een plan

Bij een verhuizing denkt men al snel aan particuliere verhuizingen, maar natuurlijk bestaan er ook bedrijfsverhuizingen. Heb jij of het bedrijf waar je werkt binnenkort een zakelijke verhuizing gepland naar een nieuwe locatie? Dan is het verstandig om voor de complete verhuizing een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen. Een verhuisbedrijf met jarenlange ervaring zal namelijk altijd zorgen voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.

Een zakelijke verhuizing

Wanneer professionals bedrijven verhuizen is het erg belangrijk om een goede planning te hebben. Dit is van groot belang, omdat het verhuisproces van een zakelijke verhuizing nogal ingewikkeld kan zijn. Dit komt vaak doordat in veel bedrijven het personeel tijdens de verhuizing naar een nieuwe bedrijfsruimte gewoon door moet kunnen werken. Het bedrijf moet natuurlijk door kunnen werken en hiervoor hebben zij hun personeel nodig.

Een professioneel verhuisbedrijf voor zakelijke verhuizingen

Een professioneel verhuisbedrijf heeft vaak ruime ervaring met zakelijke verhuizingen. Daarom hebben zij hiervoor altijd een persoonlijke accountmanager. Dit is een vaste contactpersoon die niet alleen alles in goede banen zal leiden, maar dit is ook iemand waar je met al je vragen terecht kunt. Op deze manier zorgen zij ervoor dat de verhuizing soepel verloopt en kunnen zij op een vakkundige manier het bedrijf verhuizen.

Een goede bedrijfsverhuizing met het nodige aantal verhuizers

Ga je daadwerkelijk verhuizen? Dan is het belangrijk om duidelijke afspraken met het verhuisbedrijf te maken. Zo kan een zakelijke verhuizing goed geregeld worden.

De kosten voor een bedrijfsverhuizing

De gemiddelde kosten voor een bedrijfsverhuizing zijn moeilijk uit te rekenen. Dit komt vanwege het feit dat de kosten voor zo een verhuizing afhangen van verschillende factoren. Hierbij kun je denken aan de benodigde materialen, grote van de inboedel etc. Daarom kun je hiervoor het beste gratis offertes aanvragen. Zo krijg je een exacte berekening van de prijs.

(Niet)erkende verhuizers

Hoe duur een verhuizing kan zijn heeft ook te maken met het soort verhuisbedrijf. Zo zijn er in Nederland erkende en niet erkende verhuizers. De erkende verhuisbedrijven zijn aangesloten bij de brancheorganisatie en kunnen je garanties bieden dat niet erkende verhuisbedrijven niet kunnen bieden. Echter zijn deze ook weer een stuk duurder. Niet erkende bedrijven kunnen hun kosten laag houden omdat ze niks aan de brancheorganisatie hoeven te betalen en daardoor kunnen zij de kosten naar de klant ook laag houden.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.
Picture of moova

moova

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies om jou de beste ervaring te geven. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer