Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Eindhoven zoeken

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijven in Eindhoven

Eindhoven is een moderne, innovatieve en internationale stad. Ga je er binnenkort verhuizen? Dan ben je vast en zeker op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf dat jouw gehele verhuizing kan verzorgen. Een verhuisbedrijf in Eindhoven is namelijk eenvoudig gevonden op Moova.

Eindhoven verhuizen

Een verhuizing is een stressvolle periode. Je moet niet alleen je inboedel verhuizen, maar je moet bijvoorbeeld ook je verhuizing doorgeven aan verschillende instanties en de basisregistratie personen. Hierbij komt ook nog eens kijken dat de oude woning bezemschoon opgeleverd moet worden en jij ook weer je nieuwe woning moet inrichten. In zo een hectische periode is het natuurlijk extra belangrijk om het een en ander uit handen te kunnen geven.

Wanneer je wilt verhuizen kun je daarom het beste een verhuisbedrijf kiezen dat jou kan helpen met je verhuizing. Bij Moova kun je alle verhuisbedrijven in Eindhoven en omgeving vinden. Kijk dus snel even rond op de website!

Een goede dienstverlening in Eindhoven

Je wilt natuurlijk een zorgeloze verhuizing en hiervoor heb je vast en zeker al het hele internet afgezocht. Wanneer je dit doet is het wel extra moeilijk om de best beoordeelde verhuisbedrijf in Eindhoven te vinden, want er staat namelijk zoveel informatie op het internet. Hierdoor zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Dit kan enorm verwarrend zijn wanneer je gewoonweg op zoek bent naar wat informatie.

Informatie #1

Bij Moova hebben wij ons uiterste best gedaan om verhuisbedrijven in Eindhoven én andere verhuisbedrijven in Nederland in een duidelijk overzicht te krijgen. Daarom ben je ook voor een verhuizing in Eindhoven bij ons aan het goede adres.

Overzicht van verhuisbedrijven in de gemeente Eindhoven

Zoals je eerder hebt kunnen lezen kun je op het internet zoeken naar ‘verhuisbedrijf Eindhoven’ maar wanneer je daadwerkelijk gaat verhuizen en je al genoeg stress hebt zal dit alleen maar nog meer onnodige stress opleveren. Jij wilt waarschijnlijk gewoon een goede verhuisservice en goedkoop verhuizen.

Op deze pagina hebben wij alle verhuisbedrijven in Eindhoven samengevoegd zodat jij alles makkelijk kunt bekijken. Ook andere verhuizers uit andere steden in Nederland zijn op de website te vinden. Hier kun je niet alleen informatie over de bedrijven vinden, maar kun je ook de reviews lezen.

Een gratis offerteaanvraag

Vraag vrijblijvend een offerte aan op Moova. Je kunt hierbij kiezen voor het bedrijf dat je op de pagina hebt gevonden en jou het meeste aanspreekt. Maar je hoeft de vrijblijvende offerte niet per se bij één bedrijf aan te vragen. Dit kun je namelijk bij meerdere bedrijven doen.

Verschillende offertes aanvragen

Bij Moova kun je ook een aanvraag indienen om tegelijk offertes aan te vragen bij 5 verschillende verhuisbedrijven. Na je aanvraag ontvang je van deze bedrijven offertes en kun je hier op je gemak een keuze uit maken.

Kun je voordelig verhuizen in Eindhoven?

Als klant kun je ook invloed hebben op het kostenplaatje. Het maakt hierbij ook niet uit of het gaat om particulier verhuizen, zakelijk verhuizen of een complete verhuizing. Door een goede voorbereiding kun jij de kosten laag houden. Hoe je dit kunt doen kun je hieronder lezen:

  • Afstand is belangrijk

De afstand tussen jou en het verhuisbedrijf kan veel invloed hebben op de uiteindelijke kosten van jouw verhuizing. Dit komt vanwege het feit dat veel verhuisbedrijven voorrijkosten berekenen. Woon jij dus ver van een verhuisbedrijf vandaan? Dan zullen de voorrijkosten hoger uitvallen. Kies daarom altijd voor een verhuisbedrijf uit jouw regio.

  • Online scores en reviews

Ook voor verhuisbedrijven zijn er online veel reviews te vinden. Hierbij is het belangrijk dat je kijkt naar hoe een bedrijf werkt. Zullen zij de verhuizing snel uitvoeren? Welke verhuizing ging goed en welke niet? Hoe langer een verhuizing duurt, hoe duurder het wordt.

Ook voor reviews is er online zoveel te vinden dat men hiervoor ook niet weet waar die moet kijken. Daarom hebben wij bij Moova de grootste review websites samengevoegd zodat jij deze op een pagina kunt vinden en deze rustig kunt bekijken. Handig toch?

  • Verschillende verhuisdiensten

Wanneer je offertes binnen krijgt van verschillende verhuisbedrijven is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de totale kosten. Het is namelijk ook erg belangrijk om goed te kijken naar de verhuisdiensten die aangeboden worden. Misschien is het ene bedrijf spotgoedkoop, omdat zij je veel minder bieden en misschien is het andere verhuisbedrijf iets duurder, maar krijg je er wel heel veel meer voor terug.

Een professioneel verhuisbedrijf inschakelen

Verhuizers werken hard en kunnen jouw verhuizing daarom veel makkelijker voor je maken. Hierbij gebruiken zij ook een breed scala aan efficiënte verhuismaterialen. Hierdoor zal het transport van jouw inboedel veilig verlopen. Zij weten ook precies hoe zij de verhuiswagens moeten inladen zodat zij jouw meubels zorgvuldig kunnen verplaatsen. Wij weten dan ook wel bijna zeker dat je na het verhuizen met een verhuisbedrijf erg tevreden zult zijn.

