Meteen naar de inhoud

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf Maastricht

Maastricht is een stad dat bekend staat om zijn historische binnenstad en de bourgondische levensstijl. Woon jij in deze mooie stad en ga je binnenkort deze mooie stad verlaten? Of ben je juist net de persoon die naar deze leuke stad verhuist? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar het juiste verhuisbedrijf in gemeente Maastricht om jouw verhuizing uit te voeren. Bij Moova willen wij je hier graag bij helpen zodat wanneer je gaat verhuizen je zo min mogelijk stress zult ervaren. Bij ons kun je kiezen uit verschillende verhuisbedrijven in Maastricht.

Erkende verhuizers

Nederland heeft ongeveer 400 verhuisbedrijven en misschien is het je al opgevallen dat er enorme prijsverschillen zijn tussen deze bedrijven. Dit is niet zonder reden en we leggen je dit graag uit.

De prijsverschillen gaan niet per se om belangrijke zaken zoals de verhuisservice, maar het gaat om het feit dat sommige verhuisbedrijven zijn aangesloten bij de brancheorganisatie erkende verhuizers. Dit zijn de verhuizers die duurder zijn en dat is omdat zij je bepaalde zekerheid kunnen bieden. Alle bedrijven binnen deze organisatie hebben dezelfde voorwaarden en hierdoor kunnen ze ten alle tijde een garantiecertificaat afgeven. Ook is je inboedel bij deze bedrijven goed verzekerd en rekenen zij geen eigen risico in het geval van schade. Deze verhuisbedrijven kunnen je deze garanties bieden, maar moeten hierdoor natuurlijk wel kosten afdragen aan de organisatie en dit rekenen zij door aan de klant waardoor zij een stuk duurder zijn.

Zijn niet erkende verhuizers minder goed?

Bij een niet erkend verhuisbedrijf is je verhuizing ook in vertrouwde handen. Of het nu om een grote of kleine verhuizing gaat maakt hierbij niet uit. Het enige verschil is dat deze bedrijven niet zijn aangesloten bij de brancheorganisatie en hierdoor allemaal andere voorwaarden hebben. Dit betekent natuurlijk wel dat je de voorwaarden altijd goed moet doornemen voordat je iets tekent. Ook de verzekeringen bij deze bedrijven is vaak anders geregeld, maar een zorgeloze verhuizing kan dus ook gewoon bij een niet erkende verhuizers. De reden dat deze bedrijven de kosten laag kunnen houden is dan ook doordat zij hun eigen prijzen kunnen bepalen en niks aan de organisatie hoeven af te dragen. Zo een niet erkende verhuizer hoeft dus niks aan jou door te bereken, dus vandaar de goedkope verhuisservice.

Inboedel verzekerd

Je wilt natuurlijk altijd dat je inboedel goed verzekerd is. Wil je bijvoorbeeld een piano verhuizen? Dan is een verzekering natuurlijk extra belangrijk. Zoals je eerdere hebt kunnen lezen is je inboedel bij een erkend verhuisbedrijf standaard goed verzekerd en krijg je bij deze bedrijven ook niet te maken met een eigen risico. Bij een niet erkend verhuisbedrijf zijn je spullen ook verzekerd, maar is het wel belangrijk om de voorwaarden van het verhuisbedrijf goed door te nemen. Tot welk bedrag is je inboedel verzekerd? Heb je een eigen risico? Wanneer je deze dingen van tevoren goed uitzoekt dan kom je later ook niet voor verrassingen te staan.

Verhuisbedrijf inschakelen

Iedereen wilt natuurlijk zorgeloos verhuizen, maar helaas weten veel mensen niet dat een ervaren verhuisbedrijf je hier tegen scherpe tarieven bij kan helpen. Goedkoop verhuizen met een van de beste verhuisbedrijven is dus gewoon mogelijk. Daarom helpen we je graag bij het zoeken naar een goedkoop verhuisbedrijf.

Het is ook goed om te weten dat de ervaren verhuizers je verhuizing snel én professioneel uit kunnen voeren. De professionele verhuizer weet precies hoe hij je kwetsbare spullen in verhuisdozen veilig kan verhuizen.

Internationale verhuizing

Elke verhuizing is anders. Een particuliere verhuizing, zakelijke verhuizing of internationale verhuizing verschillen enorm van elkaar. Wanneer je een particulier in Nederland verhuisd dan vraagt dit natuurlijk om een andere aanpak dan een zakelijke verhuizing. Een bedrijf verhuizen is niet alleen zwaarder voor de verhuizers, maar ook de organisatie wordt totaal anders gedaan. Dit vanwege het feit dat bijvoorbeeld de medewerkers van een bedrijf tijdens de verhuizing gewoon door moeten kunnen werken. Hier heb je bij particuliere verhuizingen natuurlijk geen last van. Ook is tijdelijke opslag bij een zakelijke verhuizing erg belangrijk.

Een internationale verhuizing vraagt om een compleet andere aanpak, omdat je naast een goede verhuisservice ook deskundig advies en goede begeleiding nodig hebt. Wil je vanuit Maastricht goedkoop verhuizen naar een ander land? Dan helpen we je graag me het zoeken naar een verhuisbedrijf in Maastricht die jou op een professionele wijze kan helpen.

Betrouwbare verhuizers over de vloer?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven het best passen bij jouw verhuizing.