Erkend verhuisbedrijf

Misschien zijn de prijsverschillen tussen de verhuisbedrijven je al opgevallen en vraag jij je af hoe dit kan. Hier is een logische verklaring voor en dit leggen wij graag aan je uit. De prijsverschillen komen vooral door verhuisbedrijven die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Deze bedrijven zijn inderdaad een stuk duurder, maar natuurlijk niet zonder reden. Erkende Verhuizers kunnen je gewoonweg veel meer bieden. Zij hebben bijvoorbeeld allemaal precies dezelfde voorwaarden waardoor ze jou bij de boeking een garantiecertificaat kunnen afgeven. Dit betekent dat je er dan altijd zeker van kunt zijn dat jouw verhuizing door zal gaan.

Deze bedrijven kunnen in noodsituaties diensten van elkaar overnemen en ook is je inboedel tijdens de verhuizing extra goed verzekerd. Bij eventuele schade aan je inboedel zul je bij deze bedrijven dan ook niet te maken krijgen met een eigen risico.

Niet erkende verhuisbedrijven

Nu zul je misschien denken dat niet erkende verhuisbedrijven minder goed zijn, maar dit is echt niet het geval. Budget verhuisbedrijven kunnen net zo goed zijn, maar er zijn wel een aantal kleine dingen waar je op moet letten.

Waarom zijn budget verhuisbedrijven dan zo goedkoop?

Dit komt vanwege het feit dat er vaak op basis van een uurtarief wordt gewerkt. Hierbij wordt ook nog eens gewerkt met een nacalculatie van de verhuizing. Bij een nacalculatie komt het vaak voor dat de kosten voor een verhuizing verkeerd worden ingeschat waardoor je in veel gevallen na de verhuizing nog extra moet bijbetalen. Ook hebben al deze bedrijven hun eigen voorwaarden waarbij het belangrijk is om deze goed na te lezen. Vergeet ook niet te kijken naar de verzekeringen die het bedrijf heeft met betrekking tot je spullen, want je wil straks bij eventuele schade natuurlijk niet voor verassingen komen te staan.

Verschillende verhuizingen

Verhuizingen zijn eigenlijk altijd anders. Dit kan een zakelijke verhuizing zijn als zowel particuliere. Het zal nooit hetzelfde zijn. Ook zijn er nog andere soorten verhuizingen zoals bijvoorbeeld bedrijfsverhuizingen. Lees snel verder voor wat meer uitleg.

Particuliere verhuizingen

Een particuliere verhuizing kan bijna elk verhuisbedrijf in Nederland wel uitvoeren. Bij deze verhuizingen zullen de professionele verhuizers de spullen, verhuisdozen en meubels verhuizen naar het nieuwe huis.

Zakelijke verhuizingen

Een zakelijke verhuizing is vaak een stuk zwaarder, omdat je al snel te maken krijgt met veel grote en zware meubels die de verhuizers moeten verhuizen. Een zakelijke verhuizing zal daarom ook vaak langer duren dan een particuliere verhuizing. Veel bedrijven kiezen er bijvoorbeeld ook vaak voor om meubels een tijd op te laten slaan in een tijdelijke opslag.

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen zijn wat ingewikkelder en niet alleen vanwege het feit dat zo een verhuizer dan naar het buitenland moet, maar vooral vanwege het papierwerk. In veel landen is het namelijk zo dat je het papierwerk met betrekking tot jouw verhuizing goed geregeld moet hebben, want anders mag je het land niet binnenrijden. Zo simpel is dat. Gelukkig weten verhuisbedrijven precies wat er voor welke landen nodig is en zal er hierdoor probleemloos verhuisd kunnen worden. Door duidelijke afspraken zal op de verhuisdatum alle papierwerk netjes geregeld zijn en zal de verhuiswagen met de nodige vergunningen en papieren zonder enige problemen het land binnen kunnen rijden.

Verhuisdiensten

Je hebt eerder al over verschillende verhuisdiensten kunnen lezen, maar je wilt nu vast ook wel weten wat voor soort verhuisdiensten er allemaal zijn. Dit leggen wij graag aan je uit.

  • In- uitpakservice

Wil jij in de oude woning geen spullen inpakken en heb jij geen tijd om in de nieuwe woning alles weer uit te pakken? Dan kun je voor deze service kiezen. Ook hoef jij je dan geen zorgen meer te maken over breekbare spullen die je goed moet inpakken, want dit wordt allemaal voor je gedaan!

  • (De)montage van meubels

Veel grote en zware meubels moeten tijdens een verhuizing uit elkaar gehaald worden, want niet alleen de meubels kunnen beschadigen, maar bijvoorbeeld ook de muren van de woning kunnen schade oplopen. Om dit te voorkomen worden deze objecten uit elkaar gehaald zodat zij makkelijk te vervoeren zijn.

  • Wil je een verhuislift huren?

Veel mensen denken dat je alleen een verhuislift nodig hebt wanneer je op een hogere verdieping woont. Ja, dan heb je er echt een nodig, maar soms kan het ook voorkomen dat je op de begane grond of tweede verdieping al een verhuislift nodig hebt. In deze gevallen gaat het dan vaak om meubels die niet door een deurpost passen en dus via het balkon of een grote raam verhuist moeten worden.

  • Woningontruiming

Bij een verhuizing moet de oude woning bijna altijd bezemschoon zijn bij het opleveren. Dit is erg veel en zwaar werk waardoor men er vaak voor kiest om dit uit handen te geven. Veel verhuisbedrijven zijn ook gespecialiseerd in ontruimingen en kunnen dit voor jou uitvoeren.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.